Наркопласьор и клиентката му са задържани след сделка в София

Жената до този момент е била с чисто криминално досие
12 мар 2021 21:12, Ния Христова
13
Наркопласьор и клиентката му са задържани след сделка в София
Снимка: Pixabay
Арестуваха 44-годишен пласьор на наркотици и 30-годишна негова клиентка непросредствено веднага след сделка за наркотични вещества, съобщи Нова тв. Операцията е проведена на територията на София от криминалисти на ГДНП под надзора на прокурор от Софийска градска прокуратура.
 
Претърсени са автомобилите и на двамата. В колата на жената са намерени 2000 хапчета MDMA (метамфетамин) с общо тегло 364 грама. При процесуално-следствените действия на адреси, ползвани от мъжа, са намерени и иззети 2 г суха тревиста маса, реагираща на канабис, електронна везна и други вещи, имащи отношение към престъпната му дейност.
 
До този момент 30-годишната жена е била с чисто криминално досие, а мъжът е известен на органите на реда с регистрации за грабеж, кражба и унищожаване на чуждо имущество.
 
Двамата са привлечени като обвиняеми за разпространение на наркотици. С решение на Софийския градски съд им е наложена постоянна мярка за неотклонение "домашен арест". Работата по образуваното по случая досъдебно производство продължава под надзора на прокурор от СГП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи видители наркомани долни да се субират обаждаи те се на полицията това са малумни същества в период на пандемия правят купони по 4'5 човека нямат акал за жълти стотинки трябва полицията да им забранява збирки и да ги претърсва вечерен час трябва в българия.не трябва да ви е страх българи онаждаите се в полицията постоянно те да се занимават с тях.как може да има пандемия те да се збират да се друсат и да пият алкохол тежки дни идват.
12
0
 
3
 
! Отговори
Жалко, но факт преди 3 години
На скоро и аз имах приключения с едни съседи - оказаха се наркомани и си дадох сметка , че наистина е голям проблем, повсеместно и няма оправия. И най-лошото е че за една дозичка и майка си убиват.
11
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пълно е с наркомани и дилари лудниците са препълнени с наркомани шезофреници.а сега напоследък на пазара са пуснати мета анфетамини сериозни и спешни мерки трябва да се вземат.видители българи повече от двама *** едно място е ясно какво прават.ърябва кампании да им се обеснява на тези хора какви поражения нанасят наркотиците на мозъка и цялото тяло че отключват при някои шезофрения други умират от рак и стават адски ***
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да се обучават кучета да надушват дрогата по блоковете по стари построики и да се откриват нарколаборатории и наказанието да е като за убииство 20 години затвор или 10 наи малко да храниме ***.незнам от каде идват но се си мисля че от турция гарция македония румъния.това е по опасно и от воина разбиха цяло поколение които няма да могат да създадът семеиство и да имат работа нормален живот само болести мъка и цели семеиства разбити.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Незнам кво ше ги правиме тези гнусни наркомани във всеки блок и вход има по 1'2 наркомани и дилари по малките градове и селата същото това ще е по тежка пандемия и от тази сега ще е като детска игра на фона на това което се задава.ще ви дам един пример вчера бях в студенски град в "нса" и там свободно се продава няха около 6'7 човека казах на охраната от асо пирели бяха двама единия каза че това не е негова работа мека китка беше полицията явно си затваря очите защото всеки ден са там .
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българи следващата пандемия тежка се очертаваща ще са наркоманите в цялата страна и така наречените терористични организации сътворени от тях ще разпръскват вируси и спин и глад .направете една кампания българи за наркотиците цяло поколение наркомани отгледахте затова трябват здрави закони като хванат някои с грам синтетика 5 години затвор.
7
3
 
6
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
Браво на героите Иван Гешев и полицията!
6
2
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
"непросредствено веднага след сделка за наркотични вещества"....Ясна е работата....Значи някой ги е натопил!!!Я конкуренцията, я някое бившо гадже.Но 100% заптиетата са били там по сигнал де - поредната ювелирна акция громяща престъпността в Родината.ВсичкотО бандиТ умира от страх (смях).
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво общо има Мдма с метаамфетамин
4
0
 
16
 
! Отговори
.!. преди 3 години
Не си е купила тревичка ами си купила 2000 таблетки метамфетамин... Ако може изобщо да се вярва на написаното. И ако е така наистина, то тя си е дилър отвсякъде. А и дали изобщо му е клиентка или са си партия само те си знаят. Но всичко е шийт
3
0
 
10
 
! Отговори
някой си преди 3 години
"Клиентка" с 2000 хапчета (за лична консумация)...
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как два грама трева бе?
1
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Велика е нашата полиция!Някаква мацка си купила тревичка, тия я хванали и сега целокупното МВР цял месец ще отчита велики резултати за петилетката!