Ще има щателна проверка на посетителите на мача ЦСКА-Левски

От 10.00 до 18.00 ч. утре се забранява престоят и паркирането около стадион "Васил Левски"
25 сеп 2021 18:17, Анисия Иванова
13
Ще има щателна проверка на посетителите на мача ЦСКА-Левски
Снимка: БГНЕС

СДВР предприема мерки за охрана на обществения ред в столицата във връзка с футболната среща между отборите на "ЦСКА-София“ и "Левски“ утре, съобщиха от МВР.

Преди, по време и след провеждане на спортната среща (26 септември от 16.30 часа на Националния стадион ”Васил Левски”) полицейските служители ще следят за опазването на обществения ред и за недопускането на инциденти на територията на града.

На изградени контролно-пропускателни пунктове в района на спортното съоръжение полицаи ще извършват щателна проверка на всички посетители на футболния мач.

Предприети са стриктни мерки за недопускане на фенове, които имат наложена забрана за посещение на спортни мероприятия. Малолетни ще се допускат на територията на стадиона само с пълнолетен придружител и предварително попълнена декларация, която може да бъде изтеглена и от интернет.

Униформените ще следят за недопускане на зрители във видимо нетрезво състояние, както и за носене на забранени предмети и вещи (огнестрелно оръжие, пиротехнически изделия, ножове, палки, боксове, бутилки, в това число и парфюми и чадъри).

Ангажимент по охраната на спортната среща имат частни охранителни фирми, чиято задача е да следят за опазване на реда на територията на стадиона по време на провеждане на срещата. При дейността си те ще бъдат подпомагани от полицейски служители, които ще се намесват при евентуално възникнала необходимост. 

За да бъде избегнато струпване, приканваме зрителите да се възползват от по-ранното отваряне на входовете на стадиона  - от 14.30 часа. Във връзка с провежданото спортно мероприятие,  в следобедните часове  е възможно  да възникне временно затруднение в движението в централната градска част, уточняват от СДВР.

Ще има и промяна в движението заради футболна среща на Национален стадион „Васил Левски”.

От 10.00 до 18.00 часа утре се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на автомобилите на участниците в мероприятието, съобщиха от Столична община.

Забранява се престоят и паркирането на пътни превозни средства на моста пред Национален стадион „Васил Левски”; на ул. „Ген. Гурко“ между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви“.


13
Още от Страната
Слънчево и топло и в неделя, градусите до 29°
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
АРИЙЦИТЕ са №4 преди 4 седмици
Арийският бог АГНЕ на ВОЙНИТЕ яздещ ЧЕРВЕНО АГНЕ говорещ санскрит от Индия е от месец АПРИЛ то ест номер 4 е предшественик на Свети Георги преназначен от Християните като номер 5............Старата истина за Бялата раса са включително АСИРИЙЦИТЕ с тяхната ЧЕТВОРКА ЗВЕЗДА и знаме СИНЬО-БЯЛО-ЧЕРВЕНО но още Арамеици то ест Араби и Евреи,Иранци и още много други
10
0
 
0
 
! Отговори
НОВИЯ КАЛЕНДАР:313г преди 4 седмици
Исус Христос е с ден рожден ДЕНЯТ НА ХУМАНИЗМА 12 ДЕКЕМВРИ то ест 100% светлина изобразена като 100% число "12" и от там плюс "12" според едни и плюс "13" примерно според Гностиците и сие Християни та двойния празник 24.12 плюс 25.12!тук само е изместена "зодията" а Християнството по принцип отрича Зодиите но на Гергьовден е изместен ЦЯЛ МЕСЕЦ:Свети Георги би трябвало да е "роден ОКОЛО" ден рожден ден на НУМА ПОМПИЛИИ 21 април и е арийския червен Бог АГНЕ на войните и проливането на кръв
9
0
 
0
 
! Отговори
Стара ВЕЧНА ЛЮБОВ преди 4 седмици
Съдейки по БЯЛАТА ПЕТОЛЪЧКА герб на Италия държащ покрай Помпилиите ПАТЕНТА за Петолъчките у нас ПЕТОЛЪЧКАТА е от град ВИДИН то ест бившето БЪДИНГРАДСКО ЦАРСТВО то ест от ДЯСНО на НАЦИОНАЛИСТИЧЕСКАТА БЯЛА италианска петолъчка има "ДЯСНА" ДЪБОВА клонка наобратно БЪД или БЪДНИ ВЕЧЕР,БЪДЕЩЕ то ест НЯМА РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО без ОЧАКВАНЕТО на БЪДНИ ВЕЧЕР празник ДВЕ в ЕДНО а ДЪБЪТ е МАШИНА за измерване на ВЕКОВЕТЕ и ХИЛЯДОЛЕТИЯТА в КРЪГОВЕ то ест намек към Герба на връх ОЛИМП на върховния Бог ЗЕВС
8
0
 
1
 
! Отговори
ОЩЕ преди 4 седмици
БЯЛАТА ПЕТОЛЪЧКА(с уклон към Никола Гешев) е собственост само и единственно на АПЕНИНСКИЯ полуостров и крадците Карл Маркс и дори САЩ нямат право да я ползват според ПАТЕНТНОТО бюро камо ли пък Цска тире у нас........Петолъчката преведено означава родът на Помпилиите,Помпей или още в по буквален превод числото "5".......МАНЦИНИ и ГАРИБАЛДИ основатели на ИТАЛИЯ и италианския народ са били заклети врагове на Римските Папи и ГЕРМАНЦИТЕ
7
0
 
1
 
! Отговори
ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ преди 4 седмици
Байовци,Манцини и Гарибалди ми споделиха че ПЕТОЛЪЧКАТА е само и единственно на АПЕНИНСКИЯ полуостров и преведено означава ПОМПЕЙ,ПОМПИЛИЙ а онези л умпени от Цска,Маркс и САЩ които не са си платили авторски права са от ВИДИН то ест дясната ДЪБОВА клонка наобратно БЪДИНГРАД от БЯЛАТА ИТАЛИЯНОУЛТРАНАЦИОНАЛИСТИЧЕСКА ПЕТОЛЪЧКА от 5 май 1948 и за тях ФАЛШИВИТЕ ГЕРОИ са ПАПИТЕ известни от хилядолетия от Осло до Пекин то ест КОМУНИСТИЧЕСКИ РОБОВЛАДЕЛЦИ за италианския народ заради които нямало ИТАЛИЯ
6
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Винаги верни само ЦСКА
5
0
 
1
 
! Отговори
Девачка преди 4 седмици
Не ми вдъхват доверие лицата от снимката.Ще си взема ЕЛЕКТРОШОКА в формата на червило е.
4
0
 
2
 
! Отговори
Моля ви преди 4 седмици
Моля ви помогнете ми да ми върви в живота ! Може ли ?
3
0
 
3
 
! Отговори
Дано да има преди 4 седмици
Омръзна ми да гледам вандалщината и пиротехниката по трибуните.
2
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Ако питаш мен ,полицията не трябва да охранява стадиона ,милионерите, да,си наемат охранители ,а полицията е държавна е нужни да бъдат на улицата
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Защо трябва да се блокира винаги центъра и да се ограничава паркирането около стадиона заради група наркомани и ултраси всеки път ?