Мобилните пунктове за ваксиниране работят и този уикенд

За първи път такъв пункт е разкрит в "Кремиковци"
Обновена: 24 юли 2021 16:15 | 24 юли 2021 16:00, Красимир Ангелов
55

Мобилните пунктове за имунизация срещу Ковид 19 работят и този уикенд. В столицата, освен в паркове и молове, имунизационни пунктове има и в различни квартали. За първи път такъв пункт е разкрит в "Кремиковци".

Още по темата
Кабинетът е оборудван с цялата техника, 25 души са преминали до обяд днес, а той продължава работа до 18.00 ч.

"Доста искат от ваксината на Johnson & Johnson, има към всички ваксини интерес, но основно към еднократната доза, интерес има основно при тези между 35-40 г.", казаха медиците, работещи в пункта.

Здравните експерти отчитат, че ваксинацията изостава, което може да да доведе до ръст на заразените.

Още вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR
 


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Съд и затвор за кaлинкитe позволили да се харчат държавни париза това безумие! Ако изобщо им пукаше щяха да ги пратят по местата, където няма лекарски кабинети. Ама в мола е по-лесно.
49
2
 
0
 
! Отговори
ABC преди 2 месеца
Така предлагам на вакситата Един експеримент!!! Изтегляте от google play един хубав Блутут файндер аз ползвам следния Find my bluetooth device ако сте с нов андроид телефон ако сте с модел преди 2018 или някой корав китаец може и без него но пробвайте и двете опции.Пускате си блутута и гледате сеир като почнат да наизкачат едни 12 цифрено буквени МАК адреси unknown device непознати устройства свят ще ви се завие.Файндера дава и разтояние.Нормалните устройства се появяват с името на устройството
48
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма да се зачудя, ако на всяко клекало на градския *** дебне мини пункт за вакса !
47
3
 
13
 
! Отговори
Имам чувството,че преди 2 месеца
Колкото по-интелигентен е човек,толкова е по-изпростял и вярва на тези болняци,странно как високоинтелиджънсите философстват,че са прави,сякаш Някой на тях им забранява да се бодват! Ами който иска да ходи до мобилната сергия! Ще получи сладолед за послушанието в името на системата и науката! Живи здрави всички,кой както иска така да прави. Всеки си има глава и право на избор! Но защо трябва да ме карат мен примерно и да ме дискриминират? Да ама НЕЕЕЕ! Точка.
46
2
 
8
 
! Отговори
До 43 преди 2 месеца
Те хапчета ще направят като ваксите пич! Разчитай на Бог и честните конспиративни хора ,както казват на нормалните човеци! Много бързат нещо ама....Бог има план,а те тези коѝто служат за спасението ни с боцкане не подозират на кого вършат работата! Тука сме за 5 минутки дето се вика,на изпит,но вечността....е за достойните в ИСТИНАТА! Който има очи да види,и уши-да чуе!
45
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма да се ваксинирам. Обаче по улиците и в колите не виждам човешки лица, а маски. Масово. Тоя кошмар трябва да спре. Наистина успяха да промият мозъците на половината население.
44
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
ЕС има 1,5милиона инвалидизирани от ваксини , 15хил. умрели от ваксини за ковид
43
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"Няма ли най после да има лекарство вместо ваксини?"=====================Няма. Защото лекарството ще го купуваме еднократно, а ваксините ще ни принуждават да ги "поемам" (съответно - плащаме за тях) дълго време - докато успяват да удържат ковид-фашиското положение.
42
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Няма ли най после да има лекарство вместо ваксини?
41
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Вече е все по-очевидно, че при ваксините срещу ковид работата е същата като при ваксините срещу "нормалните" грипни вируси - ефективни са донякъде, горе-долу, нееднозначно. Както викаше баба ми - работата е орта будала. Само дето с "нормалните" вируси години наред си се справяхме без драматични екцесии. А ковид го използват като "инструмент" - политически, икономически - за съвсем други, съвсем не здравни цели. Идва им дюшеш и им се получава.
40
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Отчаяни ваксъруги! ХАХАА!!!
39
12
 
3
 
! Отговори
Статистика преди 2 месеца
та сочи че умряха 35 хиляди повече от преди. По 2-3 хиляди повече на седмица. Но ако не умрат сега ще умрат по-късно отново и отново, тоест, почти ще умре после почти почти ще умре като се държи едва и накрая ще издъхне.
38
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
"И защо реши някой , че ваксините не работят? И в Малта, и в Испания заразените са децата и младежите, възрастни, които не са ваксинирани."................. глупости на търкала. заразяват се всякакви. Затова смениха плочата - от "ваксината ще ви пази от заразяване" (което все по-очевидно не е така) минаха на "ваксинираните се заразяват, ама го карат по-леко" (което на практика няма доказване, защото няма как да го измериш). И това ще продължава, докато има кой да им се връзва.
37
5
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
За какъв *** са ми тези ваксини, след като за две години от "ковид" се разболяха и умряха толкова, колкото и от грип. Само че за грипа нямаше ужасяващи статии и данни. За всички е ясно вече, че това е изфабрикувана пандемия. Който още не го е разбрал или е малко дете, или не може да мисли.
36
2
 
6
 
! Отговори
До ВАксинираният 13 преди 2 месеца
Както и друг път съм писала,сравнявате круши с ябълки? Който разбрал,разбрал! За теб няма надежда!
35
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Наистина е проблем когато корпоративните робовладелци и терористичните организации наречени държави се обединят за да се грижат за здравето и живота и хората.
34
25
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
И защо реши някой , че ваксините не работят? И в Малта, и в Испания заразените са децата и младежите, възрастни, които не са ваксинирани.
33
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Германец Мухаха. Много си смешен. Не останаха неваксинирани ще знаеш. А ти приготви ли се за третата доза?
32
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Айде бе интелигентни ваксъри. Още една седмица трайност има ваксината и после трябва да хвърлят партидата. Идете си сложете трета доза. Ще станете още по-красиви и по-интелигентни.
31
3
 
21
 
! Отговори
Активист на БСП преди 2 месеца
Евреите правят пачки !!!!