Къде в София няма да има вода на 28 септември, вторник?

Причина са строително-ремонтни дейности
27 сеп 2021 09:55, Елка Василева
3
Къде в София няма да има вода на 28 септември, вторник?
Снимка: "Софийска вода"

На 28 септември 2021 г. (вторник) във връзка с монтаж на спирателен кран по ул. „Виолета Ячкова“, ж.к. „Люлин“ 2 се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:

бл. 211, бл. 211 А, бл. 212, бл. 228, бл. 276 ДГ № 22 „Великденче" и ул. „Ген. Михаил Савов“ № 1, 3 и 5.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред входа на ДГ № 22 „Великденче“.

На 28 септември 2021 г. (вторник) във връзка с изпълнение на строително-монтажни работи във в.з. Калфин дол се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул.  1-ва, ул.  „Стряма“ и ханче  „Шумако“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 1-ва.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


3
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Засилен контрол в градския транспорт в София
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Коя е тази Виолета Ячкова? Преиначено име на убийцата на генерал Луков или някоя друга комунистка? Докога подобни имена ще резилят улиците на София?
2
0
 
1
 
! Отговори
Хфхдх преди 2 седмици
Така и не се научиха да пускат съощенията първо с ясно казани квартали и след това да уточняват улицата. Акъл требе ама нема.
1
0
 
1
 
! Отговори
xaxsasб преди 2 седмици
Пад мишницата ми няма да има вода и вторник, че и сряда. Хахахаха. Е са си се душим докат лежим и само дето не съм си посегнал. Ядем все вкусни неща и се потим на конопено олио. Хахаха.