Жената и детето попаднали под предната лява гума на камиона

Вероятно шофьорът е гледал към кофите за боклук и не ги е видял
73
Жената и детето попаднали под предната лява гума на камиона
Снимка: БГНЕС

Жената и детето, пострадали при тежката катастрофа в София днес, са попаднали под предна лява гума на камиона за боклук.

За инцидента в кв. "Люлин" 6 изнесоха данни от МВР на място. Сигнал за случилото се е подаден към 11 часа.

Жената, която е на 62 години, почина в "Пирогов", двегодишното дете е с политравма на крака.

Още по темата
По улицата камионът се е движел в посока към кофите за боклук и вероятно погледът на шофьора е бил насочен към тях.

Така не е видял жената и детето. Вероятно именно жената е поела първоначалния удар.

Водачът е около 60-годишен. Пробите му за алкохол са отрицателни.

Той е в шок и на успокоителни, все още не е говорил по тази причина.

На мястото на инцидента са разпилени детска играчка, шапка, малко сакче.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
24
 
! Отговори
ФАКТ преди 3 години
До всички Разбирачи Водачи - не рабрахте че камиона СЕ Е ДВИЖИЛ НАПРЕД .НЕ Е БИЛ НА ЗАДЕН ХОД .ДВИЖИЛ СЕ Е С 5 КИЛОМЕТРА В ЧАС .
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И пешеходци има алтави, и шофьори. Спорът е излишен.
31
3
 
38
 
! Отговори
Ужас преди 3 години
Бабата се е разсеела, възрастен човек, винаги е рисково малки деца да се гледат от стари хора-нямат бързи реакции, добро зрение и слух.Дано да не го отнесе шофьора,това е голям бавен камион в малка уличка,а не летящо Порше.Бог да прости жената,дано детето бързо да се оправи.
30
6
 
25
 
! Отговори
Някой си преди 3 години
Проблема е, че пешеходците се мислят за богоизбрани и никога, ама никога не внимават. Колко пъти се е случвало на всеки един от нас да дава назад и някое камикадзе току се шмугне и едва спреш? А какво остава за камион?
29
6
 
1
 
! Отговори
Тролчо преди 3 години
До КойтоБеше квото беше... свери си часовника и си смени работата .....
28
9
 
20
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
До 23Пешеходецо, докато лежиш в гроба се гордей, че беше с предимство!Абсолютно подкрепям, всеки с книжка знае, че на заден имаш мъртви зони, в които нямаш видимост, какво остава за 11метров камион, на който главата на шофьора над 2м височина от платното.Жената е платила за невниманието с живота си.Да се замислят родителите, дали да пускат децата си с баба и дядо над 70г.на разходка в София.
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може детето да е изскочило на улицата и бабата след него...
26
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 23Все жени ти се пречкат. Има нещо
25
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 60 едно време хората бяха пенсионери.
24
3
 
2
 
! Отговори
sherlock преди 3 години
do 19A na Boiko kak e?
23
1
 
8
 
! Отговори
Чоко преди 3 години
Миг невнимание, цял живат мъртъв.
22
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пешеходецо, докато лежиш в гроба се гордей, че беше с предимство!Като шофьор отговорно заявявам, че на поне 50% от пешеходците им липсва елементарен инстинкт за самосъхранение.Отделно се възползват от факта, че според нашите "законотворци" шофьорът е винаги виновен.От скорошните случаи:1. Лелка се затичва да претича на пешеходна пътека.2. Бабичка притичва на 5-те кьошета напряко, за да си спести едни 10 метра.3. Кокошка забила нов в телефона върви по диагонал към кофи за *** в квартала.
21
5
 
16
 
! Отговори
И ТА Е МЪГЛА преди 3 години
До КоментарА знаеш ли защо ги събират така.Защото нощният труд е скъп...... а закона не ги задължава.Всяка сутрин става опашка по едно и също време зад камиона.Стигало се е и до скандали и бой, след което пък разбрах понеже искаха да ме съдят, че повечето отзад събирачи дето се возят и слагат кофата не са на ДОГОВОР ами на договор се ВОДИ такират бос от МААЛАТА дето е уреден за боклукчия и пуска за надница който заслужи.ДА и до там се простира корупцията, извода си го правете сами.
20
11
 
8
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Камиона е внесен от Англия за Програма Скрап , с десен Волан - Тези камиони още се движат в България .Струват по 1000 лева заедно с конструкцията . Фирмите за събиране на Смет ги използват за да изцедят Максимална Печалба от Корупцията с *** .Вярно е че трябва слави да влезе в Парламента и да изпрати всички Политици към Белене с Балет Магаданс .
19
4
 
14
 
! Отговори
преди 3 години
Ако шофьора е гедал към кофите за отпа.дък тя къдее гледала че нее видяла толкова голям камион. Както казват старите хора. Какво ти е писано на глава на камък не ходи. По принцип тези водачи на камиони карат бавно в уличките между блоковете. Бог да я прости дано детенцето оцелее.
18
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прави впечатление, че на авторката речника е изключително беден и елементарен. А словореда е на ниво подготвителна група за 1-ви клас.
17
6
 
15
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 3 години
Не разбирам ?Предна Лява Гума ?Тази Гума е най-близкото до човешкото око пространство - в България водача седи на лявата седалка ?Дали не е бил Камиона със Забранените Десни Волани ?
16
4
 
27
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 3 години
Човека най-вероятно е маневрирал назад.Жената се е оттървала от тоя свят, ама детето ще го мъкнат по операции, шофьора по съдилища, може би и затвор...Не, че го опрадвавам, ама как не виждаш бавно движещ се камион ббббаси - нито е малък, нито бърз нито тих.И като шофьори и пешеходци сме тотал щета.
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Миг невнимание, цял живот страдание.
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може толкова неграмотно и НЕЯСНО да пишете тези статии? Не може заглавието на една статия да бъде "Жената и детето попаднали под предната лява гума на камиона" - като не уточнявате изобщо в същото заглавие за какво иде реч ? Все едно всеки е наясно с някакъв си инцидент. Второ, един първокласник може да измисли по-нормални изречения от например: "По улицата камионът се е движел в посока към кофите за ***", "На мястото на инцидента са разпилени детска играчка, шапка, малко сакче"