Протест "За правото на личен избор дали да се ваксинираш" в София

Демонстрацията ще се проведе тази вечер
21 юли 2021 08:33, Ния Христова
158
Протест "За правото на личен избор дали да се ваксинираш" в София
Снимка: БГНЕС
Протест пред Министерството на здравеопазването, който се очаква да прерасне в шествие до президентството, е планиран да се проведе тази вечер в София, предаде БНР.
 
Демонстрацията ще се проведе под наслов "За правото на личен избор дали да се ваксинираш" и се организира от организацията „Обединени родители“, която е съставена от над 17 формални и неформални родителски и граждански формации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
0
 
1
 
! Отговори
въпрос преди 2 години
Че кой кого кара да се ваксинира?
144
4
 
2
 
! Отговори
щък преди 2 години
Про-Ваксърите са фашисти, които искат да ни сложат намордци и да ни наложат тотален контрол. Да ги изчегъркаме довечера в 18:30. Сводоба за нормалните хора и правото на избор на живот! Сво-бо-да-ааа!
143
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ШведАми сложи си десетина ваксини бе, моето момче!!! И изиграй танца на радостта, че си ваксиниран!!! Промит мозък!!!!
142
4
 
6
 
! Отговори
Бръм преди 2 години
Не може ли да се пуснат малко ковидясали сред протестиращите, за да видим дали ще се разбягат
141
8
 
8
 
! Отговори
Хъмпи преди 2 години
Що за безумие да протестираш за нещо, което никой не ти налага? Ваксините не са задължителни.
140
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цялото ми семейство се ваксинира около 17 човека близки роднини,сред тях има доста възрастни хора ,както и с тежки хематологични заболявания , алергии,диабет и различни други болести. Слава богу вече мина около месец и всички са добре е имаше няколко с лека температура болки в ставите и мускулите,главоболие но за няколко дена всичко отшумяваше Наистина всеки избира ни негационистите с всички тези това бълват доказани или не ме насаждат мисълта да се чувствам глупав и винавен че не мисля като тях
139
6
 
5
 
! Отговори
До 145 преди 2 години
Драги лабораторен мишок с име #сертификат за ваксина. Ако можеше да четеш и да мислиш щеше да видиш, че пише съкратена процедура за пускане в употреба. Преведено на лабораторомишоков това означава съкратена процедура или иначе казано претупана работа! Пише си го, ама от къде мозък в лабораторна мишка с номер вместо име!
138
5
 
6
 
! Отговори
Швед преди 2 години
Тези, които слагат минусите на статистиката , какво не ви пасва нещо, ли? С минусите не можете да изкривите действителността. Това е, ваксините защитават!
137
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 143/144 "А видя ли разликата в дълбините на графиките?" А ти видя ли, че съответните стадии са ЗАВЪРШЕНИ? :))))) Факта, че не знаеш какво означава това е ПОКАЗАТЕЛЕН за това колко можеш да правиш изводи. Пак ще попитам: къде в "източниците" ти, се казва, че ваксините "не са минали конкретните клинични тестове"? За твое нещастие графиките показват точно обратното на това, което твърдиш. :)))))
136
1
 
4
 
! Отговори
До 143 преди 2 години
А видя ли разликата в дълбините на графиките? Това, че те наричат тестов субект в извън лабораторна среда не те прави по малко лабораторна мишка, просто завоалира нещата така, че лабораторната мишка да се мисли за свободна мишка. Горкото мишле даже пред представените факти продължава да си мисли, че е свободно мишле, а не просто лабораторен субект
135
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 134 "Как е мишле? Къде се скри? Или вече и ЕМА не е достоверен източник като не ти е удобно? Искаш ли да ти помогна да се откриеш? На графиката, където хоризонтала 6 и вертикала 1 правят плюсче, точно там се намираш ти мишле" Значи не разбираш какво значат графиките, които цитираш? :))))) Нито една от тях НЕ означава, че ваксините "не са минлаи конкретните клинични тестове". Всъщност "стъдис афтър ауторизейшън" означава, че се осъществява мониторинг. ВСИЧКИ клинични тестове са ЗАВЪРШЕНИ :))
134
3
 
3
 
! Отговори
До 125 преди 2 години
Какво стана мишле? Нещо млъкна май? Подскача, че искаше данни от източник и като ги получи нещо се скри. Горкото мишле осъзна, че е мишле в миши капан. Май се оказа, че селянина от 15 век е по умен от лабораторната мишка. Каква изненада, какъв неочакван резултат! Каква невероятна футболна драма, дами и господа!
133
6
 
5
 
! Отговори
Швед преди 2 години
От най-последни данни в Швеция от ваксинираните са се разболяли 0,15%. Имайте пред вид, че 72% от населението е получило поне 1 доза. А посмейте да кажете, че това не е успех! Грандиозен ефект!!!
132
3
 
9
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Отдавна се смята, че тази система на управление не е добра. Целта е да сме като мравките. Колективно мислене и действия на мравуняк. С единно управление. Ако се получи с ваксинацията, няма да има нужда от министри и депутати.
131
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
организация на болни мозъци.
130
5
 
9
 
! Отговори
Шаши преди 2 години
Всички, които имаме възможност, трябва да сме на този протест.
129
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А моето право на живот, аз съм рискова група! Изборът да не си ваксинираш не е личен, защото засяга цялото общество. Отлагат се животоспасяващи лечения, икономиката затъва, заразяват наоколо и убиват хора, които по ред причини не правят достатъчен имунитет след ваксинация или не могат да се ваксинират. Така че това , че отказваш ваксина не ти дава право на такъв ИЗБОР. Егоизъм и безотговорност е.
128
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Испания конст.съд осъди правителството за затеарянето на населението 2020 след година и 5 месеца И КВО.Могат ли да върнат времето назад колко животоспасяващи операции отмениха....Минист.на истината наистина съществува.Затова са шампиони по брой на ваксинирани и заразени.
127
2
 
2
 
! Отговори
До 125 преди 2 години
Как е мишле? Къде се скри? Или вече и ЕМА не е достоверен източник като не ти е удобно? Искаш ли да ти помогна да се откриеш? На графиката, където хоризонтала 6 и вертикала 1 правят плюсче, точно там се намираш ти мишле.
126
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
антиваксъри, делта ще ви намери, колкото и да протестирате.