Протестът в ден 79: Колко са въпросите без отговор?

Обстановката в центъра на столицата е спокойна
Обновена: 25 сеп 2020 22:02 | 25 сеп 2020 20:31, Веселина Йорданова
108

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 79-а вечер поред протестиращи се събраха в центъра на София с искания за оставката на правителството и на главния прокурор Иван Гешев. Обстановката беше спокойна.

Във връзка с първото "Велико народно въстание" според организаторите остават редица въпроси без отговори, а именно колко са били невинните хора, пребивани на улиците, колко са били ранените и арестуваните, впоследствие колко са били оправдани, след като са били задържани.

От "Отровното трио" поставиха пак въпроса дали главният прокурор Иван Гешев живее в държавната резиденция "Бояна", както и коя фирма е извършила ремонта там, има ли нередности около обявените обществени поръчки.

Недоволните се насочиха тази вечер към Столичната община. Сградата беше замервана с яйца.

Протест имаше и пред сградата на БНТ, където гост в тв предаване е здравният министър Костадин Ангелов.

Вижте кадри от протеста там в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още по темата: протест
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
4
 
44
 
! Отговори
Провал преди 3 години
Протестите са обречени от самото начало, те си мислят, че правят въстание...Черепчета, сър!
64
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Свободата,Санчо, е като вувузелата,която ти така безразсъдно надуваше по време на цели 3 велики въстания!А после се оказа, че тези които надуваха на околовръстното,спечелиха, за разлика от теб...
63
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
79:0 за Борисов.
62
2
 
44
 
! Отговори
Ало,Бтв преди 3 години
Къде са репортерите ,къде е Канна?Къде е патоса, къде са яйцата? Да не би кокошките да са спрели да носят?А бе я пуснете Мангъров и Първанова да обяснят на Света,че няма вирус!Ще станете не национална, а световна ТВ с рекламата на тези *** + Триото
61
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
браво протесъри,искате бсп да ви управлява...
60
1
 
31
 
! Отговори
Обективно преди 3 години
А БЕ КЪДЕ ИЗЧЕЗНА ПРЕКРАСНАТА МУЛТИМИЛИОНЕРКА ХРИСТИНКА БОБОКОВА????? МАТА ХАРИ И ИМЕЛДА МАРКОС ЕДНОВРЕМЕННО..... ДАЙТЕ ДА Я ВИДИМ И ЧУЕМ!!!!! ЯЯЯ, ТЯ ВЕЧЕ НЕ БИЛА НА ЯХТАТА " МАЛТИЙСКИ ОРЕЛ" НА БОЖКОВ, АМИ ЧАААААК В РУСИЯ!!!!
59
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
МУТРИТЕ С БОКСОВЕТЕ ГИ НЯМА, ЯВНО НЕ ИМ СЕ ЛЕЖИ В ЗАТВОРА.
58
2
 
35
 
! Отговори
НАРОДЪТ преди 3 години
АБСОЛЮТНО НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИСКА ОСТАВКА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР , ЗАЩОТО НЕ ТОЙ ГО Е ИЗБИРАЛ!!!! Всъщност...нека да си искат всичко, но няма и не може да стане.
57
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Protesti ima samo v offshornoto kniajestvoto bulgaria...v iztochnata romelia vsichki sa spokoini...poneje imat dobri lubezni sasedi...
56
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44. радеф, радеф, Борисов не е казал, че ти ЛИЧНО си му пратил прекрасната дама. Направили са копоите около около теб (ти вероятно и нищо не знаеш) с изпитаните номера на КГБ и ДС.
55
1
 
29
 
! Отговори
Дерзайте... преди 3 години
...А НИКОЛАЙ МАЛИНОВ В ПРАВ ТЕКСТ ДНЕС ОБЯВИ ПРЕД КОРИТАРОВ: РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО ЩЕ БЪДЕ ОКНОВНА ЦЕЛ НА НЕГОВАТА ПАРТИЯ : РУСОФИЛИ. АКО НЯКЪДЕ В КОЯТО И ДА Е ДРУГА ДЪРЖАВА СЕ ОСНОВЕ ПОДОБНА ИЗЦЯЛО НЕБЪЛГАРСКА ПАРТИЯ, СЛУЖЕЩА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ....КАКВО БИ СТАНАЛО?????? !!!!
54
1
 
18
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Да, България и Отровното трио са на хранилка при Сорос.БСП и Мая Манолова и те са част от него.С една дума няма смисъл от такива протести.Има смисъл от протести срещу КОВИД 19 в световен мащаб,за да може такива като Сорос и неговите началници да вдигнат белият флаг!
53
1
 
27
 
! Отговори
Байфидан преди 3 години
Тия станаха съвсем банални. Тотално са се изчезнали като идеи.
52
3
 
24
 
! Отговори
гледна точка преди 3 години
Ама какво всички сте се вторачили в персоната на тиквата? Не разбирате ли, че големият въпрос е какви сили искат да се докопам до властта?
51
3
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
До 59. Що ми се струва, че това съм го чел и през 2013? Ти ли го писа пак?
50
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма навалица не могат да се разминат , игла да фъргаш няма къде да падне ...народ ...народ..по двама на едно паве.....ама и Маджото как сай зашилял...
49
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На колко години затвор ще бъде осъден Тиквата? Между 10 и 20 - палец надолу, над 20 - палец нагоре.
48
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С тези микрофони вече заприличаха на пастори от американските телевизии, айде моля ви стига с тия ПР еквилибристики, то се вижда кой какво е направил и всеки помни какво беше преди 10 години, ще се видим март месец.
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Партизан за бой се стяга, храстите шумят.Мандрите са наши да атакуваме за пореден път!За съжаление сме 21 век и патетичните слова без дела не впечатляват хората.
46
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко градено от комунисти престъпници рано или късно се разпада. Така става и с последното им недъгаво отроче - протестът!