Протестиращ твърди, че жената 2 пъти дала газ в тълпата

Петър Петров приема инцидента на бул. "Ситняково" от 40-ия ден на недоволство за провокация
Обновена: 18 авг 2020 10:36 | 18 авг 2020 10:13, Ния Христова
453
 
През 40-ия ден на антиправителствени протести в София се образува напрежение между демонстранти и шофьор. Жена се опита да премине през блокадата на бул. "Ситняково", а протестиращите се опитаха да я спрат с телата си.
 
"Искам да обърна внимание на няколко факта, които са се случили. На първо време, къде е била полицията, за да отцепи този район? Румънското посолство не се блокира изненадващо. Това е някакъв вид провокация", каза протестиращият Петър Петров пред Bulgaria ON AIR.
 
Той твърди, че жената е дала газ 2 пъти в тълпата, което е "противозаконно и опит за убийство".
 
"Има кадри, в които се вижда как качва хора на колата си. Това е чиста провокация - също с децата, също с качването на хората върху тази кола", допълни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


453
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
29
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този инцидент да е за урок на герберастите какво може да им се случи ,ако нарушават обществения ред и правото на протести...и друг път да не качват малко деца в колите си,ако са решили да правят провокации ,защото могат да пострадат случайно...гнусно е да използваш малки деца срещу протестърите...и само това е спасило тази нагла жена да не й разбият наглата мутренска физиономия...
33
18
 
29
 
! Отговори
ТъпиПлатениПротестан преди 3 години
Майка ви измислена, безработни и не образувани индивиди!В ЦЯЛ СВЯТ ЩЯХА ДА ВИ *** МАЙКАТА А ТУКА ВИ ТЪРПЯТ!ВАДЕТЕ СПЕЦИАЛНИТЕ ЧАСТИ И ДА СЕ МАХАТ ОТ УЛИЦИТЕ ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ ЗА 50лв на ден!*** трябваше да ви сгази и да ви осъди после измислени лайньовци
32
14
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено, че ще даде газ след като са почнали да удряли да чупят колата й. Утре много такива коли ще почнат да дават газ по кръстовищата, на хората взе да им писва от платени протестъри!
31
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма нормална майка,която да причини това на децата си.Да се задействат от закрила на детето,тая сигурно ги бие и малтретира.Как може такива действия да гази хора и да стресира децата?!Веднага в лудница да я вкарат!
30
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов е изгубил връзка с реалността, а думите му не будят никакво доверие. Предложенията му за нова конституция и ВНС не водят до никакъв "рестарт", казва Клаус Шрамайер и посочва от какви промени се нуждае България.
29
11
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Скоро ще попаднат на някой откачен, който ще мине през пияните друсалки като топка през кегли без да спре.Булевард Ситняково не е пешеходна зона, разхождането по платното е самоубийство, за което шофьорите н трябва да носят наказателна отговорност.
28
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези вчера ми приличаха на новите партизани, ако не им подкрепяш вандалщините си враг на народа.
27
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Озверели фанатици на ОФ мафията!Психясаха от дрога и алкохол!Директно в лудницата!Полицията спи!
26
13
 
26
 
! Отговори
До радевите тролчета преди 3 години
Как бихте реагирали ако вашите деца бяха в колата и тълпата я трошеше?
25
10
 
11
 
! Отговори
666 преди 3 години
Е..нямаше ли някой по-умен и по-красив,който да хванете да плаче по медиите???Тъжно!!!
24
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая е за лудницата заедно с поръчителя на провокацията Братиньо!!!
23
13
 
26
 
! Отговори
Ист преди 3 години
Жената може да бъде разпитана. А и има камери. Първо са свалени табелите на колата. След това колата е бутана отзад именно за да се качат отпред няколко човека върху колата и да се обяви това за провокация. Такава случка е очаквана и има предварителен план какво да се прави от страна на потестърите. ЦЕНТЪРЪТ НА ПРОТЕСТА Е В ГРУ.
22
27
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този вероятно хибрид или електирическа тойота могат да си го позволят само майки ГРОБ от далаверите и кражбите на бащите ГРОБ.Тя ще си купи друга тойота от шкафчето на Борисов,който я е пратил,за да създаде тази провокация.
21
6
 
9
 
! Отговори
Тато из Правец преди 3 години
Какво да твърди,то се видя на живо!!!
20
16
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я се разкарайте *** от кръстовищата!
19
11
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След репликата,"аз не съм пряк свидетел",интереса към поредния протестър опитващ са трупа някакъв актив, като го дават по медии, изчезна.Не е приемливо, да затварят кръстовища под носа на преминаващите. И ако се мислят за прави, защото са много, то се заблуждават.Тази игра на дразнене на граждани, ще се превърне в беля, и то голяма. Дано не съм прав, но с всеки ден нещата вървят натам.
18
12
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради мъст на Фигуранта със служебно правителство разцепихме държавата!
17
28
 
14
 
! Отговори
В. Узунов преди 3 години
Абе тая може да и се е преискало нещо там групово в тълпата. Нормален човек не показва среден пръст на толкова народ. Със средният пръст вероятно показва ,че търси орган.
16
12
 
37
 
! Отговори
Фицата преди 3 години
Баце какъв отпит за убийство? Ти се хвърляш на предния капак на спряла кола и тва е опит за убийство!? Да не говорим, че сте блокирали пътя напълно незаконно и примерно някой пиян може да ви намели като стой че гледай и тогава ще има голям рев. Полицията трябва да дойде и да ви разкара незабавно.Протестирайте си на Орлов мост, пред парламента и тн, от какъв зор пред Ромънското?
15
30
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
разбира се ,че е или нагла провокаторка или ненормална...те всички в ГРОБ са такива...вожда им ги е подбирал по свой образ и подобие...предимно жени,за да го слушкат като ***