Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София

При аутопсията са установени множество травми по тялото на Мария Кокилкова
Обновена: 10 апр 2021 16:19 | 10 апр 2021 16:19, Ния Христова
256
Мъж преби с юмруци и ритници до смърт приятелката си в София
Снимка:dnes.dir.bg
Мъж преби до смърт 46-годишната си жена. Двамата живеели на семейни начала в София. За поредната жертва на домашно насилие в България съобщи Dir.bg. За убийството не бе съобщено в официалния бюлетин на МВР. 
 
Мария Кокилкова е открита мъртва в жилище в столичния кв. "Бенковски" в ранните часове на 8 април. Екипи на полицията и Спешна помощ са пристигнали на мястото след подаден сигнал на тел. 112. Тялото на жената е транспортирано за аутопсия в Съдебна медицина. Съдебните лекари там са установили множество следи от насилие по цялото тяло, включително и черепно-мозъчна травма. 
 
По думите на дъщерята на убитата жена, Мария е пребита до смърт с юмруци и ритници.
 
"Искам нашата трагедия да стигне до повече хора и тази история да спаси поне една душа и да спести мъки на други хора", каза братът на убитата Мария - Ангел Кокилков. 
 
От МВР потвърдиха за случая и допълниха, че разследването се води от Второ РПУ в София. Прокуратурата също е уведомена за случая. Мъжът, с когото жертвата е живеела на семейни начала, е бил задържан първоначално за 24 часа. 
 
По неофициална информация, след излизане на първоначалната експертиза от Съдебна медицина, досъдебното производство е преобразувано за убийство.
 
Братът на Мария разказа още, че през цялата им връзка тя е била жертва на системен физически тормоз. При два от побоите жената е била с фрактури на ръцете. Мария така и не е пожелала да подаде жалба срещу насилника си, който й е вменявал вина. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Големи съдници станахме всички, всеки дава акъл кое и как трябва или би трябвало да се случи. Брех, ми като сме толкова уми за това ли сме се докарали до това дередже на което сме или не чакай те политиците на нас са ни виновни? Масово хората трябва да се замислят кое и как и дали изобщо да коментират ако ще е само негативна помия по добре си замълчи, изглеждаш по умен.
60
5
 
16
 
! Отговори
Изненада? преди 3 години
Още ли не си сложила ракията? В Перник вече бият жените си" е популярна шега, с която в България се дефинира ракиено време".Е все пак едва ли има друг народ който има такава шега.
59
4
 
4
 
! Отговори
от СТАРИЯ НЕСЕБЪР преди 3 години
Кво правите бе шопи ?!Добре, че сте далече - щяхте да уплашите малкото туристи.
58
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КьоксалБаба -Ако имаш дъщеря и я издокарат така както ти съветваш ?
57
6
 
6
 
! Отговори
Як ван Силен преди 3 години
До BpДари и като се прибере, онази му пили два часа на главата и завърши с класическото - И тези деца не са от теб ! . Пак ли трявба да се усмихне и да И подари цвете ?!?
56
10
 
7
 
! Отговори
Дефектно ДНК. преди 3 години
Този тип мъже са най желани от българските жени. Пияница, безработен, побойник, наркодилър, и всякакви видове престъпници и тарикати тип батка.В България продължава да царува схващането че "щом ме бие значи ме обича".Поне 30% от жените редовно ядат бой от любовта на живота си.Имам чувството че на повечето това им харесва защото такива жени много рядко се разделят с бияча. Обикновено това става чак когато влязат в болница с опасност за живота или както е в случая при смърт.
55
1
 
1
 
! Отговори
селчо преди 3 години
В кв. Бенковски, българи ли живеят...?!?
54
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 55Навремето спах с една, дето бебето й ревеше в съседната стая, попитах е нема ли мъж, бил в затвора :)))) В крайна сметка всичко си е до търпимост, когато се изчерпва интелигентните хора се замислят как ще е карат по нататък (важи и за 2-та пола), другите предпочитат ножа :)))
53
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 56Дали са от Герб или БСП не се знае,но за теб се знае че си от контингента на Карлуково!
52
4
 
8
 
! Отговори
Какъв народ сме ?! преди 3 години
Недей да се мъчиш да разсъждаваш - племе сме най-проклето.
51
4
 
9
 
! Отговори
Bp преди 3 години
Мъжът не трябва дори и с цвете да удря жена, а не ли с обиди и ритници
50
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Финансовата криза от 10 години от 2010 г. е и хората задлъжняха и вече озверяват.
49
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чета някакви коментират да кажат от кое село са дошли и ред други направо цинични коментари. Мн злобен народ , никаква съпричастност нито толерантност , тази злоба до никъде няма да ни доведе . Само до носа си виждаме , колко жалко.. Дано да си получи заслуженото. Жалко за жената.. лека и пръст.
48
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съжалявам за убитата,но да живееш с насилник които да ти внушава,че заслужаваш бой си е мазохизъм.При първият шамар си тръгваш и точка.Къде е бил брат и през цялата връзка на сестра си когато тя е била подлагана на системен физически тормоз?Късно се е сетил да прави изявления по медии.
47
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
случва се... в Гърция убиха журналист
46
2
 
6
 
! Отговори
Sk преди 3 години
Същите ги има и на село. Добрите мъже са при жените си.
45
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много се чудя на тези жени как търпят, бе ? Как го допускат ? Удари ли ме и докато спи ще го разпоря с кухненския нож и ще си го излежа като пич 2-3 години, но компромис със себе си няма да направя !!!
44
3
 
2
 
! Отговори
Леша преди 3 години
Ваксинираните атакуват! Истанбулска конвенцийка нещо, а?Учим се от САЩ, там преди да започнат да събират оръжието стават много престелки.
43
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Когато жената почне мъчително и бавно да те убива, най правилното е, да е зарежеш, дори с риск да не хванеш нова :))) Но *** понеже нямат мозък, предпочитат да бият, както и да убиват, балкански ценности, к'во да праиш :))) Мен никога не са ме зарязвали, просто усетя ли че вече даден човек не ме привлича повече му го казвам в лицето, без да спестя нищо, разбира се реакцията отсреща е ужасяваща....:))))
42
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КьоксалБабаВинаги съм се убеждавал, че голяма част от българите са психично недобре. Това, което написа никой нормален не би го написал.