Протест под мотото "Леглата не лекуват сами" в София

Болнични легла ще бъдат инсталирани пред МС
9 ное 2020 08:46, Ния Христова
57
Протест под мотото "Леглата не лекуват сами" в София
Снимка: БГНЕС
Поредната протестна акция, която ще се проведе в София, ще е с мотото "Леглата не лекуват сами".
 
Болнични легла ще бъдат инсталирани пред Министерския съвет в 124-ия ден на антиправителствени демонстрации, съобщава БНР.
 
Недоволство от проблемите в здравната система в условията на COVID кризата ще бъде изразено чрез импровизирана "полева болница". Това обявиха от така нареченото "Отровно трио" и от Гражданската платформа "Изправи се.БГ".
 
Заради пандемията и разпространението на заразата протестите под прозорците на властта бяха заменени с отделни акции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
3
 
! Отговори
Божидар преди 3 години
ТРИМАТА *** И ОТРОВНИ *** Няма ли да спрете да агитирате , да се сее зараза между хората. А тези,които ги следвате сте най-големте , безмозъчни ОВЦЕ.Искате да се заразите сами , а и всичките ви близки , които после да ви "благодарят"
39
0
 
4
 
! Отговори
Д-р Колев преди 3 години
Мая и Гошко БОЕЦа вместо да се правят на клоуни да идват доброволци в болницата!
38
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За съжаление мутрите от протестите не се боят. Мутрите се боят само от бухалка.
37
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От Вас протестърите ползата е НУЛА.
36
7
 
3
 
! Отговори
Генералисимус БОЙКО! преди 3 години
Лично аз ще преборя коронавируса !
35
4
 
15
 
! Отговори
Смешковци преди 3 години
Тези пари, които изхвърлиха под формата на храна , плащане на протестиращи и агитационни материали да ги бяха дали за борбата с вируса щеше да има повече полза отколкото безсмислените им протести, ама откъде толкова акъл?Ами извънредния труд на ангажираните в охраната? Пълно безумие на безмозъчни лакомници за власт.
34
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората от протестите най-демонстративно не спазваха препоръките на щаба, а сега щели да протестират.За какво, срещу кого ?Срещу себе си.Точно вие сте от големите разпространителите на ковид.
33
0
 
13
 
! Отговори
До 19 преди 3 години
До АнонименКой изгони лекарите? Комунистите и техните наследници!Те винаги са имали лошо отношение към съсловието и това се вижда от ограбване на парите на лекарите, коитоизпращаха на килограм в Африка!
32
1
 
13
 
! Отговори
ТИЯ СА ЛУДИ! преди 3 години
Тези хора са луди!!!Чудя се защо продължавате да ги отразявате?В край на крайщата не всичко е шоу и това трябва дабъде разбрано от медиите, защото в един моментнещата ще излязат извън контрол и това ще бъде тяхна заслуга!
31
0
 
8
 
! Отговори
АБЕ , БАБУИНкян... преди 3 години
...С ТИЯ ЛЕГЛА ---"СПА ХОТЕЛ"..ЗА РУСКИ ТУРИСТИ ЛИ ЩЕ ПРАВИШ...??!АМА , ТЕ --ВЕРНО И НА ОТКРИТО МОГАТ ДА СПЯТ....НА ЧИСТ ВЪЗДУХ!
30
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо тези легла да бъдат предоставени на лечебни заведения в нужда, те ще си протестират. Супер сте! IdI0ti от класа! Добре дошли в ***
29
0
 
8
 
! Отговори
До Ех преди 3 години
Ти не си народа
28
0
 
20
 
! Отговори
ЕФЕКТА НА: преди 3 години
"КОМУНИСТИЧЕСКОТО ОПРОСТАЧВАНЕ"... НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД Е В ДЕЙСТВИЕ!!!!ОТ КАЛПАВ АРМЕНЕЦ---ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ!!!!
27
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези платени *** доскоро горяха маски по протестите
26
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спасителят пазарува електорални единици на поразия! Да, този бюджет е следизборен, защото ще го изпълняват други! Шофьорът на джипката и бандата му са толкова компрометирани, че даже и естаблишмътът няма да му позволи четвърти мандат!
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимeн преди 3 години
Какво постигнаха до момента ОТ. 1. Българите нищо не може да ги обедини /то май от турското робство все е така/; 2.Нямаме систематични политически играчи - една цел и държиш до край, вечно нещо се размива;3. Картата с антитурската /антидоган/ проповед още дълго ще е печеливша; 4.Няма бивши политици, винаги можеш да извадиш от гардероба някой позабравен от години и да го представиш с новите му идеи.5.Четеш сутрешните новини и вечерта правиш протест - за/против няма значение. Виж че има "ползи" ОТ
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези ли точно ще протестират? Безумци, които в разгара на епидемията погазват всички противоепидемични мерки.
23
1
 
21
 
! Отговори
Ех преди 3 години
Колко *** може да бъсе еднин народ!
22
1
 
13
 
! Отговори
Хората преди 3 години
По света протестират срещу локдауна. А нашите протестиращи ни организират локдауни цяло лято па и до днес вечер, като хората си бързат за в къщи. Днес с легла.
21
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тези с протестите прекаляват тотално. Пациентите от години се държат крайно зле и неуважително с лекарите. Колко лекари бяха бити от роми и от други пациенти. Колко лекари бяха публично винени и унизявани за лекарски грешки все едно не са хора, а са богове. Все едно по някакъв магически начин трябва винаги да нацелват правилната диагноза. Нормалният човек може едвам да е завършил висше, а лекарят трябва да е завършил със 7-ца и да е перфектен. Това също са причини да няма лекари.