Мъж уби с нож стафордширски териер в София

Той наръгал кучето без причина и избягал
19 яну 2021 16:31,
108
Мъж уби с нож стафордширски териер в София
Снимка: Pixabey

24-годишен мъж уби с нож стафордширски териер в София.

На 15 януари собственикът на починалото куче потърсил помощ в Четвърто РУ. Човекът обяснил, че същия ден, към 17.45 часа, той и негов приятел разхождали домашните си любимци в района на местността "Мотописта" в ж.к. "Гоце Делчев". Към тях се приближило черно куче и двете животни се сборичкали.

Докато стопанинът на териера се опитвал да ги разтърве, а собственикът на другото куче останал безучастен, изведнъж се приближил друг мъж, който внезапно извадил нож, ранил териера и избягал.

Собственикът веднага откарал пострадалия си любимец във ветеринарна клиника, но малко по-късно животното починало, съобщиха за "24 часа" от МВР.

Криминалистите на Четвърто РУ незабавно започнали работа по случая и в рамките на предприетите оперативно-издирвателни действия по образуваното досъдебно производство установили и задържали извършителя на престъплението - 24-годишен столичанин.

След доклад на събраните материали в Софийска районна прокуратура той е привлечен като обвиняем за престъпление по чл. 325 б от НК.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
8
 
2
 
! Отговори
567 преди 3 години
БОГ ДАВА И ВЗЕМА ЖИВОТ КАКВО ГО ЧАКА ТОЗИ ДОНОР
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какво е това черно куче - болонка ли, пинчер ли, кокер шпаньол ли?!Черно куче?!Стафордширския териер е сериозно куче, тая информация не е пълна...Да не се окаже, че приятел на собственика на другото куче е наръгал териера?
19
10
 
2
 
! Отговори
12345 преди 3 години
УБИЕЦ
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми прилича стопанина на черното куче да е бил по-як от тоя на умрялото и затова другото куче го е отнесло...
17
5
 
47
 
! Отговори
Естет преди 3 години
По-прости хора от кучкарите няма!Не спазват никакви правила, кучетата се разхождат масово без каишка и намордник, стопаните не чистят след домашните си любимци!Е защо нормалните хора трябва да търпим това - децата да играят сред поляни от кучешки фекалии и смрад?!Обичали били животните - глупости, що не си взеха куче от приют или от улицата, а всички с лабрадори и питбули!Наглеци и двуличници!
16
17
 
6
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Този 24 г.младеж с ножа по същия начин може скоро да ресне и на човек главата:):):)Крайно време е с това свободно носене на ножове да се приключи.Преди години в Германия ме одрусаха 200Евро глоба за джобно ножче със 10 см острие:):):)А тук в България всеки може ако ще и с мачете да ходи по улиците:):):)*** са най-опасни,защото са *** и въоръжени и ръчкат без да мислят:):):):)
15
0
 
23
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
Да не се окаже, че предния ден бултериерът се е "сборичкал" и с кучето на този с ножа?Иначе и аз съм виждал как се "сборичкват" подобни породи кучета с бездомните п.омияри.. обикновено след това остава козина, кръв, *** и труп.Някак си в случая нещо не мога да съчувствам особено на собственика на (бул)териера.
14
0
 
12
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
От играчка станала плачка.
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЧЕРНО КУЧЕ - там е скрито кучето.
12
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може да се сборят кучета с намордници?!
11
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЗА ЖАЛОСТЦивилизовано ли е да си пуснал свободно извън имота си агресивна порода и без намордник? И явно не е добре дресирано и социализирано. В цивилизованите държави се спазват законите. В цивилизованите държави такива породи са забранени. В цивилизованите държави "зоополицията" преследва безотговорните стопани на домашни любимци. Тук е обрарното. Преследва реагирали на агресията на питомците на безотговорни стопани. КУЧЕЛАНДИЯ! Добре дошли!
10
24
 
2
 
! Отговори
АЯ преди 3 години
ТОЗИ ПСИХОПАТ УТРЕ ЩЕ НАРЪГА И ЧОВЕК И ОКОТО НЯМА ДА МУ МИГНЕ ТОЙ НЕ Е ЗА ТОЗИ СВЯТ А В ЗАТВОРА
9
1
 
20
 
! Отговори
Realist преди 3 години
Това "сборичкване " ми намирисва на чист кучешки бой. А пък този споменатия териер, ако е той на снимката, ми прилича на кучетата с които се организират кучешките боеве.Смърт без причина няма.
8
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Психопати и убийци ходят сред нас. Мен ме е страх да излизам по тъмно в квартала. И в мола ме беше страх преди, но сега нали е затворен... И като вляза в някой магазин, дето продават кухненска посуда и гледам едни остри ножове на рафта... Направо изтръпвам!
7
3
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
Така се пада на оцелелите аборти, пускащи коферманите си, застрашавайки живота на всички, собственика също е трябвало да яде бой ;) !!!
6
17
 
4
 
! Отговори
КУЧЕТО преди 3 години
ТОЗИ АКО ЗНАЕ КАКВО ПРОКЛЯТИЕ ГО ЧАКА БЕДНА МУ Е ФАНТАЗИЯТА КУЧЕТО КЪЛНЕ И КЛЕТВАТА МУ ЩЕ ГО СТИГНЕ
5
16
 
8
 
! Отговори
ЗА ЖАЛОСТ преди 3 години
Една държава се познава по толкова колко е цивилизована от законите си за защита на животните.В случая тук извършителят ще се оттърве само с глоба до 1000 лв. Няма затвор за убийство или мъчение на животни.
4
3
 
28
 
! Отговори
Да бе, преди 3 години
ей така без причина наръгал куче от една изключително дружелюбна порода...Да се благодари собственика, че не е подкарали него!!!
3
2
 
8
 
! Отговори
Ханку Брат преди 3 години
изперка народа
2
6
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нека да позная, и двата по.яра са били без намордници, ама на кучкарите все някой друг им е виновен.