Топъл обяд на спирка "Вишнева" в столичния кв."Лозенец"

Доброволците са подготвили рибно меню за около 200 души
6 дек 2020 11:52, Ния Христова
11
Топъл обяд на спирка "Вишнева" в столичния кв."Лозенец"
Снимка: БГНЕС
На спирка "Вишнева" в столичния квартал "Лозенец" днес ще лъде предоставен топъл обяд на нуждаещи, съобщи БНР. Благотворителното събитие се организира от инициативата "Помощ на две колела". На Никулден доброволците са подготвили рибно меню за около 200 души. Раздаването на храната ще започне на обяд в 12 часа.
 
Всяка събота и неделя в продължение на четири месеца доброволците ще раздават по сто порции.
 
Даниел Капсъзов, един от организаторите, добави: "На Коледа, на 25 декември, също ще даваме храна, освен на 26-и и 27-и".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
187 преди 3 години
До Анонимендо 4:мога да потвърдя - живеех на Смирненски и Вишнева, гората зад спирката беше пълна със всякакви разфасовски медицински спирт. те май клошарите подпалиха и къщичката.
7
1
 
4
 
! Отговори
глас от тъдява преди 3 години
Мистичний , и аз имах един комшия работил в мините и още 2000-та взимаше 4-500лв пенсия, но на вид по зле от бездомник- но не заради това трябва да спрат да раздават. Трудно е да се определи на 100% кой има нужда , защото по закон подобни самодейни прояви нямат право на достъп до списъци с истински нуждаещи се. Добре е да се създаде някаква що-годе официална организация и да има някакъв контрол , но за сега и това не е малко.
6
1
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До 7ХАхахах, не, не е никаква злоба :))) Но той си има баба, уреден му е живота и според мен не е правилно да яде храната на някой, който истински се нуждае от нея. Някой бездомник, безработен или самотен беден старец. По тази твоя логика и ти можеш да отидеш, да спестиш някой лев и да оставиш гладен някой които истински се нуждае от храна. Къде е лошото в случая, нали така?
5
6
 
5
 
! Отговори
ДО 5 преди 3 години
Дори да е Истина това което си написъл - Къде е Лошото в Случая ?Това е социална мрежа за Пенсионерите , а твоето се нарича Злоба - само човек може да демонстрира това чувство .
4
1
 
2
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
До пияница мистикзабелязал е че така му е по евтино , но още не знае защо.
3
3
 
14
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Познавам един пенсионер. Има къща с двор, купил си е 6 кубика дърва, онзи ден си купи и моторна резачка, но всеки божи ден ходи някъде по центъра и яде безплатен обяд. А не че няма пари или е клошар. Просто предпочита парите си да ги дава за пиене
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До баба мараНа пл. Журналист се навъртат доста бездомници. Повечето са алкохолици от специфичната бoя, но и в парка също се подвизават доста нещастни хора, които са в пълна безизходица. Допреди година бяха наредили матраци под стълбището на строителния институт и там спяха, но един почина и затвориха достъпа с решетка. Точно защото е скъпа махалата прииждат насам, надяват се да намират повечко неща за ядене. Абе... Да не дава Господ никому!
1
4
 
11
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
не разбрах толкова много хора в наи скъпия раион да са го докарали дотопъл обяд нещо не ми се връзва