Раздор между съседи след нападение от куче над дете

12-годишно дете беше нахапано до училищен двор
9 мар 2021 15:37, Ния Христова
26
Раздор между съседи след нападение от куче над дете
Снимка: Pixabay
Раздор между жители на столичния квартал "Младост" след последното нападение от улично куче над 12-годишното дете до училищен двор. Инцидентът се случи до 81-во училище. Проблемът с бездомните кучета в района е отдавна.  
 
Според Ирина Николова причината за такива случаи са бездомните кучета, които са изхвърлени от стопаните си.
 
Тя разказа за едно от кучетата, което живее в специална къщичка в квартала.
Още по темата
 
"Шоколина е бездомно куче, кастрирана е, социална и спокойна. Живее в тази къщичка, не обикаля квартала и се връща винаги в нея, защото, когато знаят, че си имат такава, кучетата стоят в нея и знаят, че там ще им се донесе храна", каза тя в ефира на Нова тв.
 
"Има обаче и кучета, които са били домашни, но след това са изхвърлени. Те се групират и правят глутници. Това е резултат от недобросъвестни стопани. Според мен такива кучета са нападнали детето", допълни Николова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
7
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Кайма с антифриз,или кремвирш със синдром и няаа да има кучета.Ко кучилюбците джафкат бой до посиране.Инак управия няаа !!!
19
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на Николова прави много добър анализ на кучешка психология, въпроса обаче дали всички хора трябва да бъдат психологи, Не, не са длъжни, дори повечето трудно научават дори това от което си изкарват хляба, камо ли да научат нещо странично. И не е редно да търмози тези хора, те без туй си имат достатъчно проблеми, дори с знания които са жизнено важни за тях.
18
1
 
10
 
! Отговори
Западен Парк преди 2 години
Разходете се в новия Западен Парк, ремонтиран, прекрасен и красив и....и пълен с кучета колкото магарета и никой не ги връзва, като се затича срещу някой чувам...спокойно то е добро !!!???/ От утре започвам самосиндикална акция , призовавам всички граждани да направят същото, знаете какво имам предвид. Кучкари връзвайте си кучетата да не ревете после. Предупредил съм
17
0
 
14
 
! Отговори
АНТИкучкар преди 2 години
Забрана за отглеждане на кучета в ГРАДОВЕТЕ !!! - Градовете са за хората
16
0
 
13
 
! Отговори
До кога преди 2 години
разни хора с психични проблеми, вместо да се лекуват, ще дават тон в живота и ще вредят на околните? Куче нахапе някой - той си е виновен, изхвърлилите го са виновни, то е добричко. Те кучетата само от изхърлени домашни идват, уличните не се размножават. Уж сме цивилизована държава, а сме заприличали на нещо средно между сметище и мръсен животновъден обект, заради разни хранители, грижовността на които се състои от хвърляне на храна през терасата и омраза към собствения им вид.
15
3
 
21
 
! Отговори
Кучкари преди 2 години
Ако куче нахапе или убие човек, виновни няма - е животинки. ако човек навреди или убие куче отива в затвора. Аман от нагли кучкари. Да, животните не са виновни, че са на улицата, но трябва да има наказани и осъдени когато има нападения от бездомните кучета. Дали ще са защитниците които искат да ги има, дали хора от общината не знам, но някой трябва да носи отговорност. И кучета по улиците не трябва да се мотаят. Прибиране и приспиване на кучетата ако никой не поиска да се погрижи за тях.
14
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 15При положение че много от тях откровено мразят децата и хората, Най-вероятно е нарочно. Крайното привързване към кучета обикновено е признак за тежка социопатия- тези хора са душевно болни и трябва да се затварят в институции
13
0
 
0
 
! Отговори
Биволъ преди 2 години
Harley,коректорът ти намеква лекичко, че няма "хлеб" за теб пот тази статия.
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Права е жената да изхвърлиш едно куче гледано в къщи на улицата без храна и вода без ласки ми и човек да е е се превърне в звяр те са объркани озлобени затова нападат
11
1
 
3
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
А бе с една дума "онези черве." пак ще си ги изберем и няма да има кучета, които хапят. Ще са едни сити,усмихнати, червени,охранени....кучета. Ех, ще бъде такъв живот.
10
0
 
3
 
! Отговори
Harley преди 2 години
Не знам защо коректорът ми сложи *** на думата хлЕб, -арки.
9
2
 
16
 
! Отговори
Harley преди 2 години
Виновни са всички, които оставят храна и вода за кучета, котки и хляб за гълъби и т.н. Това действие е толкова абсурдно, все едно да си оставяш вкъщи трохи за *** или сирене на земята за мишките.
8
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Въллци единаци, а не индивидуалистr тези единаци обикновенно са прогонени от глутницата по някаква причина. Те обаче само пътвърждават правилото, а ми кажи пещерния човек сам срещу един динозавър ? Градския живот ви напрaви ***, а не индивиудалисти.
7
0
 
14
 
! Отговори
Стефан Караджа преди 2 години
До до кучкаритетова с кучетата е някаква наша си българска идиотия
6
1
 
12
 
! Отговори
Бай Баяни преди 2 години
При Тодор Живков нямаше бездомни кучета. Нямаше и безработни , веднага им намираха работа. Нямаше и свободно изразяване, за един виц и хайде на Дунава. Ние децата си карахме колелетата свободно, не че имаше колелета. Мечтаехме за истински шоколад, а не марципан. Мечтаехме и за дъвки, които правеха балончета, а не "идеал". А бе добре си живяхме 45 години. После на 10.11.1989 г. казахме, 45 години стигат, стигат. А се оказа, че не са ни стигали,пак си ги избирахме. Сега пак се очертава, онези черв
5
3
 
17
 
! Отговори
Стефан Караджа преди 2 години
За 5 години не видях и не срещнах НИТО ЕДНО бездомно куче в Германия скъпи българи!!!!!!
4
1
 
28
 
! Отговори
до кучкарите преди 2 години
Който иска да гледа куче, взима си го вкъщи, след това чипове , ваксинации, такса в общината и тн.А не само да се хранят миндилите(защото е по-лесно и евтино) от разни тетки,и после като нахапят кучетата на някой детето пишман кучкарите да се правят на ощипани.Аман от карамелки , мармаладки, луди бабички и смешници.
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Проблема е белите държави е решен отдавна паспорти и чипове и да, видим как ще го изхвърли на улицата името на собственика и адреса му е на чипа
2
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Едно време тайфата ходехме 20 деца винаги поне и ние биехме кучетата, после играехме на стражари и апаши до полунощ, накрая чупехме прозорците на някое мазе и бягахме. Човека е стадно животно, или сте стадо и задружни или кучетата ще ви мачкат.
1
3
 
33
 
! Отговори
смешна община преди 2 години
смешни кучкарипеса е по ценен от хорицата