Мъж заби нож в крака на жена в "Люлин" и заплаши да я убие

Той е задържан за 72 часа
19 авг 2021 14:05, Ния Христова
23
Мъж заби нож в крака на жена в "Люлин" и заплаши да я убие
Снимка: БГНЕС
Под ръководството и надзора на Софийска районна прокуратура е образувано досъдебно производство срещу мъж, причинил телесна повреда на жена и отправил заплаха за убийство.
 
На 17 август в столичния квартал "Люлин" той заплашил жената с думите: "Ще ти нарежа лицето на парчета", държейки кухненски нож в ръката си. С него е причинил средна телесна повреда, като го забил в левия й крак, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Мъжът е на 32 години. Изготвено е постановление за привличането му към наказателна отговорност и му е повдигнато обвинение за извършено престъпление, съобщиха от пресцентъра на прокуратурата.
 
Предвид високата обществена опасност на деянието, наблюдаващият прокурор е постановил мъжът да бъде задържан за 72 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И Т Н !
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 20Не, съгласно действащото законодателство употребата на огнестрелно оръжие би била непропорционална. Тоест ако го застреля ще я вкарат в затвора. Полицаите също нямат право да стрелят, освен ако не стрелят срещу тях. За това ги гонят с брадви и колове и нищо не могат да направят.
13
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На запад това се приема като опит за убийство и задължителен затвор. У БГ селото, утре ще го пуснат. Слаба държава, глупав народ.В този случай, че жената е имала огнестрелно оръжие може ли да се защити?
12
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нароиха се лудите дето не си пият хапчета. На всичкото отгоре отричат да са болни. Трябвало да осъзнае човек че не е наред и да поиска да се лекува. Закон! Ще се увеличават случаите няма как...
11
3
 
10
 
! Отговори
Фен преди 2 години
Типично за Люлин , Надежда и Света Троица.
10
3
 
7
 
! Отговори
Saki преди 2 години
Законите на шериата.
9
11
 
9
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Още си спомням 2004 година когато Тиквата беше шеф на МВР и с Кошлука прокараха закона за забрана на цигарата за лична употреба. Това бе началото на фирмените пости, криминализирането на тревата и реката над стотици хиляди млади души в България. Сега берем плодовете на тази забрана. Народ с изостанало мислене спрямо Западният свят. Народ търсещ своята свобода докато налага мораториум над личните права на съгражданите си заслужава своята участ. Холандия, САЩ, Канада, Уругвай, Испания, Гърция <3
8
6
 
19
 
! Отговори
Pepo преди 2 години
Много би ми било интересно да се запозная с тази жена и да й задам няколко въпроса. Как се запознахте с мъжа ти? Какво хареса у него? Такива ми ти работи...
7
3
 
8
 
! Отговори
Преди 20 години преди 2 години
Стартирах движението за отделяне на Люлин от София и конституирането му като независим град-държава, нещо средно между Атина, Спарта и Ленинград. Дори имахме собствен сайт на lyulin точка org - Люлинград. Който не вярва, да провери във Wayback machine.
6
4
 
18
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 години
Дано го съдят по бързата процедура и ако е някой безработен да заминава зад решетките за година-две. За данъкоплатеца е по-удобно подобни МИНУСИ на обществото да стоят на картофена каша. Парадокс е че такива келемета се разхождат по улиците на България, а разни пушещи трева лежат зад решетките. :} България бате! В САЩ и Канада например е обратното пушиш трева - част си от обществото и плащаш данъци, наръгваш с нож не излизаш десетилетие. :} Поздрави на Кошлука и Тиквата за хубавият бизнес. :}
5
2
 
20
 
! Отговори
Да бе преди 2 години
Трансцендираш околовръстното и попадаш във Филиповци, където е пълно с културни феномени.
4
3
 
13
 
! Отговори
Абориген преди 2 години
Люлин е истинската столица на трансценденталната феноменология, а сега се превръща и в център на мултикултурната антропология.
3
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Люлин никога няма да обяви независимост! Там всички са зависими!
2
5
 
8
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Рашков ще каже аман от платените ***
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков за това насилие какво ще каже?