Намалиха работното време на Коледния базар заради нарушения

Констатирани са консумация на място и неспазване на дистанция
1 дек 2020 15:30, Ния Христова
17
Намалиха работното време на Коледния базар заради нарушения
Снимка: БГНЕС
Работното време на Коледния базар бе намалено до 20:00 часа. Причината е, че са констатирани нарушения, свързани с неспазването на мерките като консумация на място и неспазване на дистанция. Решението е Софийският оперативен щаб, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Щабът разгледа и искания за провеждане на други събития на открито. Това се допуска само при гарантирано отстояние между щандове, а само продажбата на пакетирани хранителни стоки е разрешена. Засилените проверки на търговските обекти ще продължат.
 
Светлините на Коледната елха в София ще бъдат запалени днес в 19:00 часа, без да се провежда концертна програма, за да не се получи струпване на хора.
 
Зимните разписания на градския транспорт в столицата се запазват без промени. Продължава и засиленият контрол от страна на столичната полиция и ЦГМ за спазване на противоепидемичните мерки като носене на маски в превозните средства и станциите на метрото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Затворете проклетите базари само те липсваха. Не виждате ли какво става днес в Германия, Франция и Австрия съвсем скоро също бяха обект на атентати. Да не говорим за пандемичната обстановка освен за терористичната. Не се ли сещате за тия неща.
12
0
 
2
 
! Отговори
Sofia преди 3 години
Вceки дoшъл в грaдa oт рaзни ceлищa , кoитo зa дa ги нaмeриш , първo трябвa дa ce изгубиш cлeд кaтo ce пoшмaткaт и cмeнят някoлкo рaбoти , къдeтo ecтecтвeнo иcкaт дa ce рaбoти , прoбвaт в пoлициятa и aкo нe мoгaт дa cтaнaт пoлицaи , cтaвaт тaкcимeтрoви шoфьoри.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Продължава и засиленият контрол от страна на столичната полиция и ЦГМ за спазване на противоепидемичните мерки като носене на маски в превозните средства"Пътувам с градски транспорт всеки ден. Имам кола, но не ми се бута в центъра с нея, нито смятам, че всеки трябва да ходи навсякъде с кола. Досега нито веднъж, НИТО ВЕДНЪЖ, не съм видял тия митични контрольори от полиция/ЦГМ да следят за маски. Индийците масово ходят без маски и бухат като луди. Пенсиите си ги носят под брадата.
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всичко затвориха тия фашисти....
9
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нали ореваха света, че нямат пари бе, какво плющят по тези базари? Тая кметица не е добре, в цяла Европа няма коледни базари, тук обаче ние сме по-хитри, икономика градим..., защото прекрасно се справяме с пандемията, всичко е цветя и рози!Толкова сме жалки, че чак сме смешни, вечно ненаяли се и ненапили се!
8
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Там където правят коледни базари от поне 500 години ги отмениха. Тук обаче бутафорията с шербет и евронаденици цъфти. Ние обичаме порното, особено ако е "немско".
7
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Цяла Европа, в която коледните базари са традиция от векове, ги затвори. У нас градската управа ги отваря. Абе, цирк тотален! Затваряй всичко и *** вкъщи, като няма акъл да спазва мерки!
6
6
 
3
 
! Отговори
до чиновник преди 3 години
Ще ядем, ще пием, ще се веселим и ще любим жените ви докато вие бачкате!
5
2
 
16
 
! Отговори
ЛЛ преди 3 години
Лидълски наденички и наливно механджийско на немски цени... НЕ МЕРСИ!
4
9
 
20
 
! Отговори
Чиновник преди 3 години
Нормалните хора можем и без коледен базар, ама простолюдието не можете без непрекъснато да плюскате, да поркате и, естествено, да ревете колко сте бедни, докато харчите пари, които уж нямате.
3
4
 
12
 
! Отговори
играч на кредит! преди 3 години
И пак че ям вурст и ребърца с греяно вино оттам! Ядене и пиене до откат!
2
9
 
14
 
! Отговори
Апокалипсис преди 3 години
Никога не съм и няма да стъпя на коледен базар!
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като намаляват работното време, предизвикват струпване на повече хора... Ку-ку!