Съдът решава съдбата на задържания за инцидента на бул. "Ситняково"

Той е обвинен в хулиганство и нанасяне на материални щети
27 авг 2020 07:32, Ния Христова
43
Съдът решава съдбата на задържания за инцидента на бул. "Ситняково"
Снимка: БГНЕС
Съдът днес решава дали окончателно да пусне под гаранция от 500 лева 25-годишния Георги Георгиев, който е обвиняем по случая на бул. "Ситняково" . 
 
Той е обвинен в хулиганство, както и нанасяне на материални щети и повреждане на колата на майката с децата, която опита да мине през блокадата.
Още по темата
 
На първа инстанция магистратите посочиха, че действията на Георги не са особено дръзки и цинични. Освен това жената сама е рискувала безопасността на децата си като се е опитала да премине през блокадата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
12
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Какво правят тези на уличното платно??? Дори само по ЗДП по уличните платна е забранено на пешаходци да пресичат, освен на зебра...------Това, че някой е на платното, не дава право на водачите да го газят, още повече умишлено. Докторката е или престъпничка или луда. Разследването е проведено пристрастно, обвинението е некоректно, мъжът в колата допринася за изостряне на конфликта. Та къде изобщо е законът в тоя случай? Прокуратурата извършва репресия срещу неудобен гражданин.
14
16
 
4
 
! Отговори
Лудата преди 3 години
Защо няма тест за алкохол и дрога?Тези деца нейни ли са,или параван за ексцесии?
13
16
 
4
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Ако го обвиняват само на осноеание видеозаписите, там има още какво да се види и по отношение на жената шофьор, и по отношение на спътника и, който също взима участие в конфликта. Аз не знам защо госпожата не е подведена под отговорност и не и е назначена психиатрична експертиза.
12
3
 
13
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
В съдебната система на БГ е събрано всичко което е възможно най арогантно-корумпирано, мръсно и претъпкано от неуки връзкари!
11
3
 
16
 
! Отговори
ДО ФАЛШ-14 преди 3 години
Явно още си хлапак и ако сме правова държава ,никой нямаше да разреши на тези откровени хулигани да стоят БЕЗ РАЗРЕШЕНИЕ на уличното платно!
10
18
 
5
 
! Отговори
Фалш преди 3 години
Ако сме правова държава трябва да порицаят безотговорната майка тръгнала с кола срещу хората на кръстовището.
9
14
 
8
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Много е добре, че съдът реагира толкова бързо на хулиганство, ноооо..... какво стана с онези полицаи, които пребиха от бой трима и си правиха селфи с разголено момиче, влачено преди това от тях по паважа?
8
7
 
19
 
! Отговори
Стар до 7 преди 3 години
Никой не атакува с колата си разрешените от общината кръстовища.От къде да знам дали утре прибирайки се у нас след работа, няма някои недоволни 30-40 души от нещо да решат да се струпат на пътя ми и няма да пускат никой?! Те какво право имат да взимат такива решения?Това е просто анархия и слободия.А вчерашният ,,протест" пред метрото е явно доказателство че някои хора не са добре с главите ,да оплюват едно прекрасна за софиянци придобивка! Болни мозъци !!!
7
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До аннонимен 7Какво правят тези на уличното платно??? Дори само по ЗДП по уличните платна е забранено на пешаходци да пресичат, освен на зебра.... Защо си мислите, че имате право да тероризирате хората, да ги плашите, да чупите колите им??? Факт е, че държавата е абдикирала и 200-300 пияни, дрогирани и платени "жълти книжки" правят каквото решат - ***, бесилки, простотии .... и се мислят за велики. Не, жалки комплексари и *** сте!
6
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И какво- незаконно окупирали кръстовище под предлога за "протест"- обаче шофьора бил виновен, че ***- подобните й потрошиха колата. Утре ако пребия на улицата същия тоя, щото просто не ме кефи- ще ми се размине.Бял ден ден да не види тоя. Да изгние в панделата
5
5
 
22
 
! Отговори
До 6 преди 3 години
Отговорът е ***. Това не беше ОБЯВЕН И РАЗРЕШЕН ПРОТЕСТ ,а ТЪЛПА от агресивни и разярени хора ,която може да се появи във всяка точка по улиците на София и да се струпва пред всяка кола. ....Че тогава всяка една незаконна ,хулиганска проява ли ще я водим за протест??? ....
4
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво излиза - ходите в района на барикадите на своя отговорност. Ако ви нападнат, пребият, ограбят или друго, проблемът си е ваш, защото сами сте се изложили на опасност. Сами си го правим, после плачем на другите в държавите колко е хубаво, а при нас какво било.
3
18
 
12
 
! Отговори
аннонимен преди 3 години
все едно утре да мина през пешеходците , защото ми ограничават правото на свободно движение. Това е абсурдно. Тя няма право да взима такива решения и да минава през хората насилствено, има си органи за това и тя трябва да си понесе последствията, а именно проява на терристичен акт
2
18
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
до хората, които така ревностно защитават жената, нека да ми отговорят на 1 въпрос.Какво щеше да ви е мнението ако под колата имаше човек, понеже тя не е спряла пред блокада , а се е опитала да мине през нея?и в закона нали си пише , че пешеходеца винаги е с предимство, независимо дали пресича правилно или не , шофьора е длъжен да го пази или аз се бъркам нещо?
1
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
" На първа инстанция магистратите посочиха, че действията на Георги не са особено дръзки и цинични. Освен това жената сама е рискувала безопасността на децата си "Все повече ми се затвърждава мнението, че съдии и хулиганите са комбина.Блокиралите кръстовището не са имали разрешение от Общината в този момент да са на това място. Те са нарушителите на закона.