Протестиращи нападнаха с яйца политолога Стойчо Стойчев

Той бе гост в предаването "Панорама" по БНТ
Обновена: 2 окт 2020 23:07 | 2 окт 2020 23:07, Красимир Ангелов
264

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
 

След като тази вечер протестиращи замеряха с яйца сградата на БНТ, малко по-късно те изляха гнева си и върху политолога Стойчо Стойчев, видя фоторепортер на Dnes.bg.

Още по темата
Стойчев бе гост в предаването "Панорама", а на тръгване от сградата на БНТ бе обиждан и замерян от протестиращите с яйца.

През август политологът влезе в спор с протестиращи, които бяха блокирали булевард "Ситняково" около Румънското посолство. Тогава Стойчев изрази мнение, че блокирането на улици и булеварди има силно въздействащ ефект, но когато това стане ежедневие вече придобива измеренията на тормоз.

Както е известно, част от протестиращите тази вечер се преместиха пред сградата на Българската национална телевизия, където тази вечер гост в "Панорама" бе правосъдният министър Десислава Ахладова, която коментира доклада на ЕК за върховенство за закона.

Протестиращи извадиха яйца, които полетяха към сградата на националната телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


264
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
211
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонименти не си народа!!!кой те е упълномощил да говориш от името на народа???народа не те упълномощил
210
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До анонимен 211радев е предател
209
4
 
3
 
! Отговори
До анонимен 211 преди 3 години
Радев е българин, а не ти, Хкрементче! Смел е, нека те качи в МиГ-29 спарка, да ти покаже какво може, ама те ще разкаляш кабината! Радев не е парашутист, това значи да загуби самолета! Започнал е от курсант, за да премине честно цялата стълбица и стане генерал, а не като измисления генерал Пунта Мара от хунтата!Радев поведе народа срещу хунтата, а не тръгна подир събитията! Неговото ще е "ипон", на Боколука беше фирма, от която той печелеше много пари!Скоро ще видим дебел дирник да си отива!
208
2
 
2
 
! Отговори
Пепо преди 3 години
До АнонименЗа присмех си ти и подобията ти, а и нещо по-лошо - предизвиквате отвръщение във всеки един нормален човек. А ГЕРБ са витални именно заради такива ***, защото един нормален човек винаги ще избере по-малкото зло пред възможността тотални простаци да го яхнат за пореден път. Изборът е предварително ясен. Така че колкото повече вилнеете по улиците на София, толкова по-силен ще е ГЕРБ.
207
7
 
3
 
! Отговори
ехо преди 3 години
Аз пък казвам още отсега на комунистите БСП да се махат! Специалиста по фалити на България и обири (фалити) на банки Румен Гечев (новото старо лице на БСП) каза днес, че готви махане на плоския данък. Това осъжда десетки - дори по-скоро стотици фирми на фалит.
206
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Герб става за присмех навсякъде! Всеки един от гърбавите е гледан с омраза и подигравка. Да са благодарни на търпението на народа, че още не са ги подпукали наистина с камъни. Какво е това безгранично нахалство - в очите да те заплювай и да ти казват маха се, и ти да се правиш на не разбрал. Насила хубост не става!!!
205
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 90Ако Радев пък е българин! Голяма смешка каза! Марионетка на най-кървавия режим в новата история - този на Кремъл, пуснат с парашут на президентското място и с активната намеса на другарката, дето беше "избрана" с 82 %. Фарс и позор е другарят ви Радев, а не смел и още по малко българин.
204
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До пияница мистикИ дрън-дрън ярина! Народняшки блалайки. Руският цар се родеел с нас... Руският цар се е родеел с британската кралица Виктория и с половин Европа (не от славянската й част обаче!), но за нас хич дори не му е пукало. Гледал си е имперските интереси.
203
4
 
3
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 години
До Mitko bombata"S qica nischto ne stava to se vidq.Bombi trqbvat labavo nema." Нали хвърляха и бомби по полицаите. Нищо не става, защото нямат аргументи и вадят яйца.
202
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бой по тоя продажен ром.
201
1
 
2
 
! Отговори
зомби преди 3 години
До ИванКой човек бе Иване...
200
0
 
2
 
! Отговори
6/35 преди 3 години
дребните са вредни
199
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПенсионерНЕ СИ ПЕНСИОНЕР И ТОВА НЕ СА КОМЕНТАРИ А ФЕРМА ЗА *** И ТИ ГО ЗНАЕШ МНОГО ДОБРЕ
198
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво всички *** и калинки на властта трябва да знаят ,че мина времето на лесните пари без работаЛесно с ризката да ти плащат с пари от корупция и да обясняваш на хората кое е правилно
197
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако видните някога неомарксист с мозък запалете свещичка.
196
11
 
11
 
! Отговори
Иван преди 3 години
Човека им каза на времето как да протестират ефективно, те не го послушаха, после разбраха че е прав, а сега го замерват с яйца. Пълна простотия!
195
10
 
13
 
! Отговори
Пенсионер преди 3 години
От коментарите се разбира че ГЕРБ ще спечелят с много на изборите.Това е най вярното социологическо проучване.
194
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато няма аргументи....
193
1
 
7
 
! Отговори
До 178 преди 3 години
Той протеста сам се справя с тази задача твърде добре. Колко да са екстремистите и двете посоки ? Виж умерените с нервни изпълнения на ръба на психозата, хулигански прояви и медийни манипулации ( и в двете посоки) най - много да ги отвратиш. Максимум да отвратите още повече народ от политиката. То това българската така вече чист *** из замеряне с л*на.
192
3
 
5
 
! Отговори
Стойо преди 3 години
Ще дам дами погалят яйцата