СДВР със стряскащи кадри на катастрофи с мотористи в София

Заснети са 15 мотористи, които са карали с превишена скорост
Обновена: 5 авг 2021 21:19 | 5 авг 2021 21:15, Нели Христова
34

СДВР пусна стряскащи кадри от катастрофи с мотористи в София. Столичната полиция е направила специализирана операция за проверка на водачи, управляващи мотоциклети и участващи в нерегламентирани състезания от 27 юли до 31 юли.

Проверени са 253 мотоциклета, съставени са 21 акта и 32 фиша. Най-честите нарушения са липса на документи, на застраховка и на каска.

Заснети са 15 мотористи, които са карали с превишена скорост.

В края на кадрите, пуснати от СДВР, има и инцидент с електрически тротинетки – младежи, които карат на ул. "Граф Игнатиев" в трасето на трамвайните релси, се удрят челно.


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нещо много се умълчахте по случая другарчета.Така и не се показаха публично дръг-резултатите от пробите.Мирише та се не трае.---------========---------Баси троленето. Комунистите били виновни. Шматарок, питай на Бойко прокуратурата.
29
0
 
6
 
! Отговори
Шум, та се не трае преди 1 месец
На новата отсечна на околовръстното между Младост и Тракия всяка вечер има парти. Коли, мотори... Къде са "органите"? Ждрапат си ...
28
1
 
6
 
! Отговори
Ачката преди 1 месец
А на Милен Цветков катастрофата от кои е ? От ,,стряскащи'' или от ,,зловещи''...или може би от ,,прикрити''? Нещо много се умълчахте по случая другарчета.Така и не се показаха публично дръг-резултатите от пробите.Мирише та се не трае.Мирише на ,,активни борци'',авангарда на БКП.Язък за добрия човек,на никой не бе направил зло през живота си.Заради едната истина го плюеха човека.Нека почива в Мир добряка,няма да го забравим.
27
1
 
2
 
! Отговори
Къде видя преди 1 месец
тротинетки ***, Нели? Много рано си се напила...
26
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 1 месец
Е,не всички са отккачалки.
25
1
 
6
 
! Отговори
Хирурга преди 1 месец
Състезавайте се, но гледайте да запазите органите, защото някой някъде чака за тях.
24
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В Германия ако хванат шумотерорист да вдига шум повече от 90 децибела му конфискуват мотора веднага. У нас кога ще стане така?
23
0
 
25
 
! Отговори
MadSlav преди 1 месец
Моля, когато пишете гръмки заглавия, поне погледнете и какво пускате:- 90% от клипа бяха катастрофи с коли,а тези с моторите бяха отнемане на предимство и един даже си отвори вратата...Гледам и не вярвам на ушите си...!!!
22
0
 
7
 
! Отговори
MadSlav преди 1 месец
До 22:Забранен, моля неграмотните !!!За тебе само бОквар !!!!!!!!!
21
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Забранете ги тия мотористи.Моторист само с мотор малка кобатура.
20
0
 
10
 
! Отговори
Същото видео преди 1 месец
Повтаряте от предишна новина абсолютно същият видео клип - пуснете нови неща от тази поредица за гледане. Катастрофите не са спрели има и ще има нови пускайте зрелища нови.
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това са по скоро комедиини катастрофи. Аз какви катастрофи съм виждал през 40 годшният си професионален стаж като шофьор ще ви паднат капите. Виждали ли сте разфосован автомбил след удар около който има 5 разчленени тела. Като казвам разчленени това означава че всички крайници са откъснати заедно с главите.Такова нещо ако видите никога повече няма да се качите на каквото и да е превозно средство. Ще ходите цял живот пеша през полето даже и пътищата ще ги избягвате.
18
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
всяка жаба в гьола си, нали така?
17
3
 
10
 
! Отговори
. преди 1 месец
К'ви мотористи уе??? Повечето от кадрите са на овчари и каруцари седнали зад волана на автомобил и не знаещи какво всъщност правят там!
16
7
 
4
 
! Отговори
moto преди 1 месец
уважеми автомобилисти, аз ви предлагам да си ударите по една с Деси и по една с Люси. нЕма такъв кеф като мотора. плюйте на воля сега
15
1
 
13
 
! Отговори
sofeto преди 1 месец
Народ възпитан, закърмен, от десетилетия в незачитене на закона и наредбите е обречен на умъртяване, и по добре без него!!!
14
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
и си мислят, че "Lane splitting" някой им е длъжен
13
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
в америка има специално изказване между всички и то гласи, оригинал: "the biker has to eat a fight every day, he gets annoyed for no reason, this is an occasion to beat him every day, and abs."
12
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
мотористити имат едно предимство, за евтини пари, получават двигател като на ферари, над половината са пияни и дригирани, не ми се отваря да ви кажа кои канали да видите на най запалените мотористи, да видите що е то моторист, че се и хвалят с резултата, как бягат от полиция, как бият, как се напили, наркозависима нация са
11
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Значи са заснети 0,1% от такива самоубийци.