Убиецът от Бояна може да е бил под въздействието на вещества

Вчера в столичния квартал посред бял ден беше убита възрастна жена
14 юли 2021 08:11, Ния Христова
89
Убиецът от Бояна може да е бил под въздействието на вещества
Снимка: БГНЕС
"Фактът, че това престъпление се е случило посред бял ден по такъв нелеп начин говори, че извършителят вероятно е бил под въздействието на някакви вещества". 
 
Това каза в ефира на bTV криминалистът Иван Спасов относно жестокото убийство на възрастна жена в градинка в кв. "Бояна".
 
Вчера посред бял ден беше убита възрастна жена. Тя е седяла на пейка в парка, когато е ударена от неизвестен извършител с каменна плоча. Жената е била открита в безпомощно състояние.
Още по темата
 
"Начинът на извършване е доста непремислен. Според мен самият извършител не е имал за цел да умъртви жената", предполага Спасов.
 
Според него вероятно става въпрос за спонтанно престъпление под въздействието на наркотици.
 
Савов допълни, че има свидетел на престъплението.
 
По случая са задържани трима мъже, единият от тях е с две присъди - за убийство и за телесна повреда. Все още няма повдигнати обвинения, тъй като полицията не е уточнила дали някой от тях е извършителя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
4
 
14
 
! Отговори
Горна Баня преди 2 години
Тези, новите (в кавички) управници, вече бият по безхаберие и некадърност даже банкянския тиквoч. Факт!
42
1
 
12
 
! Отговори
сокол преди 2 години
Вече деликатно "вещества" наричат наркотици? И про..ст..итутки- "жриците на любовта,пълни с за-ра-зи"?Нежен,добър свят..
41
1
 
11
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Когато ми задаваш въпрос, пиши с име, ако искаш да ти отговоря. Да, познавам Армутлиева по-добре отколкото можеш да си представиш. Долнo, паpaзитно, безскрупулно създание, оперирано от морал и съвест и силно амбициозно в същото време.
40
10
 
9
 
! Отговори
Питаме ви преди 2 години
Колеги, кой е най-добрият прякор за учиндолския чалгар: Стамбул Слави, МаHraл Слави, или Сорос Славчо? Още, бидейки дърт пръч и бездетен ергенин на 60 години, дали пък самият Слави не е любител на шоколадовия секс?
39
4
 
7
 
! Отговори
Министър на Слави преди 2 години
За всички е ясно, че убитата в Бояна е поредната жертва на коварен Ковид! Затуй, ние, управляващите от Шоуто на Слави, ще въведем абсолютно задължителна Ковид ваксинация за всички, а който откаже ще наказваме със отнемане на децата им и даването им за осиновяване от ЛГБТ бездетни двойки в Норвегия, и строг, тъмничен затвор!
38
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Додо Защо да вкарва *** в училищата? Слугинята на Гейтс е тук за да чипира децата и да им раздадат таблети с "правилния софтуер" - Слави Истамбулския ни го каза в прав текст.
37
4
 
9
 
! Отговори
Българка преди 2 години
Чудесно! На коя от двете власти да благодарим за прекрасното спокойствие, обзело гражданското ни общество? На старата, на Мунчo Радев, или на новата, на Чалгаджията Трифонов?
36
2
 
7
 
! Отговори
Додо преди 2 години
До Слави Трифунооуф: Ами давай бе, Слави, продължавай в същия дух - след като назначи индийска бежанка за български министър, сега назначи някой хомосексуалист за министър на образованието, за да може спокойно на вкара в училищата *** образование и ЛГБТИК+ идеологията. Какво по-прогресивно от това?! А, може и още - някой трансджендер бежанец за министър на културата, за да направи Прайд Парада ежемесечно, вместо ежегодно събитие? Какво по-хубаво от това?!
35
0
 
3
 
! Отговори
Antvx преди 2 години
До Рамзан:Прави си, но ако журналистите не са били под същото влияние, защо не задават въпроси? На мен ми хрумват поне 5, за да не изглежда това убийство - като събитие, в което някой под въздействие, не е искал, а пък били цяла дружина със солидна автобиография, но няма страшно - не е било предумишлено, само малко са прекалили с "веществата"...WTF???....
34
0
 
6
 
! Отговори
.. преди 2 години
За какво ни е това МВР? само да ни глобява за глупости от сорта нямаш ляв фар и не носиш маска. нито битова нито каквато и да било престъпност се влияе от МВР. единствено на места им правят чадър. 0 смисъл от тази институция. да не говоря, че всичките им процедури са толкова тромави, че днес ако ме оберат, тези ще могат организационно чак другата седмица да почнат нещо да правят , ако въобще им се занимава
33
0
 
10
 
! Отговори
Ивза преди 2 години
Може и да го заловят след много усилия.Може да го съдят,но жената я няма и ако влезе в затвора ще го пазят,хранят,лекуват.Пари,пари за този дето духа,а внуците на жената,а може би и самата тя да е събирала капачки за ковьози.Хора правете си изводите сами,в такова общество ли трябва да живеем.Боже,пази ни.
32
0
 
18
 
! Отговори
.. преди 2 години
все тая. отнел е живот. убил е жената, докато си почива от жегата на пейката. смрт за такива ***
31
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЕлектраТака е. Явно ГЕРБ са активизирали електората си да всява хаос. Обещали са им пари и, че ще ги пуснат като се върнат на власт.
30
13
 
8
 
! Отговори
Електра преди 2 години
Кражби и убийства подлудиха държавата откакто хунтата на Кауна Радеф е на власт. На за Кауна и неговия булдог ПедеРашков, е по важното е да се занимават с изджагъркването на на полицаи, и заместването им със милицио...нери, както и писането на доноси срещу Борисов...
29
2
 
22
 
! Отговори
Додо преди 2 години
С новата, марионетна на Дьорд Шорош власт в България, престъпника винаги ще е защитаван от прилагащите законите, а жертвата обвинявана. Нищо чудно, убиецът да бъде номиниран и избран за Човек на Годината от туморните, злокачествени метастази на Шорош, впили зъби във властта.
28
3
 
16
 
! Отговори
Ваксър преди 2 години
Дано да не ме активират и да убия баба си и всички удома.
27
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свидетелите е хубаво, че ги има, но от тях ли да очакваме разкриване на престъпление все пак? Нали сме с май-многолюдното мвр на глава от население? Нещо камери в района няма ли? Не очаквам хорейшо да работи в районното в бояна, но все пак някакво следствие няма ли да застъпи?
26
4
 
7
 
! Отговори
No Coment преди 2 години
Квартал Бояна !!!! Това е емблемата на ЦК на БКП.Имоти стоят зад това престъпление.Комунистите нагеабиха всичо,и сега като няма от къде да цоцат,започнаха да си трошат главите с камъни един на друг.
25
4
 
2
 
! Отговори
и те така преди 2 години
рашкОФ е наредил да ги арестуват щото е имал сигнали че може да са те
24
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тествали са ваксина/чип + 5G = електората на ИТН.