Без дронове над пл. "Ал. Невски" заради встъпването в длъжност на Радев

Церемонията е с начало 11:00 часа
22 яну 2022 09:05, Петя Славова
103
Без дронове над пл. "Ал. Невски" заради встъпването в длъжност на Радев
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана (НСО) предприема мерки за гарантиране на сигурността на гражданите и официалните лица по време на церемонията за встъпване в длъжност на президента и на вицепрезидента на Република България. Церемонията е с начало 11:00 часа на площад “Свети Александър Невски” в София.

За гражданите ще бъде осигурен достъп до събитието след 09:45 часа през три пункта за проверка:

при улиците „Шипка“ и „Париж“;

при ул. „Раковска“ и ул. „Оборище“;

при южната страна на храм-паметника „Свети Александър Невски“, съобщиха от НСО.

Служителите на НСО ще извършват проверки за предмети и вещества на основание чл. 30, ал. 1 от Закона за Националната служба за охрана. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически изделия и други. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван.

От 08:00 ч. до 13:00 часа се въвежда забрана за използването на безпилотни летателни средства (дронове) в зоната на мероприятието, за да се ограничат рисковете за присъстващите от нежелани инциденти.


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
Бай Тошо преди 3 месеца
Ако наденем един дрон зелен чорап, може да мине за марокански скакалец....
87
0
 
1
 
! Отговори
Herr Muller преди 3 месеца
Един много приятелски съвет (мнение). Когато се появи това ***, най-добрият подход към публикации с неговото присъствие е да не коментираме. В президенството, прессекретарката Му, докладва ежедневно атрактивните мнения, а фърст лейди вероятно недоумява ЗАЩО народът не обича нейната овенна половинка, но това е друга бира.
86
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
този *** е страм за България
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
След Тиквуна, сега Фaтмака ше ви краде и лъже 2 мандата
84
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Рундю по време на чума
83
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Зелен чорап,страхлив и простне виждаш ли,че си неканен гост?Вземи си "Продължаваме промяната"и изчезнете да ви е.ба мамата
82
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Разказ: Герберската атака с дронове се провали. Боко изкара няколко банкноти по 500 евро и избърса сълзите си, издуха си носа и ги хвърли в кофата за отпадъци. "Вече трябва да пестя" - помисли си той. Чувалчето не е без дъно. А и Гешев скоро ще трябва да издържам в Турция.
81
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
България направи добър избор с преизбирането на президента Радев. Само мутрите са недоволни
80
1
 
10
 
! Отговори
Ужас! преди 3 месеца
Много лош избор. Предатели на Род и Родина. Джалма Радева е отвратителна с вечните финансови претенции и привилегии Много е грозна, елементарна и нагла, оМногосвен това е много болна. Срам за България е поредният президент. Досега България не е имала почтен и родолюбив президент. Румен Радев одобрява войната на НАТО срещу Русия, което значи, че България ще се превърне в пушечно месо. Той е генерал от НАТО и печели много от поста си на президент. Вицепрезидент не е необходим на България. Бог да спаси България от предатели.
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Аборигени сме в бг. Допустими жертвипи конфликт .
78
0
 
5
 
! Отговори
шест милиона преди 3 месеца
Що не каже главнокомандващия за дерибействащите натовци с абрамсите по пътя за ново село. Почти изхвърлиха скромната ми кола от пътя . С мен и детето ми. Колата им за сигурност тръгна нарочно на челен сблъсък. Щяха да приключат с единствената оцеляла издънка на изчезващият ни род от поколението ни на бездетни нещастници.
77
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Гнусссс ... да видим дали след 5 години дали няма пак той да стъпва в длъжност с още по пищна целемония...
76
0
 
4
 
! Отговори
ек зор сист преди 3 месеца
Бахххъа дигна си юмрука спечели каузата. ААми ако беше дигнал и жезъла самолета демек.
75
0
 
8
 
! Отговори
Ъхъ! преди 3 месеца
Няма дронове , но полицейски коли, войска, жандармерия , танкове и оръдия- дал Господ ( данъкоплатеца) ! Е, и какво следва след про.сташката еуфория ??? Издевателство, г-жа Венче !
74
0
 
7
 
! Отговори
Рундю педерала преди 3 месеца
Преди се продавах на Масква, сега на Уошингтън!
73
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Тоя колко пъти ще встъпва в длъжност, нали оня ден беше в парламента ... само си помпа егото с ненужни церемонии, колко кинти изхарчи за това?
72
1
 
8
 
! Отговори
софийски търтей преди 3 месеца
Уплашихте ми рибките с тези топовни гърмежи. Брадата ми спря да расте. Портрета на вожда Бойко падна от гоздея на стената. Керпича на стената омекна и не държи . Виното ми вкисна. Ще подам оплакване до Брюксел.
71
0
 
8
 
! Отговори
мърляв клошар преди 3 месеца
Виждам на събитието официални и неофициални лица и заднiци. Мадридският мошеник с котилото си.
70
1
 
5
 
! Отговори
Въпросчо преди 3 месеца
А църквата се оказа най-противната институция в България - правиха метани и циркови изпълнения , за да удовлетворят про.сташките щения на един селяндурин - Зелен чорап , който не беше стъпвал в църква !!!! Толкова сервилно поведение на българските попове е имало само по време на турското робство !!!
69
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Панахидата на една хилядолетна държава.