Яйца, домати, тоалетна хартия - сградата на МВР на прицела на протеста

Контрапротест имаше пред сградата на СДВР
Обновена: 20 авг 2020 22:48 | 20 авг 2020 22:22, Веселина Йорданова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца, домати и тоалетна хартия полетяха към сградата на МВР в София в 43-ия ден на недоволство.
Още по темата
Антиправителствени протести се провеждат на няколко места в страната и тази вечер, а палатковите лагери остават. В столицата се организира и контрапротест срещу блокадите.

Протестиращите се отправиха към сградата на МВР, която замеряха с яйца и домати заради твърдения, че имало репресии и полицейски действия в последните часове в жилището на майката на един от членовете на "Изправи се.БГ", който активно участва в протестите.

Преди да започнат да обстрелват сградата, протестиращите предупредиха органите на реда да се отдръпнат, за да не пострадат и те ги послушаха, предаде Bulgaria ON AIR.

Кадри от обстановката вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
4
 
25
 
! Отговори
АК-47 преди 3 години
И тази жена на снимката, и тя тръгнала да хвърля храна, като зомбирана. Ама лельо-ооо, това е ХРАНА, която е нужна за хора, които имат нужда, а не на ван-да-ли, като вас. Протест не се прави с хвърляне на храна,що не се замислите, колко сте опротивяли на работещите.
141
6
 
2
 
! Отговори
До 192 преди 3 години
До БългаринХахахахаххаха Да това ни е проблема, за да сме правова държава :D - Оправи ми деня, благодаря :)
140
8
 
5
 
! Отговори
До 193 преди 3 години
Какви бедняци ве? Ти къде живееш? В Държавата на Баце, бедняци няма
139
3
 
27
 
! Отговори
Гост преди 3 години
Защо МВР? Какво искат от полицаите, които са хора и просто си изпълняват дълга. Недоволни, че нямат мечтаната масовост. Няма да я получат. Да се махат от кръстовищата!
138
4
 
34
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Щом президентът зове за метеж и юристи го оглавяват за каква правова държава говорим? Те тези, които трябва да съблюдават спазването на закона оглавяват анархията. На какво учат децата си тези метежници- на това, че няма държава и че държавните институции не трябва да се уважават. Господа метежници утре по вашите сгради и повашите глави ще се хвърлят яйца и домати, а може. Сложете си главите на раменете и помислете какво правите! Ще подпалите гражданска война! БОГ гледа и ще раздава правосъдие!
137
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
188- ЗА ПЪРВИ ПЪТ СРЕЩАМЕ ПОДОБНИ"ФАКТИ" В ИНТЕРНЕТ, И СЕГА СЛЕДВА ВЪПРОС- ВИЕ ПОДАДОХТЕ ЛИ ТИЯ "ФАКТИ" ДО ФИНАНСОВО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДАНС, БГ ПРОКУРАТУРА, ЕВРОПОЛ, ИНТЕРПОЛ, ЕВРОПЕЙСКА КОМИСИЯ, ЕВРОПАРЛАМЕНТ, ОЛАФ, ЕВРОПЕЙСКА СМЕТНА ПАЛАТА, АКО НЕ СТЕ ЗАЩО НЕ СТЕ..ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА СТАНИШЕВ СЕ СПИРАТ 500 000 000 ЕВРО ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ЕВРОПЕЙСКИ СУБСИДИИ ПО ПРОГРАМА САПАРД, ФАР...ПИСАНОТО ОТ ВАС Е СВОБОДНО СЪЧИНЕНИЕ АКО НЕ Е ПОДКРЕПЕНО С ОТГОВОР/ПОДОБЕН НА ДОКЛАДА НА ОЛАФ/.
136
9
 
33
 
! Отговори
65 преди 3 години
Тая лелка с доматите сигурно не знае как се отглеждат домати.Със сигурност също не знае ,че бабите по селата се молят да има повече в градините им и да не ги порази градушка или мана. Щото някои само салата карат. А тая глупачка кото гледам колко е опразнена,не е лошо да я заточат в Странджа Сакар да работи ,Бай Тошо там пращаше непослушните.Лелче,доматите не растат на жълтите павета.Нито в Дубай
135
8
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Престъпна улична банда!
134
19
 
