Пореден 115-и ден на протест - под знака на Хелоуин

Майките от "Системата ни убива" се маскираха като управляващи
31 окт 2020 20:20, Петя Славова
159
Пореден 115-и ден на протест - под знака на Хелоуин
Снимка: БГНЕС

За 115-и пореден ден недоволни срещу правителството в София се събраха на площад "Независимост". От "Отровното трио"  отбелязаха празника на Вси Светии като поставиха светещи тикви в района, които бяха издълбани с надписи "Оставка".

Сериозно количество тикви се трупаха в унисон с празника Хелоуин пред Министерски съвет, а на присъстващите се даваха маркери, с които можеха да напишат своите послания към правителството.

Майките от "Системата ни убива" се включиха в протеста като се маскираха като част от управляващите и до тях на стълбите на бившия Партиен дом бяха наредени още тикви със снимки на народни представители.

Исканията на демонстрантите остават същите.

 

 

 

 



 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямат маски. Утре ще идат да заемат местата в болниците, както вчера Нинова зае едно легло във ВМА. СЛЕД КАТО НЕ НОСЯТ МАСКИ - НИКОЙ ДА НЕ ТЪРСИ ЛЕГЛО В БОЛНИЦАТА!ДА ОТИВАТ ПРИ МАНГЪРОВ ДА СЕ ЛЕКУВАТ!ЩО ОТИВАТ ДА ЗАПТИСВАТ ЛЕГЛАТА ЗА РЕАЛНО БОЛНИТЕ ХОРА?ПАЛЕХА МАСКИ.ПОДИГРАВАХА СЕ НА ВИРУСА ПОД ЕГИДАТА НА ВОЖДА СИ РАДЕВ.НИНОВА И ШИВИКОВ СА ВЪВ ВМА.СЪЩО И СЪВЕТНИКА НА РЕДЕВ - ДИМИТЪР СТОЯНОВ Е С КОРОНАВИРУС. ТЕ СЕ ГАВРЯТ СЕГА И НА ТРИБУНАТА.СЛУШАМ И ГЛЕДАМ ОТ 3 ЧАСА . НИТО ЕДИН НЕ НОСИ МАСКА.
9
3
 
32
 
! Отговори
Е ?! преди 3 години
Е,и?! Милиони българи игнорират и се дистанцират от биотерористите, които в тези тежки времена на световна пандемия ,умишлено и целенасочено разпространяват смъртоносна зараза сред населението. До година ,когато ГЕРБ отново спечели, изнедата ще е само за *** стърчащи на жълтите павета.
8
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямам думи , пълен цирк.
7
29
 
4
 
! Отговори
:) преди 3 години
Оставка хелоуинска тикво.В тази държава всеки държавен служител ти вика 'ПОЧЕРПКА ИЛИ ПАКОСТ' всеки път като поискаш той да си свърши работата.В БГ държавата е Хелоуин всеки ден.Управляват ни банда вампири и вещици изпиващи парите и държащи България назад назад бедна и изоставаща години зад Румъния и ЕС
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Че те и без маскировка са си страшни, за кво са им маски?
5
2
 
30
 
! Отговори
Младияпремиерсхарема преди 3 години
Раздайте тиквите на гладни клошари, вместо да ги дълбаете
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без коментар.
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Забележете че, нито един от тези извратеняци не носи маска.
2
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тиквите са повече от протестиращите. сега гледам на живо в канал Crazy Bulgarian. Sofia, Bulgarian Anti-Government protest day 115 - trick or treat - part 2Първо преди 1 час майките направиха фалшив театър. Преди това имаше кукери пред храма. Но като цяло тиквите са повече от така наречените протестиращи.Няма и 80 човека-
1
27
 
4
 
! Отговори
V преди 3 години
На наща тиква да му подарят една тиква за хелоина .Той нали е западнопоклонник няма да са сърди :)))