73-и ден на протест: Недоволни граждани се събират в Триъгълника на властта

От "Системата ни убива" остават пред НС, нова шатра има президентството
Обновена: 19 сеп 2020 20:37 | 19 сеп 2020 19:52, Анисия Иванова
273
73-и ден на протест: Недоволни граждани се събират в Триъгълника на властта
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

73 ден на протести в страната. Обстановката на площад "Независимост" е спокойна, движението не е спряно. Протестиращите тепърва започват да се събират пред сградата на президентството.

Палатките на майките от "Системата ни убива" остават на тротоара пред Народното събрание, съобщи Bulgaria ON AIR.

Нова шатра обаче е разпъната пред сградата на президентството. Част от хората, които са я разпънали, също ще пренощуват тук.

И тази вечер се излъчват видеа с участието на управляващите върху фасадата на сградата на Народното събрание.

От днес в Триъгълника на властта е разположена тента на част от организаторите, където между 14 и 16 ч се приемат жалби и сигнали на граждани, пострадали от корупция - както свързана с властта, така и със системата на МВР и прокуратурата.

Протестът снощи премина сравнително спокойно. В по-късните часове обаче недоволни граждани влязоха в спор с главния държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунчев.

Причината за спора бе предложението му извънредното епидемична обстановка да бъде удължена с още 2 месеца.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


273
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
123
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 126Христо Иванов си е от вашите бе,човек!Не може потомствен комунист да е срещу БКП!Как пък точно него го направиха заместник-премиер и министър?Как става тая работа?Ти нас за луди ли ни взимаш?Всички на държавната софра са комунисти!Просто се опитват да го бутат напред,та дано замести Бойко,ама няма да стане!Некадърен е!Ако имаше поне малко акъл щеше да постажува при Цветанов да понаучи нещо!От тоя нищо не става!
122
0
 
12
 
! Отговори
Черепа...Въхььь... преди 3 години
Време е на "Отровното трио" да им пратя малко "НОВИЧОК" за освежаване...виждам,че са много зле и са се сдухали...
121
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде си ти любов народна? Защо се разбягахте мили протестъри? Студено ли ви стана? Парите ли свършиха? Като мине "народно въстание" на 22.09, другото на Коледа ли ще е? Питам щото е почивен ден, явно си правите сметка да идват ония милиони и милиарди на площада:)))))))))))) дето били много недоволни, ама в делничен ден са на работа, пък събота и неделя си гледат семействата- затова правите "въстание" в почивен ден- явно да ви вържат повече ама то само по любов няма как- трябва пари
120
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фигуранта още не дава признаци, че схваща провала си с опита за метеж срещу държавното управление с кресливите си Бабикянски "възстания", които отвратиха Народа.
119
1
 
20
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Гледам снимката. Към 3 милиарда са, няма как Бойко да не подаде оставка, щом Черепа и Фигуранта му я искат
118
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е ква работа да вършат тези старчоци изсипани, само като видиш Ян Бибиян и може да припаднеш от смях
117
2
 
13
 
! Отговори
ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ-2 преди 3 години
Костинбродскаи *** на "Боец" и "Възраждане".На 02 септември по време на "всенародното си въстание"те са пред пълен разгром на полицията ,но черна котка им мина път и глътнаха ГАЗЧИЦА с малко шутове и пошляпвания по нежните розови задничета.Накрая обаче при едно форсирано нападение на полицията ХаджиГЕЙЧО проплака,че са изпуснали питомното на 02 септември и сега на 10 септември ще гонят дивото-т.е. МИХАЛЯ...АЙЛЯШКА МУ РАБОТА...без да разберат те стават АНТИгероите на Дубайския лотариен мафиоз Черепа и Белградския мошеник Мустака.
116
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А той Черепа няма да ги трае много без да му вършат работа и от отровното трио ще станат изчезналото трио
115
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 126Е защо тогава прокарва пътя на Фигуранта и цялата русофилска Мафия за смяна на "модела" !
114
2
 
12
 
! Отговори
ода за ЛУМПЕНЩРАСЕ преди 3 години
Тримата от запаса е български игрален филм/комедия,полувоенна въстанническа драма/от 2020г.на режисьора Васил Божков/Черепа/, по сценарий на пРЕЗИДЕНТА Фърчилко Фърчилков,оператор е Ристю Иванов/Пинокио/от Драгалевската лабораторияза ГМО продукти на неолиберализма.Сюжет: Ян Бибиян,хаджиГЕЙЧО и светлинМИНЕТКОВ са наскоро мобилизирани български протестъри-*** ,пратени на площадите от Черепа да се бият с вятърните мелници на ГЕРБ.За смях и съжаление ШВЕДСКАТА ТРОЙКА е напълно непригодна за въстания!За да се утежни още повече положението са им изпратени на помощ Мая Костинбр
113
1
 
11
 
! Отговори
Мдааа преди 3 години
Днес пак им донесоха един бус яйца с най-искрени пожелания и целувка от Дубай
112
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мал - ко сте Плате - ни сте
111
19
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименХристо Иванов не иска ориентиране към Азия. ГЕРБ и БСП го искат. Христо Иванов иска да унищожим комунистическата олигархия. Срамота е през 2020г. в Европа да съществуват партии като ГЕРБ и БСП. А протестите започнаха от Христо Иванов. Документирано е. Радев направи каквото направи ДЕН след това.
110
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яйцата които се хвърляха по нар. събр. били развалени ,така че не се разхвърляла напразно храна. Значи щом е така мръсотията, която направиха кой ще я чисти. Веднага НСО/подчинени на президента/ да хванат тримата *** за ушите и да идат да си излижат миризливите яйца от прозорците и тротоара.Веднагаааааааа
109
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
95 000 лева има да връща платеното трио затова са тези вулгарни хули и обиди към Бойко. Луди полудели са Божков им се е заканил
108
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За първи път в историята на света се правят протести на определени дати. Като цяло протест е когато е ежедневно.Това прилича на събор или със зор се събират протестиращи. На рожденния ден на Черепа - протест. На 2.09 протест, на 10.09. протест, на 22.09 пак. Сякаш ги изсипват със самосвал от някъде. Фактически в София от близо 2 милиона излизат 200човека. Протеста е всъщност предизборна кампания. Ако е протест ще е всеки ден и хората ще са постоянни.В другите вечери 150 -200 човека до шадравана
107
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Божката явно ще остене дълго в дубай. С тоя калпав персонал.
106
0
 
17
 
! Отговори
Любовното трио преди 3 години
Незнам службите защо чакат, има достатъчно доводи да бъдат арестувани хаджи Генчо, Ян Бибиян и Минекоf
105
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко сте
104
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 22-ри пак ще им начешат гърбините, ще има пак да подскачат и да викат "оле майко" като залепва палката на гърба :)))))