11
 
! Отговори
ГЕРБ ни грабят преди 3 години
Ами скандалните 70 милиона дадени преди месец на ЧСИ.Скандалните милиони дадени на частни банки.Ами от 500 милиона,350 милиона дадени на наши строителни фирми, вместо да се подпомогнат хората.Ами Главболгар фирмата на ББ и отсечката поскъпнала 5 пъти.Ами новите коли за 90 милиона.Безобразните сметки за парно ГЕРБ вдигнаха цената с 46%.2019 цена газ пада с 46%, 2020 с още 12, общо 58% намаление.А ГЕРБ увеличава.А заплатите в КЕВР по 18 000 .Докога ще ви търпим грабенето от всички нас?
133
15
 
8
 
! Отговори
До Ето Защо 2 преди 3 години
Ами пристанището и ТЕЦА дадени на Доган 250 милиона подарък.Когато свърши законовия срок на Концесията ББ гордо заявява, че му бил прекъснал договора - а той не го е прекъснал, а му изтече срока.А концесия на пристанището дадена за 35 г., оттам случайно отново миналата седмица влязоха тонове с ***#***.Ако сте съгласен да ви тровят с горене на бок%%луци - ние не сме.Ами източването на язовирите и замърсяването им Искър и имоти, Варна.ББсъсипа БГ, заля я в бок$луци от цял свят и фек#алии
132
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестърите сте като някаква секта, виждате само себе си, а нямате представа колко сте опротивели на всички.
131
13
 
9
 
! Отговори
До Ето защо 2 преди 3 години
Ами корупционните скандали с ВЕЦ-ове, ТЕЦ-ове, фотоволтаични паркове и перки - всички на бивши и настоящи депутати чрез подставени лица.Некачествените ремонти на пътищата.Скандална Концесия на Веолия - не плаща концесионна такса, с 51% е поскъпнала водата за 3 г. Ток с 18% за 3 г. Парно с 46% за 3 г. Храните са поскъпнали безобразно.Безобразното презастрояване в София.Мръсният въздух.Пейките по ДЕСЕТ ХИЛЯДИ лБо#клукът на Вълка, че не плащаме на реално кличество.БГ тъне в корупция при ГЕРБ
130
12
 
7
 
! Отговори
Ето защо 2 преди 3 години
Как да не са завели дела срещу ГЕРБ - а тримата министри и др. българи, които заведоха дела в Страсбург по 150 000 евро и ги спечелиха.Защо ББ не плаща от собственият си джоб обезщетенията, а от нашите данъци.Колко хора подадоха сигнали за внос бо#клуци в прокуратура, и бяха пренебрегнати-добре че Италия разследва случая.А ало измамниците, които Румъния хвана.ВАС осъдил Общината да мият улиците, и пак не ги мият.А парното, милиони съдиха ГЕРБ-те си изковаха законите.БГ се тресе от корупция
129
5
 
23
 
! Отговори
До 140 преди 3 години
Какви наивни въпроси задаваш.Нали видя,че Божков и Радев искат да отърват кожата.А не са само те.Доста мафия се събра в Софийския затвор.Затова Радев зове да ги пуснат вън.
128
1
 
4
 
! Отговори
До 150 преди 3 години
Ами не е българин.Защо го питаш?
127
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо тази новина не е рубрика ,,крими,,?Или това е за утре,когато ще ги обвинят за вандализъм.
126
1
 
8
 
! Отговори
До 1 преди 3 години
Чакай да паднат на коча ..
125
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Обаче Президентството не смеят да го пипнат
124
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия по- досадни от брифингите при извънредното положение.Тогава поне научавахме по нещо всяка сутрин.Сега всяка сутрин по два домата разклатени на първа страницаЗимата ще им ядат колчето
123
3
 
19
 
! Отговори
До 174 преди 3 години
И какво искат от МВР?