Протест "Безхаберието убива" след смъртта на 16-годишното момче

Недоволните се събраха пред Столичната община
Обновена: 15 фев 2021 23:02 | 15 фев 2021 21:53, Веселина Йорданова
82

Протестно бдение със свещи под наслов "Безхаберието убива" се проведе пред Столичната община.
Още по темата
Гражданското недоволство е породено от смъртта на 16-годишното момче, което загина от токов удар на оживен столичен булевард.

Протестиращите изразиха гнева си от "прехвърлянето на вината за фаталния инцидент между институциите", предаде БНР.

Те поискаха оставката на кмета на София Йорданка Фандъкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Безхаберието. Каква хубава българска дума е само.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма ЦСКА , няма ГЕРБ !
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какъв протест, бе! Аман от тия протести! Трябва да започнем да ги вкарваме в затвора и всеки съдия и прокурор, който се отвори устата също!
54
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименДо колкото се разбра причината е ,че се е хванало за парапета.
53
4
 
3
 
! Отговори
СМОТАНЯЦИ преди 3 години
С ПРОТЕСТИ НИЩО НЕ СТАВА Това се хора безделници платени да вдигат само шум и нищо повече.
52
6
 
0
 
! Отговори
така е в живота преди 3 години
Щастието трябва да се изстрада.Както 2013 след като Бойко подаде оставка, Орешарски видя че не може да се справи и само година по-късно подаде оставка. Той направи големи поразии, но благодарение на него, Бойко имаше възможността шест години да гради България. Сега знаем колко е полезенен.Ако се върнем малко назад, съществуваше носталгия по комунизма и Жан Виденов има възможността да се опита. Ако не беше той, и досега Костов нямаше да може да проведе реформите които поставиха основата
51
3
 
3
 
! Отговори
не се посвениха преди 3 години
Най-основната, бих казал биологична разлика между левите и десните е, че левите задружно и винаги са искали Власт. На всяка цена, с всички средства и напълно безогледно, жестоко и безмилостно. Целта на Лявото е Власт над човека
50
2
 
3
 
! Отговори
Нека има повече преди 3 години
Повече да има шахти електрифицирани. Пренаселено е в градовете малко да се по-разреди това население.
49
2
 
1
 
! Отговори
Природа преди 3 години
Човек и добре да живее ще умре и зле да живее пак ще умре - някой ден неизбежно е.Трябва покрай пенсионерските списъци с набедени ковид жертви също да пускат общата смъртност за страната, за да свикнат хората с мисълта, че са смъртни.
48
6
 
4
 
! Отговори
Повод за протести преди 3 години
Случва се умира се всеки ден все някой ще умре и трябва ли специално протести за това ???
47
3
 
3
 
! Отговори
аман от комунета преди 3 години
И Радан Кънев да беше министър председател и Мая Костинбродска да беше кмет когато бащата учи детето си да бере кабели, това пак щеше да се случи.Има институции които да установят причината и виновниците.Пак се връщаме на протестите на таксиметровите шофьори когато жена с психиатрични проблеми беше хвърлила детето си в северния пак.
46
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как тоя кабел е убил това момче ? Някой знае ли да каже ? . Как така си върви и го убива тока ! Да не се е пробвало да краде кабели ?
45
4
 
3
 
! Отговори
марияна преди 3 години
Не безхаберието а СИСТЕМАТА убива ВСИЧКИ
44
2
 
4
 
! Отговори
българка преди 3 години
Нямало ,,късмет,, детето-какво съчувствие само!И не се гаврете с произхода на жертвата.На всеки може да се случи.Къде са съответните институции.Май сред тази идийотщина около нас живеем на късмет.А когато дойдат избори никой не казва гласувайте на късмет.Кой и как е узаконил този обект.Коя комисия се е разписвала и е приемала обекта.Всичко се знае-проверете в съответната община
43
1
 
6
 
! Отговори
Защо там? преди 3 години
Шахтата е в район Триадица с кмет от Да България, личен приятелна Радан Кънев.
42
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На вас държавата ви е виновна и ако вкъщи се нарежете с нож докато готвите! Мислите ли изобщо с тия глави или като ви свирнат и излизате да ревете по улиците?Смърта на детето е ужасна и никой родител не заслужава това да му се случи. Обаче да се политизира и да се използва по тоя грозен начин е просто отвратително.Ето затова сме на тоя хал - защото сами си го правим. Какъвто е народа, такива ще са и управниците му.
41
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има ли замесени лилaви,нещо намирисва!Бас хващам,че са задърпали кабела,ама този път са идърпали късата клечка :) И не вярвам да е казало"татко'-баща му едва говори български!Отгледала го от "парче месо'!!!Моите да не съм ги купил от супера абитюренти направо!!??
40
8
 
6
 
! Отговори
Overseas преди 3 години
Абе какво разследват??? То е очевАдно, че случилото се е отговорност на общината. Кметът да си поеме отговорността а после общината да си разследва дали собственикът на павилиона не е бутнал нЕкой лев незаконно да си пусне ток. Безумие!!! Мир на душата на това красиво дете...
39
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като иде реч за усвояване на пари ще се пребият да се тупат в гърдите и да КАЗВАТ-НИЕ го направихме, НИЕ еди що сиА като е за поемане на отговорност няма никой. Така не може, драги управници. Все някой друг да е виновен, незнайно кой обаче
38
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради немърливост и обезопасяване на стр. обект точно преди една година при злополука загинаха двама стр.работноци днес пак заради подобни действия загина 16 год. момче, къде е Държавата пак никой не е виновен.