Малко са столичаните, подали заявления за "зелена зона" днес

Дежурният офис на ЦГМ ще работи и утре
2 яну 2021 20:00, Анисия Иванова
31
Малко са столичаните, подали заявления за "зелена зона" днес
Снимка: БГНЕС

Малко са столичаните, които са подали заявления за стикери за “зелена зона” в рамките на днешния ден в бюрото на Център за градска мобилност на “Будапеща” 17.

Въпреки че обстановката е спокойна и не се наблюдава струпване от хора, офисът на ЦГМ работи извънредно днес, ще работи и в неделя. Тъй като от понеделник нови части влизат в платената зона за паркиране. Новите части на "Зелена зона" са в районите "Слатина" – кв. "Яворов" и "Триадица" – кв. "Иван Вазов".

Христина Горецова, която е ръководител сектор "Услуги и обслужване на клиенти", заяви пред БГНЕС, че офисът работи за всички.

"Всички желаещи, които искат да подадат заявление или да платят своите права, са добре дошли. Опцията и за електронно подаване на заявления също функционира”, каза тя и подчерта, че само в рамките на днешния почивен ден са ги посетили около 40 души. Според Горецова в неделя ще бъде по-натоварено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
1
 
2
 
! Отговори
Сахар преди 3 години
Аз съм в "Зелена зона" и съм много доволен. Още по-хубавото е, че ще важи и събота.
29
1
 
1
 
! Отговори
Това е истината преди 3 години
Ако видя софийска кола в провинцията ще следва погром !
28
1
 
1
 
! Отговори
Селянин без колело преди 3 години
Щом ме ограничавате да паркирам , то само да видя софийска кола в провинцията ще следва погром!
27
2
 
3
 
! Отговори
Къро преди 3 години
Пълно е с *** на мутрите тук. В момента в столична община, по специално гробищата и паркиринето командва Къро. Който не е *** може да прочете кой е Къро. А виЙ, виЙ не сте народ. Същества, които си радват, че Къро им взима парите от джобовете, са по-зле от определението на Иво Христов. В допълнение да ви кажа - едно време събирахме 40 лв. пари да ви "пазим" колите в платените паркинзи, а сега директно ви ги взимаме от улицата. Като се смени Къро, пак сме ние. Сега е по-силен. Плащайте мишки
26
0
 
0
 
! Отговори
!? преди 3 години
Голяма безумица, не знам кой е по-умствено ограничен - хората че винаги чакат последния ден, или от кметството че не им предоставят достатъчно улеснения и не стига времето Не е ли по-лесно да удължат срока с два дена и да не карат администрацията да работи извънредно?
25
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По света има безплатни общински паркинги и платени.Никъде го няма това всичко да е платено,има и за сиромасите.Това където има демокрация и капитализм де.Където е стъпил Сталин след Войната е като тук.Комунист само знае да лъже и да краде!А както знаем във властта всички са комунисти до един!!!!
24
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...или да платят своите права, са добре дошли...Добре дошли в държавата, в която правата се заплащат! Т.е. винаги ще има някой с по-големи права, сиреч по-много пари!Аборигени, най-дебелото златно ланче печели! Държава на плащачите!
23
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как им хареса на общинарите да вземат пари за нищо. Какво ще промени тази зона, нищо. В центъра да не би да има места. Колите пак ще са си много, но вече ще дерат хората и по този параграф. До кога ще трае този народ ми е чудно.
22
5
 
3
 
! Отговори
Таню преди 3 години
До АнонименАдмирации и за кмета на Слатина. За уточнение - зала Универсиада е в рамките на квартал Яворов, демек, като си паркирате бангиите на големите паркинги около нея, пускайте смс-и за зелена зона от Понеделник. Инак, бангийката до 20 мин е под моста в Дружба, а вие, мъжаги-транспортери сте с поне едно 180 левчета назад... Нема не за пръстенче на островче, Пена нема да ви пусне цела седмица за тЕкъв финансов колапс... Та, малко а раздвижите тия увиснали шкембета и гъзeрe, ако идвате ;).
21
0
 
10
 
! Отговори
боян преди 3 години
"Опцията и за електронно подаване на заявления също функционира, да ви обясна, че след като си подадете "електронно" документите и ви одобрят, трябва да идете лично да си представите лк и книжката. "Електронно", ама друг път....Хубава работа, ама българска, му се вика на това.
20
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До да, ама неТака пише, и това е огромна глупост. Имам 2 жилища и искам да живея една година на второто (което не е на постоянен адрес). Как става номера според тях ?Сменям лична карта, сменям талон, плащам зона. След една година- пак.Какво значение има на кой адрес е колата? Нали е моя, в София е и винетката важи за точно определена зона ? Те ли ще ми казват коя кола (ако имам 2) и в кой апартамент да живея, за да мога да паркирам ? Нали плащам данъци и за 2та.
19
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има корупция в ЦГМ - тук пишат хора, че са получили стикер без постоянен адрес и съответно талон с този постоянен адрес когато колата се води на лицето.
18
8
 
10
 
! Отговори
dsdsadsa преди 3 години
А дано скоро и синя зона. Да може малко да ми се успокои мякометъра, че последно време не се издържа 'на циентъра'
17
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вместо да се противопоставите на това, че ви съдират по 10 кожи от гърба, вие с удоволствие си давате парите и питате за още. Овце.
16
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДРАНЕ НА СТАДОТОДО КОКАЛ
15
0
 
2
 
! Отговори
да, ама не преди 3 години
Не че нещо, ама вижте какво пише на сайта на общината:На какви условия трябва да отговаряте, за да получите право на локално платено паркиране: лицето да е с постоянен адрес, идентичен с адреса на имота; постоянният адрес на собственика на ППС да е идентичен с адреса, вписан в свидетелството за регистрация на ППС в сектор С 2.3.https:// sofiatraffic. bg/bg/parking/lokalno-plateno-parkirane-na-pps/p/1
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво заявление, пари не останаха, едвам продадох колата, а за ипотеката не ми се мисли дали и след, като продам апартамента няма да остана да дължа пари на банката. 3 месец е на пазара и всеки иска супер отстъпка да направя, като го продам и се връщам на село.
13
7
 
5
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Откога талонът на колата е обвързан с адрес?! Не се сменя нито талон, нито лична карта, нито се редиш някъде. Всичко става по мейл онлайн.
12
2
 
10
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
Не е вярно. Лична карта не се сменя. Попълва се удостоверение за НАСТОЯЩ адрес. Този в личната ти карта е постоянен, тях ги интересува НАСТОЯЩИЯ. Имаме наематели в апартамент до Попа и наизуст знам процедурите- договор за наем, документ за собственост на колата. Преди да го дам под наем съм живял сума години там. Никакви лични карти не се сменят, никакви талони. Всичко се прави онлайн и отиваш и взимаш стикера. Празни приказки не ми се слушат, минавал съм през това 1000 пъти.
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички села около Самоков ще станат зона,опасна зона за някои!!!!