500 лв. гаранция за обвинения, че чупил колата на "Ситняково"

Магистратите заявиха в мотивите си, че и лекарката е провокирала
Обновена: 20 авг 2020 20:30 | 20 авг 2020 20:30, Веселина Йорданова
186

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Георги Георгиев, който е обвинен, че е чупил колата на д-р Елена Мицева, излиза на свобода срещу гаранция от 500 лв. Това реши състав на Софийския районен съд, предаде "24 часа".

Георгиев обясни пред съда, че е бил на протеста, но стоял встрани от кръстовището. Демонстрантите блокирали движението пред румънското посолство и всички околни улици.

Още по темата
Хората молели колите да обърнат и всички, без Елена Мицева, го направили.

25-годишният мъж посочи, че бил далеч, когато видял “ужасяваща гледка” как тойотата на лекарката тръгнала с около 15 км/ч към тълпата. Чул и писъци. Тогава се затичал натам.

“Не знаех, че в колата има деца”, каза мъжът, който има криминална регистрация за шофиране надрусан. Призна, че е “тупал” по колата, но не, че е строшил предния панорамен прозорец. Обясни, че лекарката и демонстрантите се псували един-друг, а конфликтът продължил до идването на полицията.

Съдът посочи в мотивите си, че Георгиев е удрял колата, но и Мицева е провокирала протестиращите, като решила да мине въпреки блокадата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още по темата: мяркагаранция
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
3
 
120
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А другият хубавец Стоян Атипов големия IT специалист се държа като ГАМЕН,това ли е лицето на младите,умните и красивите,които искат да ни управляват????????ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА ОТПАДЪЦИ!!!!!!
62
2
 
118
 
! Отговори
До 58 преди 3 години
Защо сте тълпа?Пуснали едни коли, други спрели, защото видяли жена зад волана.Много смело.Какво се окуражавате .Как се блокира път?Къде са ви пътните знаци.Ако правите ремонт, искате разрешение от кметството и си поставяте за свои разноски пътни знаци , указващи как да се заобикаля.Аа, забравих. Водачът на ,,протестчето,, ви доказано искаше огромни рушвети, докато беше заместник кмет, а адвокатът му ви насъсква срещу гражданите на София.Сега пак изнудване, мутри площадни.
61
5
 
6
 
! Отговори
до анонинем 66 преди 3 години
нямаш грижи, кажи само къде живееш, за да ти оставя и моя *** :)
60
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интелигентите хора казахме не на прошляците които си мислят, че определят нашето бъдеще. Ще затвърдим още един път и март месец.
59
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събирайте си отпадъците в голяма торба, може на терасата, на слънце, за да ферментира хубаво, и после да занесем и да си изхвърлим бо клу ка където му е мястото - в контейнерите до къмпинга. Както тези 50 къмпингари създават прекрасно настроение за цялата столица, да им се отблагодарим и ние!
58
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"... Сама е предопределила излагането на риск на собствените си деца"За Елена Мицева става дума тук, а думите са на съдията.Нещо, което всеки разумен човек споделя, за разлика от троловете налазили този сайт.
57
26
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая "майка" *** ли е, че да връхлети срещу тълпата и да изложи децата си на риск? Или пък е добре платена.. Нормален човек ще обърне, така както са направили всички останали. Това може да се приеме и като провокация и опит за тероризъм от нейна страна..
56
9
 
16
 
! Отговори
Айде бе преди 3 години
И онези, които ги биха зад колоните на МС "не бяха хвърляли нищо" по полицаите. И тези "не са докосвали" автомобила. Хареса ми идеята за хвърляне на яйца по палатките. Аз имам и друга. Да изхвърляме миризливи *** в контейнерите, с които са барикадирали Орлов мост.Всъщност, слагайки ги там, те са лишили немалко от живущите наоколо от места, където да си хвърлят ***.
55
3
 
14
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Стига си плакал като вдовица ,бе.Като е такъв мъж- да си плаща.Мутпопротестъра смотан.
54
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доктор с антипротестърите, срещу криминално проявен с протестиращите....е кой лудд подкрепя и протестите?????
53
0
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
КАЗАХ, ЧЕ ВЪПРОСА ЩЕ СЕ РЕШИ С КОНСКА ТОР!!!ТРЯБВА ДО ПАЛАТКИТЕ НА КРЪСТОВИЩАТА СА СЕ ИЗСИПЕ КОНСКА ТОР!
52
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да плати сега ремонта на колата. ***.
51
5
 
23
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
Абсолютно нормално е МПС да се движи по пътното платно.Лyмпeни безидейни.
50
1
 
22
 
! Отговори
НК преди 3 години
Задръжте и осъдете Отровното трио за подстрекаване на тълпата за безредици и неподчинение на разпорежданията на полицията!!!Искайте фактурите и касовите бележки за яйцата и доматите,както и за палатките и тендите!Да докажат от къде се финансират!!!
49
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
какво е работил колко е работи прогестант хахахаах 25 г акоо
48
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде сега да си плати масрафа, защото,, радарът ,, му е бил повреден. 15 км/ ч ?Как го изчисли?Тоя тyлyп катаджия ли е?Спуснал се като хищник върху колата.Колкото повече говори, толкова повече лъсва грозното му лице.
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато готвачите станат революционери.
46
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нейната реакция е писна ми от вас, , което в момента е в главите на 99% от хората в България......на всички ни писна и искаме да ви газзим!!!
45
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големия проблем е че в автомобила имаше деца.Възрастен човек ще забрави бързо такъв стрес, но за едно дете може да остави негативи за цял живот.Тълпата не се интересува, че в автомобила може да има деца, а иска насляпо да линчува всеки.
44
1
 
14
 
! Отговори
пияч на БЕЛИНА преди 3 години
А така...бръкнете по на дълбоко в джобовете на ЛУМПЕНЩРАСЕ и протеста улете та се невиде в небитието!!!Финансови санкции за нарушаване на обществения ред!Глоби и полагане на обществено полезен труд в каменни кариери за назидание на *** блокиращи илици и булеварди!!!А за подстрекателите от Отровното трио налагане на наказателна отговорност .