Родители пред МЗ: Настояват децата да се върнат в училище

Ще пишат писмо до Костадин Ангелов
17 мар 2021 18:30, Петя Славова
56

Протест пред Министерството на здравеопазването събра недоволни от противоепидемичните мерки, както и родители, които настояват всички ученици да се върнат от утре в училище, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата

"Обстановката не е такава, каквато я описват. Направих си труда, обиколих болниците, не една, а няколко. Имам клипове, има ли смисъл да го доказвам, нека да отидем с вас със същата камера, в която кажете болница, да видим къде точно са намират тези заболели и тези умрели", настоя един от протестиращите пред здравното министерство.

Протестиращите ще внесат и отворено писмо с въпроси до министъра на здравеопазването Костадин Ангелов.

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Тук сме, за да се спре с взимането на безумни мерки, които носят повече дефекти, отколкото ефекти. След като няма информация, въз основа на какво са взети едни мерки, значи е диктат. В зависимост от отговорите ще решим какви действия да предприемем", заяви Милко Божанков от "Обединени родители".

"За мен това е биологична война. Това е средство, с което се цели икономическа, социална, здравна, психологическа дестабилизация в глобален мащаб, респективно и в България", категорична е една от майките на протеста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Родителите не се интересуват, когато децата им отсъстваха от часовете. Години наред ученици в 12 клас не стъпват на училище, а разчитат на частни уроци или на ниските критерии за прием в много университети.
44
0
 
1
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Какъвто народът, такова е и правителството.
43
0
 
1
 
! Отговори
Sk преди 3 години
Гледам деца почасово. Занимания и игри.
42
4
 
12
 
! Отговори
Вввв преди 3 години
А, да попитам, тези родители, които сега пищят срещу дистанционното обучение, как учеха преди години, присъственно нали, а знаете ли колко те са грамотни?
41
3
 
12
 
! Отговори
Ввввв преди 3 години
Ами какво искаш от такива родители, те по *** и от четвъртокласници, какво да ги правиш, рожби на демокрацията, закърмени с Фики и Азис.
40
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предният месец, когато се върнаха присъствено за 2 седмици, ми го върнаха с ковид, цялата къща под карантина. Не благодаря! Аз го изкарах с него тоя ковид, но следващия път някой от близките ми може да няма моя късмет.
39
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата да се върнат в училище, че неграмотността вече бие на очи. Нека не расте неграмотно поколение, моля________Неграмотността не е от последната година!Досега винаги сме имали само присъствено обучение!И гледаме резултата от него от години вече!
38
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отка.чалки! Какво училище бълнуват тия! То си е абсолютен инкубатор. Вкараха децата за по 10 дена, нищо не научиха, но развъртяха като лавина заболеваемостта. Тъкмо се бяха успокоили нещата, въпреки празниците по Н.год. Толкова ученици има болни, има с пневмонии, за дъртаците да не говорим - плащали 40 год. осигуровки и накрая в гроба, заради такива "майки".
37
3
 
19
 
! Отговори
Do picha s klipovete преди 3 години
Умрелите- в моргата, където няма достъп за ненормалници с телефони, болните- в ковид отделението - където няма достъп за ненормалници с телефони. Всъщност, дори и при нормални, не епидемични обстоятелства болните не се държат в коридора или на рецепцията за да ги снимат. Нека се опитат да отидат и до интензивното- и да питат защо не спира асансьора на този етаж. Аман от ***
36
13
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Грипчето е сега, ама неграмотността ще е за поколения наред. То като видиш как не знаят роден език елементарно, та какво да си представяш.
35
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
21, 37, Хората без деца могат да бъдат много жестоки, но един ден ако се излъжете ще осъзнаете,че макар и родители хората си остават хора, а не роботи.
34
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата да се върнат в училище, че неграмотността вече бие на очи. Нека не расте неграмотно поколение, моля
33
3
 
15
 
! Отговори
Тим преди 3 години
Ние да се радваме че не сме като западна Европа с вечерен час и смс разрешение да излизаме само до аптеката или магазина
32
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като ги гледам колко са многобройни, спокойно могат да съберат децата на всички протестиращи в една класна стая да се социализират там, че и дистанция ще има.
31
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Били искали.... Ми то и аз искам много неща...
30
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 33 знам така е и все пак децата не са виновни
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
21, Спомни си за ония зли бабички, които са недоволствали когато си бил дете. Е сега това си ти:) А някога си бил дете.
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Все едно някой ги е питал дали са съгласни, а да видим какви действия можете да предприемете?
27
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Номер 26 не настоявам децата да са на училище, защото в класа на моето миналата седмица от 27 деца имаше само 10, но ти грижил ли си се за дете и заедно с това да работиш? Защото не всички родители пият кафе по цял ден.
26
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Децата не са виновно , търсете виновните в парламента