Ще има щателна проверка на посетителите на мача ЦСКА-Левски

От 10.00 до 18.00 ч. утре се забранява престоят и паркирането около стадион "Васил Левски"
25 сеп 2021 18:17, Анисия Иванова
13
Ще има щателна проверка на посетителите на мача ЦСКА-Левски
Снимка: БГНЕС

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с футболната среща между отборите на "ЦСКА-София“ и "Левски“ утре, съобщиха от МВР.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща (26 септември от 16.30 часа на Националния стадион ”Васил Левски”) полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на фенове, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри).

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при евентуално възникнала необходимост. 

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона  - от 14.30 часа. Във връзка с провежданото спортно мероприятие,  в следобедните часове  е възможно  да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, уточняват от СДВР.

Ще има и промяна в движението заради футболна среща на Национален стадион „Васил Левски”.

От 10.00 до 18.00 часа утре се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, съобщиха от Столична община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства на моста пред Национален стадион „Васил Левски”; на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
ОЩЕ преди 2 години
БЯЛАТА ПЕТОЛЪЧКА(с уклон към Никола Гешев) е собственост само и единственно на АПЕНИНСКИЯ полуостров и крадците Карл Маркс и дори САЩ нямат право да я ползват според ПАТЕНТНОТО бюро камо ли пък Цска тире у нас........Петолъчката преведено означава родът на Помпилиите,Помпей или още в по буквален превод числото "5".......МАНЦИНИ и ГАРИБАЛДИ основатели на ИТАЛИЯ и италианския народ са били заклети врагове на Римските Папи и ГЕРМАНЦИТЕ
7
0
 
1
 
! Отговори
ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ преди 2 години
Байовци,Манцини и Гарибалди ми споделиха че ПЕТОЛЪЧКАТА е само и единственно на АПЕНИНСКИЯ полуостров и преведено означава ПОМПЕЙ,ПОМПИЛИЙ а онези л умпени от Цска,Маркс и САЩ които не са си платили авторски права са от ВИДИН то ест дясната ДЪБОВА клонка наобратно БЪДИНГРАД от БЯЛАТА ИТАЛИЯНОУЛТРАНАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПЕТОЛЪЧКА от 5 май 1948 и за тях ФАЛШИВИТЕ ГЕРОИ са ПАПИТЕ известни от хилядолетия от Осло до Пекин то ест КОМУНИСТИЧЕСКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ за италианския народ заради които нямало ИТАЛИЯ
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Винаги верни само ЦСКА
5
0
 
1
 
! Отговори
Девачка преди 2 години
Не ми вдъхват доверие лицата от снимката.Ще си взема ЕЛЕКТРОШОКА в формата на червило е.
4
0
 
2
 
! Отговори
Моля ви преди 2 години
Моля ви помогнете ми да ми върви в живота ! Може ли ?
3
0
 
3
 
! Отговори
Дано да има преди 2 години
Омръзна ми да гледам вандалщината и пиротехниката по трибуните.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако питаш мен ,полицията не трябва да охранява стадиона ,милионерите, да,си наемат охранители ,а полицията е държавна е нужни да бъдат на улицата
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо трябва да се блокира винаги центъра и да се ограничава паркирането около стадиона заради група наркомани и ултраси всеки път ?