Малко са столичаните, подали заявления за "зелена зона" днес

Дежурният офис на ЦГМ ще работи и утре
2 яну 2021 20:00, Анисия Иванова
31
Малко са столичаните, подали заявления за "зелена зона" днес
Снимка: БГНЕС

Малко са столичаните, които са подали заявления за стикери за “зелена зона” в рамките на днешния ден в бюрото на Център за градска мобилност на “Будапеща” 17.

Въпреки че обстановката е спокойна и не се наблюдава струпване от хора, офисът на ЦГМ работи извънредно днес, ще работи и в неделя. Тъй като от понеделник нови части влизат в платената зона за паркиране. Новите части на "Зелена зона" са в районите "Слатина" – кв. "Яворов" и "Триадица" – кв. "Иван Вазов".

Христина Горецова, която е ръководител сектор "Услуги и обслужване на клиенти", заяви пред БГНЕС, че офисът работи за всички.

"Всички желаещи, които искат да подадат заявление или да платят своите права, са добре дошли. Опцията и за електронно подаване на заявления също функционира”, каза тя и подчерта, че само в рамките на днешния почивен ден са ги посетили около 40 души. Според Горецова в неделя ще бъде по-натоварено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
8
 
4
 
! Отговори
Бе преди 3 години
Всички зони трябва да са безплатни за паркиране на българи, само да има лимит за престой !
9
0
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 3 години
От 5 години ги няма и не минават тия със "служебната" кола.
8
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега мошеник със служебна кола за да си вземе дедесето минава с една декларация от службата, а нормален човек купил си кола на свое име трябва да си сменя талона ако е отишъл на друг адрес. Отделно и личната карта
7
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който сее зони жъне омраза!А в пандемия гибел!!!!!
6
7
 
17
 
! Отговори
Без зони преди 3 години
не трябва да има никакви зони извън идеалния център на София.Това е мародерство и произвол на общината.Вземат се едни пари от хората и се изливат в джобовете на чиновниците които седят с десетилетия и ни грабят
5
4
 
13
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
Никакви талони, карти и книжки не се сменят. Като си млад и динамичен и през 5 години сменяш жилище, си бедняк под наем. С договора за наем за вади стикер. Стига лая. Смешка.
4
2
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 3 години
Нещо си в огромна грешка. Имаме 2 жилища в центъра, стикерите ги заявявам онлайн (за мен, майка ми, баща ми, наематели имаме също така) и отивам и ги взимам. Понякога ми ги изпращат и по куриер, ако нямам време. Зачети се как става- може със сканирани документи.
3
21
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сега е ок за някакъв *** родил се в квартала и живеещ със сенилната си майка вече 50 г. и каращ на баща си москвича... а млади и динамични хора сменящи адреси през 5 години ще се побъркат да сменят карти, талони и книжки....
2
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да си сменяш адреса, талона на колата, да показваш няколко документа и декларации и нотариални актове... ок за бедни хора да си губят времето ама за работещи хора да сложат една такса 300 лв и това е.... а то сега както се изкарва стикер за паркиране по- сложна процедура- здраве . В ЕС това е най- первврзната процедура!
1
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Адмирации от Иван Вазов за зоната! Крайно време беше! Направете цяла София зона!