Напрежението ескалира: Сблъсъци, бомбички и ранени на протеста

Хвърлянето на пиратки от протестиращите продължава
Обновена: 2 сеп 2020 23:00 | 2 сеп 2020 22:39, Веселина Йорданова
380

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Полицията изтласква протестиращите от пл. "Независимост", след като хвърлянето на бомбички в "триъгълника на властта" продължи повече от час.
Още по темата

Имаше опит от органите на реда да задържат протестиращ, при който полицай се подхлъзна и падна.

Тази вечер напрежението на протеста с искания за оставки отново ескалира и вече има множество ранени.

Освен пиратки, към униформените летяха всякакви предмети - бутилки, столове, камъни и др.

Полицейският кордон стана плътен, на площада дойде и водно оръдие. Полицаите са с щитове и шлемове.

През целия ден от сутринта продължиха протестите и сблъсъците между протестиращи и полиция. От СДВР заявиха, че това не са мирни протести и срещу тях са излезли хора от криминалния контингент.

Десетки са пострадалите полицаи и протестиращи днес.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


380
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
282
11
 
6
 
! Отговори
Член на - кпсс преди 3 години
Заставам твьрдо зад моите кумириПутин , Лукашенко и Бокошенко
281
13
 
6
 
! Отговори
до Кара преди 3 години
Сега Кара ли си ***, лунатичке, ще му танцуваш на Баце в скута в затвора, като толкова ти липсва? ХаХаХа
280
1
 
10
 
! Отговори
Кара преди 3 години
До Анонимен: А ти се гръмни, че и за танци не те бива !
279
8
 
21
 
! Отговори
Кера преди 3 години
Голямо мрънкане против *** веселби, понякога денонощни. Е и тия се веселят, при това планирано и според психическата си адекватност хахаха ... и все полицаите виновни. А защо още няма осъдени за хулиганство, за повреждане на обществено имущество, за тероризъм ?!
278
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато на площада пред парламента гражданите протестираха, днес Веселин Марешки получи през подставено лице 20 годишна концесия за плажа, върху който през 2012 г. дебелооко построи т.нар. си "фитнес клуб". Годишната такса, която Борисов му е определил, е малко над 22 хил. лв. - с 10 хил. лв. по-малко, отколкото до сега за същия плаж плащаше майката на Марешки - Веска. Изритайте ги, изритайте ги веднага от парламента! С шутове! #ОСТАВКА #МУТРИвън!
277
16
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До diana21Гербаджиите били успешно правителство? Скрий се, ***.
276
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съвсем наскоро обвиниха германците, че са се месили в изборите в Хърватия за да спечели партията, която е част от ЕНП. И понеже ГЕРБ е в ЕНП кършат пръсти и се надяват протестите да утихнат защото Бойко е разпродал България на немските айдуци. Гледат да бутнат само режимите, които са им неудобни (Полша, Унгария, Беларус). Станахме си немска колония като от преди комунизма, но файда никаква. Най-много да ни напълнят с бежанци и ***.
275
6
 
17
 
! Отговори
diana21 преди 3 години
До Френска РеволюцияТи нормален ли си или просто ти е платено? Украинците не сваляха насила едно успешно правителство, а се бореха за демокрация срещу такива като БСП! Партийния дом е историческа сграда и само варвари рушат исторически артефакти...Дръжте се културно като цивилизовани хора, насилието е висша форма на безсилие! Не можеш да кажеш на бялото черно!
274
4
 
7
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Линч и да служат за назидание на престъпниците от останалите политически групи или оставка? Първото е свързано с престъпно поведение на неопределен, но знаичтелен брой лица, а второто - законно. Очевидно очакваме оставка до броени часове
273
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 342 345Тая глупост нз как я измисли ама ми уби желанието и да те хлебя. Жалък си ми само. За готин се мислиш, а? Супер хитрата обида... направо ме уби на място! Добре че по цял ден си сам пред клавиатурата сигурно и *** не ти се смее на майтапите.
272
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Френска Революция 343И сега украинците се чудят на вечеря дали да ядат вода или въздух. От огромен респект към славяните икономиката им изчезна, а емиграцията им се увеличи със стотици проценти. От надвиване на полицията сега безработицата им е 10% и се повишава.Супер яко ни се пише значи.
271
3
 
1
 
! Отговори
до 342 преди 3 години
Мълчиш, ясно, танцьорка си начи. *** признай си, това те храни, ще се срамуваш?
270
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"-Стандартът на живот е КАТО в останалия свят - който както си го направи-да, няма основание за протести"Две коренно противоречащи си твърдения.
269
6
 
10
 
! Отговори
Френска Революция преди 3 години
Украинците бяха брутални на Майдана, огромен респект за славяните, гледах кадри как надвиха полицаите, взеха им щитовете, каските и ги накараха да се извинят и да не вдигат повече ръка срещу народа. Трябва да се щурмува партийния дом и да се разруши камък по камък като Бастилията. Това ще бъде нашата велика френска революция срещу тираните. Следва гилотина на жълтите павета за Борисов, Пеевски и Доган. България ще я превърнем в Швейцария и ще живеем нормално.
268
5
 
1
 
! Отговори
ПОПРАВКА преди 3 години
До Анонимен 337Ако можеше да четеш тогава щеше да събереш следните впечатления:-ВСИЧКИ в България са корумпирани, политиците са само капка в морето-Да, полицията се представя на ниво-Корупция в България съществува по всички етажи - от чистач до премиер-Съдебната ни система е поредната еманация на българския морал-Стандартът на живот е КАТО в останалия свят - който както си го направи-да, няма основание за протестиТъжен е само манталитета ни, който е и виновен за всичко гореизброено.
267
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това не е протест, а бунт на всички мутри подгонени от Гешев - Черепа, Цв Василев, Баневи, Арабаджиеви, Бобокови, Маджо ...
266
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 336Всички дето спамите срещу Бойко звучите толкова еднакво, че вече ви мисля или за един човек или че си копирате коментарите от един и същи списък. По-скоро сте 2ма-3ма. Ти си единия, другия е тоя дето на всеки 3 думи... слага... много..точие.И ПИШЕ с КАПСлок.Има и трети. Той всеки ден измисля някаква нова обида по адрес на Борисов. Най-ироничното е, че тия обиди самия Борисов ги измисля първи...Да анти-Бойко троловете сте трима души сумарно.
265
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Основните ми впечатления, събрани от коментарите на гербаджиите тук по време на протестите:- властта ни не е корумпирана- полицията ни е на световно ниво- корупция по високите етажи в България вече не съществува- съдебната ни система е пример за цял свят, а главният прокурор- светец- стандартът на живот в България е на европейско ниво- няма основание за протестиЩеше да е смешно ако не беше тъжно.
264
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мутрата Борисов е в тотален цайтнот и нокдаун! Жалка картинка, без грам достойнство, грам! Изглежда като зеленчук, разсъждава като зеленчук, държи се като зеленчук!
263
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия полицаи са учени да се занимават с агитки и ултраси. И цяла армия платени от божков безработни да им излезе няма да ги смути особено.