Променят движението на две трамвайни линии заради ремонт

Временен транспорт на мястото на трамвай номер 6 и 7
17 ное 2021 12:40, Петя Славова
4
Променят движението на две трамвайни линии заради ремонт
Снимка: БГНЕС

Две трамвайни линии в столицата ще се движат от днес с променени маршрути. Причината е ремонт по травмайното трасе по улица "Алабин" и по булевард "Христо Ботев".

Трамвай номер 6 и 7 временно ще бъдат спрени от движение.

От Столичната община разкриват временен транспорт. Ремонтът ще продължи до края на годината.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Негър Скиор преди 2 години
Картофената принцеса много краде.БДС не е променян отпреди да се е родила учителката по развален Български език.И се очертава пак ремонт, на ремонта на ремонта. (Трейс груп, G.P. и останалите.) Айде Бегай.......................ЧАО........
3
3
 
3
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Българите не могат да се освободят от комплекса останал от СОЦА че и до нужника тряба да се отиде с МПС, иначе си селянина с кололото!
2
0
 
8
 
! Отговори
до 1 преди 2 години
Значи тази мръсотия и смог зимъска ги помня като ходихме една компания да празнуваме нова година на Витоша в хижа "Планинарска песен", беше толкова депресиращо но няколко часа по-късно като се качихме на Витоша се озовахме над облаците - картината беше тотално различна - ярко слънце, синьо небе, значи качваш се на Витоша и забравяш битовите неволи.
1
4
 
11
 
! Отговори
Гледаш тази преди 2 години
снимка и виждаш посткомунистическа държва, не европейска такава!! Без коментар мизерия! Смог, стар траспорт, пътища и тротоари - лунен пейзаж и къртинка се запълва с панелки сиви и железни димящи контейнери за ***! - Индийско гето!