Автоинструктори излизат на протест в София

Те недоволстват срещу спорна наредба
22 окт 2020 08:32, Ния Христова
12
Автоинструктори излизат на протест в София
Снимка: БГНЕС
Автоинструктори от цялата страна излизат на протест в София. Те са недоволни от предлаганите промени в наредбите за дейността на центровете за обучение на шофьори, предаде БНР. Инструкторите смятат, че текстовете в спорната наредба 37 блокират работата на автошколите. 
 
Протестът ще започне днес в 12 ч. с шествие на три лъча учебни автомобили от входовете на София при "Ботевградско шосе", "Цариградско шосе" и Люлин. Автомобилите накрая ще се съберат на пл. "Александър Батенберг", обясни председателят на Българския автоинструкторски съюз Трендафил Маринов.
 
"Тръгваме към министерство на транспорта. Би трябвало да ни приемат. Все пак вече за втори път го правим това нещо, хората са недоволни. Наредба 37 трябваше да бъде обсъждана в работна група, която е към държавна агенция "Пътна безопасност" с хора от бранша, а всъщност се обсъди от определен кръг хора. Не може хора, които не са се занимавали с преподавателска дейност, да казват как да се обучава".

12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Само тези не бяха протестирали още!
7
0
 
5
 
! Отговори
Инструктофоб преди 1 месец
Да въведат белгийската система и тия хемороидни лапачи на лесни мангизи да отиват в производството.
6
1
 
6
 
! Отговори
Шофьор преди 1 месец
Тази пасм.ина от "инструктори е основния виновник за трагедията по нашите пътища ! Некадърните шофьори са причинителите на катастрофи , а не пътищата ! Вместо в затвора,тръгнали на протест!!! Организирани са от комунистите - бичът на нашето общество !
5
0
 
7
 
! Отговори
Гашо преди 1 месец
Ами знаем ги какво вършат. В Монтана има 10 Тина инструктори и е обществена тайна, че продават книжки по 5000 лв на кафяви граждани
4
0
 
5
 
! Отговори
Насакото Яката преди 1 месец
То пък като се види качеството на преподаване, ще ти падне шапката. Моят инструктор беше един пенсионер, който само ми се зъбеше, че му повреждам миризливата таратайка.
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Смешници!
2
1
 
3
 
! Отговори
пецата преди 1 месец
постоянно има обяви за работа за шофьори С+Е , в това гладно време няма толкова превози а шофьори се търсят за 3000 евро заплата , всичко с цел да вкарат хората в школите за да дадат 2000 лв за категориите
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
За да са доволни автоинструкторите -дистанционно обучениа.Парите по банка ,шоф. кнежка по куриер.Точно,бързо,лесно.Те и без това почти нищо не учат курсистите.