Столичният кмет Йорданка Фандъкова е с коронавирус

Тя и съпругът й са се ваксинирали и нямат симптоми
Обновена: 16 окт 2021 19:08 | 16 окт 2021 14:37, Петя Славова
251
Столичният кмет Йорданка Фандъкова е с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Столичният кмет Йорданка Фандъкова е с коронавирус и под карантина. Това съобщи самата тя на страницата си във Facebook като стана ясно, че заразен е и съпруга й.

"Днес съпругът ми, който е лекар в отделение с ковид-болни деца, даде положителен антигенен тест за Ковид. PCR тестовете, които и двамата си направихме след това, са положителни. Затова в следващите дни ще бъда под карантина", написа тя и подчерта: И аз, и съпругът ми сме ваксинирани, до момента нямаме симптоми и се чувстваме добре", съобщи още кметицата.

"Продължавам да работя дистанционно с колегите, за което създадохме организация през последната година. Пазете се, спазвайте мерките и бъдете здрави", написа още столичният кмет

Тази седица и лидерът на БСП Корнелия Нинова също даде положителен резултат за коронавирус като тя вече е боледувала. В социалните мрежи Нинова написа, че е добре.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


251
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
129
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Незабавна карантина!Да се провери дали сертификатът и не е фалшименто.Ако не е истински наказание за притежателя на сертификата и на лекаря,който го е издал.Нещо такова се искаше за обикновените българи!Айде приложете го това искане за Данчето и Кунчев!И да си платят лечението обезателно! Ха, Ха,Ха!
128
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фалшиви тестове до дупка...кого лъжете...
127
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
при директен контакт скурана вируса, може да се стигне до патологично забременяване и във възрастта на лейди Фъндулайна. Начи нано технология. стоврвакурана вирусо кото има да разтовари и до 9 дена по фстфутната технологиа Данчолинда почва да ражда вируси
126
3
 
11
 
! Отговори
иванчо преди 2 години
И с пърхутИ с гъбички....
125
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
14 дневна карантина ВЕДНАГА. И... ай на бас че няма да умре, че няма да е на командно дишане и че изобщо няма да влезе в болница. И не е заради ваксините. Всъщност то всеки може да пише че е ваксиниран. Тая и тя от прпагандата да се ваксинират всички. След 3 дена, ще излезе и ще каже "Ето, аз се ваксинирах и хванах кобито, обаче дори нямах симптоми, много леко го изкарах." Кат кунчето бе. Той между другото що не е под карантина а ходи и ръси акъл? И що не пукна бе???????
124
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мене е фейк,нещо не я свърта ,та да изпълзи.Коронното факулте иска да се геройства.Ми, да ухапе или целуне една пепелянка, или усойница. Може и кобра,за по автентично. Инак ,да не се яви на делото,по казуса ,кристален въздух и аромат на бор, в софийското поле.Подбягва ,а???
123
14
 
4
 
! Отговори
българин преди 2 години
Тази страна която успее драстично да намали случаите на Ковид ще е новата Швейцария. Там ще са инвестициите, работните места и развитието. Разбира се това няма да стане само с ваксини. Трябва да се съчетаят мерки,ваксини и производство или внос на противоковидни антибиотици-като Молнупиравир и други.В другите страни ще е средновековие- болести и упадък.
122
2
 
22
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
Абе нещо много ваксинирани се оказаха положителни... ще признаят ли сега, че ваксината не пази от заразяването и разпространение на "смъртоносния" вирус, или ще кажат, че са ваксани проформа? Ако е първото ще обяснат ли тогава защо вакс. сертификат ти дава право на свобода, при все, че може да си разпространител??? Ако е второто, ще има ли наказание за тях и за лекарите, които са им поставили проформа ваксина???
121
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тамън викам хубава новина а тя била ваксинирана.
120
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко струва зеленият сертификат? Защо вирусът не го призна?Защо боледуваш, приканваше да се ваксинираме ти ваксинира ли се или не? Ако си ваксинирана защо сега сте с коронавируса?Ако не си ваксинирана защо не си,а приканваш другите да се ваксинират? Аз ли съм ***,че не мога да разбера какво се случва с ваксиниран или уж човек или някой друг се прави на такъв? Как се повреди тази ваксина,че все повече ваксинирани се разболяват?
119
2
 
14
 
! Отговори
Мъдуран преди 2 години
Мие ли се,подмива ли се? От къде го е хванала? Може и ония от Банкя да я е заразил по полов път.
118
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Данче, верно ли плати за фалшив сертификат,чадо?
117
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдее, появи се още един клиент на лекарите с фалшивите сертификати.
116
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 125 "Ако вземе да умре ще взема да повярвам в коронавируса. Ама и за двете шансовете са отрицателно число." Нищо чудно да умре, само че от ваксината(ако наистина се е ваксинирала), пък ще го пишат на коронавируса.
115
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Господ си знае работата, той е над всичко и всички.Той въздава справедливост,той съди за делата на хората!Пред божията справедливост са равни всички и бедни и богати, и властимащи и клошари...Но ият съд е справедлив и неподкупен!Кой какво заслужил това ще получи!
114
15
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Едва ли има в другите политически партии по-свестен човек от Й. Фандъкова. Желая ти здраве и дълъг живот.
113
5
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
АКО СЕ СПОМИНЕ ОТ КОРОНАТА ЩЕ ЗНАЕМЕ, ЧЕ ВИРУСА ВЪРШИ И ДОБРИНИ! ЗА ВАКСИНИТЕ ВЕЧЕ ЗНАЕМЕ, ЧЕ ВЪРШАТ ОСВЕН ЗИЛИ И ДОБРИНИ ЩОТО ЛИКВИДИРАХА ПРИНЦ ФИЛИП ПОРЪЧИТЕЛЯ НА БРЕМЕННАТА ДАЯНА!
112
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това дали имала симптоми няма никакво значение - щом е под карантина, значи ваксинираната Фандънджа също може да сее зараза както всички останали!?! Тогава защо вакснатите имат привилегии раздавани им с някакъв си зелен сертификат???
111
5
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ САМО ТЕЗИ КОИТО ГИ СНИМАХА ПРЕД КАМЕРАТА СЕ ПРЕЦАКАХА ДА ГИ ВАКСИНИРАТ! ОСТАНАЛИТЕ НЕ СА ТОЛКОВА ГЛУПАВИ И СИГУРНО СИ ИМАТ СЕРТИФИКАТИ БЕЗ ДА СА ГИ БОЦКАЛИ! НАПЪЛНО НЕДОКАЗУЕМО Е ДАЛИ НЯКОЙ Е ВАКСИНИРАН РЕАЛНО ИЛИ НЕ!
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В болница Лозенец работи на Данчето мъжо