Трима души са задържани за убийството на жена в Бояна

Един от тях вече е бил осъждан за убийство
13 юли 2021 19:11, Нели Христова
79
Трима души са задържани за убийството на жена в Бояна
Снимка: БГНЕС

Трима души са задържани по подозрение, че са замесени в убийството на жената, намерена мъртва на пейка в столичния парк "Бояна", съобщават от "24 часа".

Един от тях вече е бил осъждан за убийство, станало през 1992 г.

Присъдата му е произнесена година по-късно.

След като излязъл от затвора, той има криминална регистрация за нанесена средна телесна повреда.

Още двама мъже са задържани за убийството.

Полицаи от СДВР и подчинените й районни управления, както и криминалисти от Главна дирекция "Национална полиция" работят по случая.

Засега водещата версия остава грабеж
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
3
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Римляните отвръщат на удара!
50
0
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 години
12 години защо не промениха законите?
49
0
 
12
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Ето то пример от днес. В Русе мъж който е пиян и няма книжка причинява ПТП. Едно момиче на 19 е с тежки травми, а дете на година и 9 месеца загива и присъдата му е 6 години и 8 месеца! Оставил младо момиче инвалид, убил дете и присъда от 6 години. И със сигурност ще излезе по рано! При това пиян и без книжка! Дааа, законите ни са прекрасни, нали?
48
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 59.Според теб нормално ли е присъда за убийство да е 15г? Доказани рецидивисти, осъждани многократно за побой, изнасилване, кражба, убийство са на свобода. Щом подобни индивиди са сред гражданите, значи законите ни не са написани както трябва! Ония австралиец колко лежа? Уби дете, а е на свобода вече! И то да беше само той, пак добре, но не е!
47
0
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
До 59.Като за начало да индивиди с по няколко условни присъди. Да няма условни присъди за тежки престъпления, да няма предсрочно освобождаване. В затворите, затворниците да са на самоиздръжка, а не да ги хрантутим с данъците на жертвите им. При 3-то тежко престъпление: присъдата да е автоматично доживотен затвор защото явно мястото ти не е сред обществото. Като за начало мисля, че стига.
46
0
 
8
 
! Отговори
SS преди 2 години
За най голямо съжаление такова се очертава бъдещето.Затова въоръжавайте се !
45
0
 
8
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 2 години
Очевидно в затвора не е попаднал на хора и не е станал човек.Но ако там работеше по 10ч., ще ше да стане човек.
44
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Радослав Гледам, че се изживявате като правен експерт - я посочете кои точно закони трябва да се променят, че да се справим с ромската престъпност?
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какви са тези времена,какви са тези закони които имаме.как човек вече осъждан за убийство е свободен и пак извършва убйство,кой е този който го е допуснал това нещо,защо въпреки високата престъпност все още нямаме смъртно наказание поради каква причина.....
42
0
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО Е БИЛ НЯКОЙ КОЙТО Я ПОЗНАВА ЩЕШЕ ДА Я ДУМНЕ НА НЕ ТОЛКОВА ОЖИВЕНО МЯСТО!!! НАИСТИНА Е УДАРЕНА С ПАВЕ В ГЛАВАТА ЗА ДА БЪДЕ ОБРАНА!
41
1
 
9
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Всички партии и политици искат ромите да са в такава ситуация! Имаме закони които не се прилагат за тях и това е с цел те да си останат диваци и да са лесни за манипулирани и за купуване. Това е простата истина! Докато някои ром не убие и изнасили политик, този проблем няма да се реши!
40
2
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Хайде поне един път да си кажем истината в очите! Да Слави няма да реши този проблем! Да Герб носят моралната вина за това престъпление защото можеха да променят закони който да го направят доста по малко вероятно за случване! Този проблем с ромската престъпност ще се реши когато ги задължим да работят, когато те започнат да карат децата си да ходят на училище, за да не са докери и чистачи като тях! Когато затворите започнат да са трудово изправителни лагери, а не пансиони платен от жертвите!
39
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БОРИСОВ ГО НЯМА ВЕЧЕ 3 МЕСЕЦА,КАКВО СТЕ СЕ РАЗРЕВАЛИ? КАУНЯ УПРАВЛЯВА,РОШАВИЯ РАШКОВ КОЛИ И БЕСИ!
38
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От Ромското министерство на Славуца какво измучаха?
37
4
 
8
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Къде спаха герб, че да премахнат закони позволяващи условни присъди, предсрочно освобождаване за тежки престъпления, закони които да помогнат за интегриране на престъпниците след освобождаването им? Това са проблеми които се неглижират от всички правителства до сега! Дано да се промени нещо, но не ми се вярва!
36
9
 
3
 
! Отговори
Радослав преди 2 години
Какъв Радев? В момента имаме служебно правителство, което няма как да променя закони защото те трябва да минат през парламента, а такъв в момента нямаме действащ! Какъв Слави? Той днес обяви кандидатите си и още не са му връчили мандат, парламента не се е заклел още и вече го сочите с пръст! Ако някой има вина, то това е личността която управлява последните 12 години и имаше действащ парламент и можеше да промени законите и да премахне условни присъди, да промени закона за закоравели престъпници
35
5
 
9
 
! Отговори
Два изхода преди 2 години
За България има ДВА ИЗХОДА: ТЕРМИНАЛ 1 И ТЕРМИНАЛ 2. Всички други са само коридори в лабиринта.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това е ромски въпрос за Слави Мешерето. Само Мешерето има право да го съди, защото е ром и има отделни ромски въпроси.
33
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горкият човек.... Бил е осъждан, лежал е в затвора..... Как да не се побърка и да извърши тази трагедия?.......... Виновни са затворът и обществото, които са го тормозили психически толкова много години................ Кой нормален човек ще извърши това?.............. Невинен е и намерете истинските виновници, които са го психически тормозили.
32
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете човека............ Знаете ли какво е преживял, за да стигне дотук и да бъде принуден да извърши тази човешка трагедия................ Човекът има нужда от помощ, не от затвор................ Намерете истинските виновници за убийството и ги накажете сурово.