Част от жк. "Експериментален" временно без вода в петък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
25 фев 2021 08:58, Красимир Ангелов
0
Част от жк. "Експериментален" временно без вода в петък

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в част от жк. "Експериментален", съобщиха от дружеството.

На 26 февруари 2021 г. (петък) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Стадион“, жк. „Експериментален“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Стадион“ № 27,  бл. 38, бл. 39, бл. 40, бл. 43, бл. 44 и бл. 45.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: до бл. 39.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството.

"Софийска вода" АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска водабез вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари