Helpbook алармира: Рушащ се дървен мост пред столичния басейн Дианабад

И още сигнали - неизвозен боклук, липсващи кофи в столичния кв. "Младост"
20 сеп 2020 09:40, Анисия Иванова
4

Снимка: HelpBook

Колко може да бъде опасен рушащ се дървен мост за преминаващите през него? Това се пита наш потребител, който подаде сигнал към отговорните органи чрез платформата на Helpbook.info тези дни.

Съоръжението се намира пред столичния басейн Дианабад и е в предаварийно състояние. От изпратените снимки се  вижда, че средната опора е изместена по посока на течението и се е наклонила. Мостът не е обезопасен, а по него минават хора. В сигнала се искат незабавни действия, за да няма жертви.

В район „Овча Купел“ пък други препятствия застрашават преминаващите пешеходци и автомобили. Пред гараж се е образувала дупка, чиято кухина под асфалта е с неясни размери, но със сигурност дълбочината е над метър. Молбата е за своевременна реакция, за да бъдат предотвратени неприятни инциденти.

Често ни сигнализират за проблеми със сметоизвозването в район „Младост“. При подаден сигнал преди повече от десет дни за неизвозен боклук, все още не се е стигнало до подходяща реакция за решаване на проблема. Получихме втори от същия потребител, а от изпратените снимки се вижда, че не само няма подобрение на ситуацията, а дори напротив- сметта около кофите вече е превзела и част от улицата.

В друга част на същия район положението е не по-различно. Ето какво ни пише разгневеният автор на сигнала: "Кофите за боклук в Младост 1, бл.36, вх. 7 са крайно недостатъчни като бройка. Всеки ден около тяк е осеяно с отпадъци от всякакво естество и калибър. Положението беше зле до вчера, 16.09, когато съдовете бяха три наброй, а днес е просто ужасно, тъй като кофите вече са само две! Моля за увеличаване на бройката им и по-стриктно метене!“

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформатана Helpbook.info.

Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформатана Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дианабад е голям и богат квартал!
Да съберат по 1 лев от апартамент и да си направят нов мост!
Какъв е проблема?
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цяла София се руши. Всеки инфраструктурен проект се изпълнява изключително некадърно и грозно и почва да се разпада
до няколко седмици. Превръщаме се в бразилско гето под вещото ръководство на кралицата на ***.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
гарантирано от герб
1
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вдигайте дианабадските бекове, дето спят до 12, защото предната вечер са шишибали "селянки" от Студентски град, и да побачкат.