Втори пункт за ваксинация в "Св. Анна", масово се слага Янсен

В болницата имат от всички налични ваксини
20 окт 2021 13:44, Красимир Ангелов
80
Втори пункт за ваксинация в "Св. Анна", масово се слага Янсен
Снимка: УМБАЛ "Св. Анна"

Предвид големия наплив от желаещи да се ваксинират във Ваксинационния пункт на УМБАЛ "Св. Анна"-София АД, ръководството на болницата активира втори ваксинационен екип, съобщиха от лечебното заведение.

Още по темата
Към 12 часа през пункта са минали над 100 човека. Най-голям е интересът към ваксината на Янсен, отчитат от болницата.

Ваксинационен център в бившата Окръжна болница работи от 8ч. до 20 ч. всеки ден(включително събота и неделя). Има всички ваксини, одобрени за ползване в Република България.

От лечебното заведение уточняват, че не е необходимо предварително записване. Ваксинационният център се намира в двора на болницата и може да се стигне до него с автомобил.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


80
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаха! Май само със сопата стааа! За българина имам предвид. Да ги видим Радев и Кацарчев като бунеха народа когато ГЕРБ се опитваше да го предпази от самия него. Представяте ли си ако ГЕРБ я бяха въвели тази мярка? Аз не мога. Кой копае гроб другиму, сам пада в него.
45
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На българина трябва да му спреш яденето, пиенето и цигарите и е готов да си преосмисли мотивацията!
44
2
 
29
 
! Отговори
Янсен преди 2 години
Слага се масово Янсен, защото е най-малко занимавката. Познавате ***, ще го примързи да трябва да ходи втори път за същото.
43
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
50 души и аз съм събирал и докарвал до урните като районен координатор за да сразим Марешки в този район. Изобщо не си мислете, че е трудно да докараш такава бройка пред пунктовете за целите на пропагандата. Забележете, че навсякъде съобщават за по 50 души пред пунктовете ;)
42
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето го стимулът за ваксинация - спираме моловете и бам, булгарите на опашка. Нация от ядрени ризици сме ние
41
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Откъде накъде ще се влиза в хранителните магазини без сертификат, че и в институциите. Точно там трябва да е най-строго, че нали ги гледам какво правят на плодовете и зеленчуците в Лидъл и Промаркет, пипа се, стиска се, мачка се и накрая се хвърля нанякъде и следващото.
40
3
 
3
 
! Отговори
до онзи преди 2 години
не са само прозти, някои са и дебелоглави на всичкото отгоре и по трудно им идва акъла. Ама и тях ще ги "излекуват"
39
5
 
18
 
! Отговори
Онзи преди 2 години
Офсе сте ейй, пр0с народ! След като се набодете с незнайно какво, ви трябват 2 седмици, докато получите зелен сертификат. А до тогава, той ще отпадне.
38
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
цяло лято при ниска заразност си почесваха всички, сега в най-заразното време се струпват на опашки хубаво да си обменят вирусчета и да похабят ваксини. Абсолютно нищо не можем да направим като общество...
37
2
 
6
 
! Отговори
До хаха преди 2 години
Е , как бе те просто са си разделили ролите за заблуда на правителствата в сянка. 10 -15 човека пред РЗИ на протест 100-200 пред ваксинационния пункт за Янсен (че сертификата се чака по - малко).
36
3
 
13
 
! Отговори
Антиваксър преди 2 години
Тц,тц, днеска ме видя съседката на опашката пред болницататрамвай да я блъсне даноИ сега какво ще разправям на съседите пред блока? Че са ме чипирали доброволно ли? Ей го на - от Ковид няма да умра ама от срам не е ясно.
35
1
 
20
 
! Отговори
ветеринарен лекар преди 2 години
Поради страх за зелен сертификат следващите дни много болни в скрит инкубационен период на ковид ще се ваксинират. После ще плачат.
34
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Направете да се продава алкохол и цигари само срещу сертификат. Тогава ще видите истински опашки за ваксини. За 2 седмици ще се ваксинират 95 % от пълнолетните
33
8
 
3
 
! Отговори
Дедо Миньо Попа преди 2 години
абе тука трябва да стане като в църквата, ако си умрял от нещо или щото си стар но си ваксиниран, опява те попа и те заравят по християнски, ако си антиваксър значи си самоубиец и като фърлиш петалата никакви християнски ритуали, айде на бунището да те ядът кучетата
32
2
 
6
 
! Отговори
Защо е преди 2 години
Този рев?Който иска да се ваксинира,вас това какво ви засяга?
31
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябваше да въведете изискване за сертификат и за Лидл, за да се обхванат и вам.пи.ри.те. Реално за тях сега няма разлика.Всички трябва да се ваксинираме.
30
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Опашка от смели антиваксъри. :)
29
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А най-хубавото е ще е да скрият ваксините. Тогава ще тръгнат едни връзки да се спускат като пипала на италиански октопод. Ще има дай да уредим за децата и внуците.
28
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стахотна новина. С нетърпение очаквам да видя утре броя ваксинирани от днес! Залагам на поне 30 000 човечета-антиваксъри за пред блока. Ама така е то, опре ли ножа до кокала и няма как, сваляме гaщитe. Няма да си готвим и поркаме сами във вкъщи я! Следващата стъпка е бонус 50 кинта за ваксинирал се пенсионер и м анг а л.
27
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето я и опашката от "смелите" антиваксъри, които нямаше да се ваксинират. Аахахахахахахахахаха какви страхливци. Това ви го казвам, като човек, ваксиниран още март месец, както и всички около мен. Българите са силни само на приказки. На действия- кръгла нула. Хитър ход за сертификатите. Протести няма- има няма 100 души на Волен пред Президентството и масовата ваксинация започна.