Маскирани биха с палки 14-годишен, взеха му колелото

Момчето е с наранявания по тялото и главата
13 ное 2020 15:00,
36
Маскирани биха с палки 14-годишен, взеха му колелото
Откраднатото колело

Маскирани биха и откраднаха колелото на 14-годишно момче в Северния парк в София. За престъплението разказа бащата на младежа във Facebook.

В четвъртък детето карало колелото си в парка, когато двама маскирани го нападнали. Пребили го с палки и ритници. След това отмъкнали велосипеда и избягали.

"Не е важно какво материално е откраднато, важно е, че е открадната свободата на нашите деца да играят! Днес е той, утре ще има и други жертви!", пише ядосаният баща в мрежата.

Момчето е с наранявания по тялото и главата. Случаят се разследва от 9-то районно управление, извършителите се издирват.

Той призовава всички, които са виждали колелото и знаят нещо за случката да се обадят в полицията. Родителят предлага и възнаграждение за информацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
0
 
! Отговори
179 преди 3 години
Ето пак подхващам темата за нашата слаба съдебна система и духовнно пропаднало общество. 21 век.. Евро столица и да те е страх да си покажеш носа навън. Не го приемам няма и да го приема. Една шепа народ си правим такива мизерия ,че просто не е истина.
32
0
 
4
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 3 години
Хаха. Маскирани. Мчи то вече всинца сме маскирани. Мдааам. Така че няма нужда да се упоменава изрично този факт.
31
3
 
2
 
! Отговори
ГосТ преди 3 години
Къде да го кара ? На Витоша? Не, на Витоша не става (освен да даваш баснословни суми за такси което да те качва, щото онзи с буса който кара винаги е пълен). Гарантирано от гроб ! Децата не трябва да спортуват аутдоор, а трябва да се напомпат у фитнесите на мутрите и да ходят в чалгарниците. Анаболи и наркотици, това е.
30
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще ги хванат,споко.Такова колело не може да бъде скрито.Ще има дело и условни присъди.Просто бащата да ги запомни и след 3-4год един по един на лютеница.Пари явно има.
29
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
350$ са каплите без гуми и дискове, Fox-a е 980? а монтажа не го виждам какъв е но като гледам колелото е поне XT или Срам висок клас.Тези много добре са знаели какво крадат. Това колело е поне 8/9000лв на вторичен пазар.
28
9
 
4
 
! Отговори
аз преди 3 години
първо - защо живеят в гетото на софия - люлин?второ - какво прави в най сиганския парк в софия - северен?трето - майка му и баща му не са ли му казали че този байк е за планината-даунхил, а не да бие контри пред скъсаните си приятели с драгчета за по 500лв?другия път да иде с айфоня да говори на свечеряване с хиляда лева в джоба, не само ще го бият ами и други неща... такава е държавата, така ни пази милицията, така са възпитани малцинствата!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само рамката му струва 3500 паунда, това е къстъм велосипед, като прибавим Фокса и каплите + монтажа ще удари 5000 паунда.https://pinterest/pin/24066179239339823/?d=t&mt=signup
26
1
 
8
 
! Отговори
vlady преди 3 години
Извършилите трябва да почиват в ол инклузив Кремиковци Хилтън с хубава ограда, ако са пълнолетни в противен случай да учат в елитното училище във Враца също с хубава ограда.
25
0
 
10
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 3 години
Тези трябва да бъдат осъдени и наказани по Крумовите закони. Трошене или рязане на ръце. Друга оправия няма.
24
2
 
12
 
! Отговори
дгд преди 3 години
нормално за държава от третия свят.като ги хванат, да ги пуснат пак.
23
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И тия са едни от бъдещите български национални герои. Нали помните един друг българин, преди време обираше хора и задигна каруцата на хазната, и като капак на това изкла един юноша като пиле, и ей ти сега е най-гулямото националну геройу на булгаррите!
22
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да е блъснал някой и тия да са отмъстителите.В кварталът който живея има един малък боклучар с огромен планински бегач.Любим номер му е да се засили с пълна скорост срещу някого и в последният момент да се отклони и да избяга със смях.Ако удари някой възрастен човек може да го нарани или дори убие...Таа да сте виждали случайно едни двама маскирани които са на гроздобер за колела?
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ограбеният е бил без маска, нали? Глоба 300 лева.
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Браво. Всеки трябва да спазва противоепидемичните мерки - грабители, ограбени. Трябва да има ред.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днес всички са маскирани. Всички са заподозрени.
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
по важно е че са спазвали противоепидемичните мерки.
17
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
да отидеш в северен парк с такова колело си е равносилно на да искаш да те пребият и да ти го откраднат. но това не е само защото държавата ни е тоалетна. И в Берлин на много места тарамбуките в парковете ще ти изкочат от храстите, ще те пребият и ще ти го вземат. Просто като имаш хубави неща трябва да се пазиш от лоши места, такива винаги ще има
16
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
После защо младите ходиме въоръцени с палки, ножове и пистолети - ем ей за тва! Три пъти ме е спасявало това, че съм вадил нож на крадец, единия път го порязх много гадно, но избяга. Все се надяваш, че ще изкърви и ще умре някъде ... ама де късмет ...
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12Защо да е "странно"? Странно е, когато обвиняваме жертвите на перстъпленията, а не извършителите на престъпленията. Тука колко съм чел "ако тая не себеша барнала, намаше да я изнасилят" и подобни из родните форуми .. не е истина!!!
14
1
 
13
 
! Отговори
Хи..лер преди 3 години
Бях прав.