След ремонта: Бул. "Тодор Каблешков" отново ще се ремонтира

Настилката е пропаднала, паветата се вадят безпроблемно...
7 фев 2021 17:42, Анисия Иванова
69

Снимка: БГНЕС

След по-малко от три месеца новоремонтираната част на бул. „Тодор Каблешков“ се нуждае от нов ремонт. На места настилката е пропаднала, на други се е надигнала, на трети - най-вече около капаците на шахтите, паветата се вадят безпроблемно.

Неприятно впечатление прави и мръсотията, която фирмата-изпълнител е оставила на територията на ухото, където въртят автобуси и тролеи.

Зам.-кметът по обществено строителство в Столичната община Ангел Джоргов обеща, че до петък всички забележки ще бъдат отстранени за сметка на фирмата-изпълнител, съобщи БГНЕС.

„От вторник до петък ще направят всичко, за което е сигнализирано. Независимо дали се дължи на тяхната работа, дали е нещо вандалско, или колчетата са счупени от кола“, заяви той.

Попитан на какво се дължат дефектите, Джоргов каза, че те може да са вследствие на дъждовете, излели се през януари или на некачествена работа.

"Обектът още не е в гаранция, защото ние не сме го приели като такъв, тъй като той се приема нацяло“, коментира той и увери, че общината няма да плати нито лев за този ремонт, който се налага сега.

Зам.-кметът се ангажира в петък лично да провери какво е свършено и увери, че също така ще бъде изчистена и замърсената територия на спирка “Ж.К. Гоце Делчев“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
2
 
18
 
! Отговори
Джоргов преди 3 години
РЕЧЕ: "дефектите, ........ може да са вследствие на дъждовете, излели се през януари... "Ккакви *** ни упрвляват !
37
5
 
30
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
До кога ще търпим некадърниците на Герб да ни бъркат по джобовете.
36
5
 
24
 
! Отговори
User преди 3 години
Гербостроене!
35
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гарантирано от ГЕРБ. Гласувайте пак за тях!
34
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Зам.-кметът по обществено строителство в Столичната община Ангел Джоргов къде целенасочено е блял,докато е правен ремонтът???? А Ангелчо,корумпирана калинко ***??
33
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това ще да е дело на дронът на Радев.
32
3
 
23
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 3 години
"Видимите резултати" на пп герп са ОЧЕВАДНИ.......
31
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Иска се майсторлък да строиш така, че след месец да трябва да правиш ремонт, то със абсолютно всичко строено от герберите е така и вече си мисля, че е умишлено чак толкова некадърни неса.
30
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не бе това е от дъждовете плаващите пясъци са изплували и тук.
29
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ремонт има проблем, има ремонт няма проблем.
28
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То се вижда ясно, че пропадането е всъщност вандалщина. Някой просто е натиснал това колче, ама новина да има.
27
3
 
18
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
И след ремонта - пак ремонт!Ваш: Тодор Колев
26
12
 
2
 
! Отговори
toto преди 3 години
До ИмеТи май си от тия, на които трябва да им се рисува. Не можеш ли да вденеш, ЧЕ НЯМА КОЙ ДА ГО НАПРАВИ ЗА БЕЗ ПАРИ!!! И явно светиш, докато крадат. Само че без да имаш доказателства, свидетели, думите ти си остават само евтина комунистическа пропаганда. Или си от мутрите на Славчо? Все ми е тая.Интелекта е един и същ/ Опитите за мислене - също.Решението за такива като теб е да се викнат немски майстори, да им се плати 10-торно и после да видим как ще мрънкаш.
25
1
 
20
 
! Отговори
Ало Ваньо преди 3 години
Фирмите, които построиха кръговото на ТВ кула и ремонта на Черни връх явно са строили по-качествено, 9 години почти не са мръднали, а Трейс винаги строят некачествено.
24
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ИмеШофирам около 23г, досега върху тротоари и градинки не съм паркирал. Никой не ти е длъжен да ти осигури паркинг на кошника!
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До totoАз освен с каруцата, и магарето оставям на плочките. Щот между тях трева расте. Да апне животинката.
22
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много е просто! Докато се разрешава на пр***таците да спират по тротоарите все ще е така. У квартала редовно бутат знаци, колци и тн. С нека**** шофори и смотове е така
21
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що е то: - След ремонта, ремонт на ремонта?Отговор: - ГЕРБ.
20
4
 
10
 
! Отговори
Име преди 3 години
Toto, не знам какво ще рисуваш, може да е част от менталната ти рехабилитация, ама ако аз ти нарисувам колко пари сме дали живущите в София за тези криви павета, и ти ще изтрезнееш. Освен ако не си част от наглите крадливи илитерати, които се изхранват от 80% откраднат бюджет за всяка копка в тази к-очи-на. Ще паркират извън тротоари и градинки, когато любимият ти кравешки поглед Фандъкова изпълни обещанието си за ПОНЕ един кирлив паркинг с парите за синя, зелена, оранжева и кафява зона.
19
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
еми то кюлчета не се спастрят току така требе икономияна материали на труд- апа тия дето газят по тия ремонти пак че си ги избератстига са ревале- никой им не е крив