След ремонта: Бул. "Тодор Каблешков" отново ще се ремонтира

Настилката е пропаднала, паветата се вадят безпроблемно...
7 фев 2021 17:42, Анисия Иванова
69

Снимка: БГНЕС

След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. „Тодор Каблешков“ се нуждае от нов ремонт. На места настилката е пропаднала, на други се е надигнала, на трети - най-вече около капаците на шахтите, паветата се вадят безпроблемно.

Неприятно впечатление прави и мръсотията, която фирмата-изпълнител е оставила на територията на ухото, където въртят автобуси и тролеи.

Зам.-кметът по обществено строителство в Столичната община Ангел Джоргов обеща, че до петък всички забележки ще бъдат отстранени за сметка на фирмата-изпълнител, съобщи БГНЕС.

„От вторник до петък ще направят всичко, за което е сигнализирано. Независимо дали се дължи на тяхната работа, дали е нещо вандалско, или колчетата са счупени от кола“, заяви той.

Попитан на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете, излели се през януари или на некачествена работа.

"Обектът още не е в гаранция, защото ние не сме го приели като такъв, тъй като той се приема нацяло“, коментира той и увери, че общината няма да плати нито лев за този ремонт, който се налага сега.

Зам.-кметът се ангажира в петък лично да провери какво е свършено и увери, че също така ще бъде изчистена и замърсената територия на спирка “Ж.К. Гоце Делчев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пак си гласувайте за тези некадърни мутри...после да не ревете и да се оплаквате.
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете....Този голям пудел се пише - от дъждовете, ами ако пече слънце, какво? Има още природни явления!Браво на ГЕРП! Отлична фирма са намерили! Способни инженери-проектанти и влюбени в работата си изпълнители-работяги! Само така!Който разбрал метафорката/иронийката да чykа пункти!
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете....Този голям пудел се пише - от дъждовете, ами ако пече слънце, какво? Има още природни явления!Браво на ГЕРП! Отлична фирма са намерили! Способни инженери-проектанти и влюбени в работата си изпълнители-работяги! Само така!Който разбрал метафорката/иронийката да *** пункти!
55
9
 
4
 
! Отговори
Данчо преди 3 години
Става въпрос за нормални природни процеси, които регулярно се случват на подобен вид терени. г-жа Йорданка Фандъкова притежава изключително кадърен екип от архитекти, проектанти и технически ръководители, които през годините безспорно се доказаха, като едни съвременни генни на архитектурното изкуство, превръщайки София в един модерен и европейски град на културата!
54
1
 
11
 
! Отговори
demolitor преди 3 години
И тая булевард ли го пофандъчиха
53
1
 
6
 
! Отговори
Мърлячи преди 3 години
Много пъти съм казвал, че не ставаме за тънките работи. На нас ни дай оранье, копанье и боб.
52
2
 
10
 
! Отговори
Патриот преди 3 години
Всичката герберстка им е такава ,като холивудски декори,даже един мандат не могат да изкарат градежите им !
51
1
 
4
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 3 години
отвсякъде добри новини, по-лесно ще стане ремонта..
50
1
 
22
 
! Отговори
Пловдив преди 3 години
Крайно време е фирма, която стой некачествено, повече да не се допуска до обществените поръчки. Навсякъде е така, мръсни, некачествено изпълнение и ниско качествени материали. Никога няма да имаме европейска инфраструктура. Не сме богата страна за да ползваме некачествени материали. По добре 1 булевард годишно, но както трябва, не може комунистическата ни инфраструктура да издържа 40 години без да мръдне, защото все още я има из цялата страна. Крайно време е за некачествен контрол да има затвор.
49
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Едно време ромите ги учеха на строеж и ремонт в казармата, сега ги взимат от бараките по селата и викат на ти тая мистрия и идвай с мен за 5 лв.
48
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един път мери, пет пъти режи. На 20тата година ще си придобил вече нужния опит.
47
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важното е да се бачка, няма значение какво, може да е едно и също. То и без това само бачкаторите останаха тука и тук-таме някой политик.
46
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я да видим сега, фирмата правила ремонта на чий братовчед е собственост...
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работа, работа, работа...
44
1
 
11
 
! Отговори
Край преди 3 години
Причините са 2 - кражби и българската ни мърлящина и некадърност.Кражбите ясно че ги има в големи размери обаче ако ми покажете нова кооперация в мазето/гаражите на която няма вода - ще почепя.
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Царе сме, в правенето на ремонт на ремонта!Ама така става когато обществените поръчки ги печелят фирмите на едни "наши хора"...
42
1
 
14
 
! Отговори
БЕТОН ЧО преди 3 години
тва е несериозно как има плочки на по над 30 40 години не са мръднали а нови се чупат на неклко месеца година или е нарочно или е некадърно друго нема да е
41
4
 
7
 
! Отговори
Ром преди 3 години
Некадърен народ.
40
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те затова в кварталите извън центъра вече прават тротоарите само от асфалт. Щото хванаха цаката,че е по-евтино,няма да има такива видими пропадания и некачествени плочки.
39
1
 
17
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 3 години
Булевардът изобщо не е довършен, каквото и да ми разправя Крадливка.