Мотористи с нощно шествие в памет на загиналите на пътя

Участниците преминаха по възлови столични булеварди
20 сеп 2020 09:13, Ния Христова
46
Мотористи с нощно шествие в памет на загиналите на пътя
Снимка: БГНЕС
Мотористи излязоха снощи на нощно шествие в памет на загиналите на пътя. Шествието започна в 21:30 часа пред Националния исторически музей и премина по възлови столични булеварди.
 
Със това събитие те призовават за толерантност на пътя. То е подкрепено от "Пътната полиция" и Столичната община. Следващата неделя ще се проведе и дневно каране, за всички, които тази нощ не са успели да се включат.
 
"Това нощно каране го правим за шеста поредна година. Правим го вечер, защото сме по-добре забелязани от останалите участници в движението", заяви Андрей Дянов, който е организатор на шествието.
 
"Нашата основна цел е да промотираме точно това – хората да бъдат по-предпазливи, по-внимателни, по-смирени, по-сдържани и по-толерантни на пътя", каза Крум Дончев пред Нова тв, който също е един от организаторите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точно вие ли ще говорите за толерантност? Карате с 200 км / ч по булевардите. Всички са длъжни да ви слушат шумните мотори. Тези от полицията трябва да глобяват, вместо да ги подкрепят. За две неща - шум и скорост. Глоби.
11
0
 
21
 
! Отговори
българин преди 3 години
След ремонта на бул.България , вечер става страшно ! Направиха си го на писта и не им пука от нищо ! Полицията е импотентна и не може да направи нищо , с една дума - честито на близкоживеещите там !
10
0
 
19
 
! Отговори
Потърпевш преди 3 години
И как точно апелирате към толерантност и търпимост. Четири пъти си приспивам децата снощи. Брутални ***. В *** трябва да се забрани регистрацията на двуколесни МПС.
9
0
 
25
 
! Отговори
хмм преди 3 години
*** на 2 колела. Защо е нужно да изревават моторите си в жилищните квартали? Цяло лято е някакъв ад, карат като луди и изревават моторите по цял ден. Изключително неприятно е. Да ходят по магистралите и извън градът. Дори и през денят има определени норми на шум, които мотористите надвишават (измервал съм го с професионална техника от терасата ми). Затова никой не ги харесва, заради глупавата им комплексарщина + неспазването на законите. В 21:30 ще ми изревават моторите из кварталите..***
8
0
 
29
 
! Отговори
Потърпевщ преди 3 години
Брутална наглост от тези нещастни комплексари на 2 колела, за каква толерантност става дума, след като те са най-нетолерантните участници в движението. Не спазват нито знаци, нито правила на пътя, огласят с ужасен щум улици и булеварди 24 часа в денонощието като че ли не са на улица, а на писта. Разбирам, че така се издигат в собствените си очи, но това е всичко друго освен толерантност. А и на снощното шествие го показаха за пореден път с оглушитевното и безмислено форсиране на моторите си.
7
0
 
33
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 3 години
Вместо походи и шествия, да вземат да си направят групово четене на Правилника за Движение по Пътищата. Да си направят беседа: как да уважаваме останалите участници в движението. Да дискутират глупостите извършени от техни колеги и съмишленици. Да помислят, как биха могли да наблегнат на сигурността,своята и тази на всички останали.А после да яхат моторите и ние ще ги уважаваме, много повече!
6
0
 
21
 
! Отговори
Марин преди 3 години
Всяка вечер на бул Сливница има нощно реване на мотори. Почва в 10-11 и приключва към 3 сутринта. Не може да се спи. Полицията не прави нищо. Лошото е, че като се претрепи един други двама идват.
5
0
 
42
 
! Отговори
любо преди 3 години
Какво трябва да имаш в главата за да надуваш мотора в жилищен квартал посред нощ в почивния ден без да се съобразяваш, че има малки деца, болни хора и да искаш толерантност. Хората ви кълняха цяла нощ.
4
1
 
29
 
! Отговори
Случаен преди 3 години
Шумни, досадни и смрадливи болни мозъци които отчаяно търсят внимание към отвратителното си хоби.
3
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Уважавам водачите на мощни мотори, но бих ги приканил да спират на пътния знак STOP и нощно време да не издуват машините си.
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Първо да видят гредата в собственото си око и после призовават за каквото и да е било.
1
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия ли ми бучаха посред нощ, то не беше каране а надуване