Домашно куче повали жена в столичен парк

Тя е със счупена китка и рани по цялото тяло
20 юли 2021 11:52,
46
Домашно куче повали жена в столичен парк
Снимка: Pixabay

Домашно куче нападна възрастна жена в Северния парк в столицата. Инцидентът е станал в петък в района на Слънчевия часовник, докато 80-годишната Стоянка Геланова се разхожда с нейна приятелка. Тя забелязва две кучета.

Едното от тях я връхлита, бута я  и минава през нея.  Другото – също.

„При падането тя получава тежко счупване на лявата китка, силно натъртване по цялото тяло, най-вече в кръста, и ожулване“, разказа пред Нова тв внучката на пострадалата Цветослава Геланова.

Още по темата
Тя допълни, че кучетата не са били с намордник, а след нападението собственичката е избягала.

Потърпевшите са подали жалба във Второ полицейско управление. Предстои да бъдат подадени сигнали в Столична община и Район „Надежда“. На мястото има камери за видеонаблюдение. В жалбите си семейството са пожелали да бъдат разгледани записите от тях, за да се установи собственичката на животните и да бъде подведена под отговорност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
1
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Кучетата е трябвало да бъдат на повод, намордника никога не е бил задължителен!
33
1
 
4
 
! Отговори
антифриза преди 2 години
с кюфтета му е спасението.
32
1
 
7
 
! Отговори
Краси преди 2 години
По 7 души живеят в гарсониера,но и куче гледат!И разкарват асансьора по 5 пъти на ден заради помияра !
31
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 25 напротив в северен парк има специално оградено място за кучета, само че никой не го използва
30
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кучетата са играели и едното е блъснала случайно жената. Колко му е силата на един възрастен човек? На майка ми съм казал да не ходи там, където тичат кучета и деца.
29
1
 
20
 
! Отговори
*** преди 2 години
Кучкарката явно е от тези "ама то само иска да си играе" Никой не е длъжен да е играчка на кучетата ви. Не на всеки са приятни кучешки косми и лиги. Дръжте си песовете на повод. Толкова ли е трудно.
28
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джафи и добро ***...
27
3
 
17
 
! Отговори
Harley преди 2 години
Дано да заловят коравосърдечната собственичка на кучето, която е избягала, без да помогне. Глоба трябва, голяма ефективна глоба, поне 5000 лева за такова провинение- разхождане на куче без да е вързано. А пострадалата нека заведе ГРАЖДАНСКО ДЕЛО срещу собственичката на кучето - може съвсем спокойно да я осъди на 20 000 лева.
26
6
 
2
 
! Отговори
добре е и да четеш преди 2 години
До Дъртакбило е с наморник бе , и то живот носи иска да се разноди и потича а де е общината с местата за кучетя
25
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дръжте си тварите на къс повод,мизернициии.Много смелата страхливка след потрошаването на жената си плюла на петите и заедно с тварите дим да я няма.Белене за тая и бой с камъни.
24
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
***, кучкарски народ!
23
1
 
9
 
! Отговори
Истинското Заглавия преди 2 години
Пенсионерка Нападна БезЗащитно Куче в Столичен Парк!
22
7
 
15
 
! Отговори
no name преди 2 години
Жената е била съборена от тичащи кучета, не е била нападната и нахапана. Не виждам каква е връзката с неносенето на намордник. Да, жалко че е паднала и се е потрошила, на тези години са много крехки хората. Проблемът е, че така и не направиха оградени места за разходка на кучета-място с ограда, където да го пуснеш да тича без каишка и намордник и да не пречи на никой.Докато паркове и градини се ползват общо от деца, старци, колоездачи, кучета и пр.ще има всякакви инциденти.
21
2
 
15
 
! Отговори
Дъртак преди 2 години
Според мен снимката на лабрадора е само илюстративна , кучето нападател може да е всякаква друга породо !! Защо обаче е пуснато свободно и без намордник?? И аз имам куче , тук е виновна собственичката на животното!!
20
0
 
13
 
! Отговори
1234 преди 2 години
До Реалист Най-вероятно е така ,но по-гръмко звучи - НАПАДНА ,а не случайно блъсна и събори жена .Което в случая не е оправдание да се пускат свободно кучета в парка ,със същия успех може и дете да събори ,да не говорим за уплахата която ще предизвика.Така ,че кучета пуснати свободно ,само в обособени (заградени) места ,да си бягат колкото искат .
19
0
 
1
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
До до 19 С манипулация на фактите можеш да представиш и Майка Тереза за сериен убиец. Първо лабрадор беше ръфал, сега и близначета в Бразилия?! Лабрадорите не понасят жегите, за твоя информация, а и какъв лабрадор е бил и как е отглеждан, си остава тайна. Бъди здрав ;)
18
3
 
7
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
В държавата на мутрите е така!
17
1
 
9
 
! Отговори
до 19 преди 2 години
До ИкономистА продължи ли да четеш в резултатите от търсенето как лабрадор е убил две близначета? Виж, аз не съм "кучемраз". Нямам куче защото съм преценил, че нямам свободно време да обгрижа животинката. Но то си е животно.
16
3
 
6
 
! Отговори
Икономист преди 2 години
До до 17 Хайде пак да прочетеш за лабрадора :) Не е нападнал жената на Велчев, а тя паднала по стълби в опита си да защити двете си йоркита. Всеки ден срещам истерични собственици на дребни породи, също толкова истеризирани. Лабрадорът е игрив по природа и любопитен, като малко дете.
15
2
 
25
 
! Отговори
Ко? Не? преди 2 години
Ако отсреляш куче, подлежиш дори и на ефективен затвор. Но ако едри кучета се разхождат без намордник и ръфат деца и старци, няма проблем. Алоуууу, кой не си върши работата за която му се плаща?! Кой, кой? Някой с три имена и ЕГН. Да започнем от кмета на съответната община, а! Мен ме оставете - автомачния ми нож срещу кучета и агресивни кучкари е винаги с мен. По-добре в затвора от колкото животно да ме яде жив!