Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя какво търси при него. Даже няма нужда от развот и бяга на село. В София е пълно с откачалки. На село мъжете са много по-свесни.
40
2
 
12
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Какъв е смисъла да се пише с най-малки подробности за всяка гадост, която става в България?Медиите по света даже не осъзнават как са се превърнали в слуги на Дявола - всичко негативно идва от обикновените хора. Обикновените хора сме като обречени за убийства, катастрофи, болести, семейни скандали, побоища със съседи и какво ли още не написано изключително подробно.За сметка на това всичко позитивно идва от госпожа Бийбър, семейство Кардашиян и разните инфлуенсъри играещи роля на моделите.
39
2
 
10
 
! Отговори
Вирус преди 3 години
За нещастие е живяла (RIP) в България. Ако това беше станало в САЩ, оня отива директно 15 лазарника зад решетките БЕЗ право на обжалване.В България джаджовете може да му дадат пробейшън или къмюнити сървис.Толкоз!
38
4
 
14
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Вярно е, че е трябвало да го разкара още след първия побой. НО в БГ все още битува насилието върху жените да не си сменят мъжете. Този битовизъм е измислен от мъжете за да се пласират б,о,к,л,у,ц,и,т,е.
37
0
 
6
 
! Отговори
Ако е с 2 пръста преди 3 години
чело - бЕгай бьрже !
36
4
 
5
 
! Отговори
бай Стамат преди 3 години
До Bpестествено, че на челото му пише какъв ено като не ти достига сивото вещество стигаш до моргата
35
1
 
1
 
! Отговори
А буля Меганица що преди 3 години
прави ?!Да снамат с нашта Мара филм за кралски драми.За тва царе са холивудскидългноси -милионите си да изкарватс шитните захаросани !
34
8
 
7
 
! Отговори
Добре де преди 3 години
ДоЖените са избрали мъжете си. Сякаш на челото на мъжа пише, че той е потенциален убиец. Това не може да се вменява като вина на жените!Когато два пъти !!! Някой ти чупи костите на ръцете и ти отказваш да подадеш жалба, тогава кой ти е виновен - съдът, прокуратурата, полицията или марсианците???
33
3
 
4
 
! Отговори
Добре де преди 3 години
през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцетеТ.е. този *** два пъти !!! й е чупил ръцете !!!Обаче !!!Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника сиАко беше подала жалба още при първото чупене на кости, 100% щеше да има осъдителна присъда и съдебна забрана да я доближава. Обаче тя така си е избрала да бъде жертва! На такива никой не може да помогне, колкото ще закони да има!
32
8
 
7
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Жените са избрали мъжете си. Сякаш на челото на мъжа пише, че той е потенциален убиец. Това не може да се вменява като вина на жените!
31
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
големи благородници са ни водетли, че царчето ни баш от вертепа са го ни го довели. класа. за барона им хирш дето ни е унищожил горите да не отваряме дума. в германия, англия, скандинавия има със сигурност повече такива случаи но фес беге са си здраво антибъклгарска медия. а този момък може да не е и българин, те доста българки си легат с малцинствени плебойчета. а брат и да му беше счушил китките с чук на тоя като бара, да видим как ще бие след това.
30
7
 
14
 
! Отговори
Стига вече! преди 3 години
Изход има от това насилие!! Партия на жените, която да внесе строги закони против убийствата и насилията върху жените!! Жените не са втора ръка хора!!Смърт за този!
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То бг мъжът в пребиването на приятелката си е най-добър.
28
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
РУСОФИЛИЯТАСТИГНА НОВИВИСИНИ !!!
27
11
 
11
 
! Отговори
Николайко Перник преди 3 години
нормално за избирател на Слафчо
26
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 29"жасен садист, трябва да си много сбъркан, за да пребиеш човек до смърт. Жалко за жената, жалко, че не е намерила сила и смелост, за да му бие шута на извратеняка и да се спаси!"Тя сигурно точно това е била тръгнала да прави и подобието на човек не е могло да понесе мисълта. Нали е бил голям "мъж".
25
29
 
7
 
! Отговори
КьоксалБаба преди 3 години
Ходила е да се тряска налявищо-надясно,но е стояла при тоя,защото такива жени никога не си вадят сами парите.При жените няма средно-или са пълни *** или са нормални.И не разбирам,защо винаги и единствено жените са жертви,а няма нити едно дело спечелено от мъж?Жените не са склонни към насилие и тормоз ли?Пак да ходи да се тряска.Вече обаче е късно.
24
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужасен садист, трябва да си много сбъркан, за да пребиеш човек до смърт. Жалко за жената, жалко, че не е намерила сила и смелост, за да му бие шута на извратеняка и да се спаси!
23
2
 
19
 
! Отговори
избирател преди 3 години
Хей,модераточетУ...Не можеш да ми изтриеш поста,където написах,че подобни мъже са ЖЯЛКИ МУХЛЬОВЦИ!!!Нямаш право!!!Ти не си съдия!!!Разбирам,че мечтаеш да си бабаит,но и това не си!!!*** си някакво просто, обикновено...
22
2
 
19
 
! Отговори
Тоя пък къв се прай? преди 3 години
Ама как ще разваля рахатлъка на родната Полиция ?!Случило се е най-неприятното за родния милюционер - да работи...