Премахнаха 196 незаконни гаражни клетки в София

Поетапно ще бъдат премахнати над 1300 подобни гаражи
Обновена: 9 фев 2021 16:09 | 9 фев 2021 16:09, Красимир Ангелов
67
Премахнаха 196 незаконни гаражни клетки в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Приключи премахването на общо 196 незаконни гаражни клетки на територията на девет столични района. Най-много от старите метални клетки са премахнати в район "Красна поляна" - 71, в "Младост" - 31 и "Овча купел" - 28, съобщават от Столичната община.

Още по темата
Останалите премахнати стари метални гаражни клетки са в районите "Надежда", "Красно село", "Слатина", "Подуяне" и "Люлин".

Премахването започна през януари, след като направление "Архитектура и градоустройство" на Столичната община започна процедура, припомнят от общината. Дейностите се контролират от районните администрации.

Поетапно ще бъдат премахнати над 1300 гаражни клетки с влезли в сила и подлежащи на принудително изпълнение заповеди за премахване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
1
 
! Отговори
Курти преди 3 години
Учителката по развален Български език, много обича да се хвали с училища и градини, но тя е в Комбина с началниците на общинските поликлиники и в техните дворове е задръстено с незаконни клетки, от, които прибират "наем". фъндъкова Не знае, че има 24-то ДКЦ и къде се намира, но там са 22 парчета...четвъртити при това, както ги обича - Фламбе...........Тази краде от каквото може
58
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Премахване на всички гаражни клетки в София, и то по бързо. С това темпо ще ги махат още 20г.
57
1
 
1
 
! Отговори
До 44 преди 3 години
Има големи европейски градове, в които са обособени места за безплатно паркиране в близост до жилищни квартали, а освен това някои улици също са оставени свободни, но истината е, че не са достатъчно като брой, и това никак не е добре - ето затова не искам и в България да става същото ! Факт е, че навсякъде вече се въвеждат сини и зелени зони, но това не значи, че те са нещо положително за обществото , и още по-малко когато са на убийствени цени (на час) ! Ти наистина ли искаш така да живееш ??!
56
1
 
7
 
! Отговори
Клоунски Свят преди 3 години
До Анонимен - блокове в междублоковото Те точно това ще направят - нали Хомо Селяндуренсес Чалгенсес се е затичал с 250 (понеже с 200 му дават начална) да купува апартаменчи.
55
3
 
14
 
! Отговори
Край преди 3 години
Дали може в Солун, Белград или Истанбул някой да си сложи гаражче в градинкатаЗа белия свят не питам.Дали може да си качи колата на тротоара или в градинката или на площадката та да му е по близо до входаБратчета мой българчета вие масово сте си бели ромчета
54
2
 
9
 
! Отговори
До 54 преди 3 години
Хахаха, какво са платили бе, земята, инфраструктурата и прочее? Ти елементарна математика владееш ли? 14-16к лв струваше една панелка и беше субсидирана, защото макар строителни войски да строяха безплатно, целият процес беше толкова неефективен, а се крадеше като за световно. Та *** си е купил дедовия.
53
2
 
8
 
! Отговори
123 преди 3 години
А кога най-после ще премахнат незаконните гаражни клетки в кв.Слатина - около бл.11 и бл.12 има поне 50 такива клетки на общински терени - даже наглеците ги дават под наем
52
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Г а ньо вци те" са си платили целия квартал през соца,заедно с жилищата, инфраструктурата, детската градина,училището,супермаркета,паркингите и градинките в квартала, целия квартал е платен от живущите в него, така ,че той(***) има пълното право да се разпорежда в квартала си, а не някакви алчни чиновници, да му нареждат какво да прави в платения от него квартал!
51
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"***" са си платили целия квартал през соца,заедно с жилищата, инфраструктурата, детската градина,училището,супермаркета,паркингите и градинките в квартала, целия квартал е платен от живущите в него,т ака ,че той(***) има пълното право да се разпорежда в квартала си!
50
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 51Ти ако искаш, може и на старославянски или старобългарски и на среднобългарски да пишеш, това си е твой проблем, но след Т ,не е правилно да се пише Ю, според българската граматическа норма!
49
2
 
5
 
! Отговори
До 51 преди 3 години
Кръстю Тотев Никифоров (поп Кръстю)Ти си ретард
48
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До: 41Не ми се четат глупостите ти,първо, според правописната българска норма, след съгласната буква Т ,не се пише Ю,а се пише винаги - ьо, затова е поп Кръстьо.И второ, не се опитвай да ме учиш какви са жилищата и паркингите пред тях в държави в които живея от 20 години ,да - безплатни паркинги за живущите има създадени!А сега , отиди в Димитровград на пазара,да ти премине злобата!
47
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
*** мисли, че като си е купил панелка, има право да си загради местенце отпред или пък да си спре бракмата в градинката. Еми не, паркомясто струва поне 20к. Безплатно Ако искате - обратно на село
46
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
но дори и някои от платените места за паркиране, са платени само за определни часове, а не денонощно за 24 часа.
45
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 44В цяла Европа има безплатни места за паркиране в столиците,а има и платени,но дори и някои от платените места за паркиране са само за определни часове,а не денонощно за 24 часа.В България всичко е строено със средства на населението през соца,не са построени от частници местата,че да искат пари за нещо,което вече е платено!
44
5
 
2
 
! Отговори
До: 41 преди 3 години
Хахахахах. Ами явно най-западната точка, до която си стигал е пазара в Димитровград. В Европа не се осигуряват, а си плащаш - дали ще си купиш паркомясто или ще си плащаш такса към общината, все едно. Но никой не ти осигурява авантичка. И тарикати като теб там виреят само в по-ниските нива на хранителната верига. Ако ме разбираш изобщо. Ааа и се пише поп Кръстю, а не Кръстьо, който пък от своя страна не е предал Левски (че надали си отварял книга напоследък да прочетеш по темата). Пускай Цеца!
43
8
 
8
 
! Отговори
до 44 преди 3 години
Прощавай, сложих минус погрешка. Естествено, че по цял свят колата значи РАЗХОД. Само *** си мисли как се паркира безплатно по улиците. Няма безплатен обяд. Цяла София трябва да стане платена зона, както е по цивилизования свят.
42
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Дк Край"Платени трябва да са само закритите паркинзи мой човек, всичко друго е обществено пространство ! Още малко, и ще искате и въздухът да се плаща !"Я кажи, в коя столица в центъра можеш да паркираш без пари?
41
2
 
4
 
! Отговори
мак преди 3 години
Понеже идат избори, ще бързат да премахнат останалите клетки преди 4.04.
40
2
 
3
 
! Отговори
Той преди 3 години
А в Стрелбище кога?