Без дронове над пл. "Ал. Невски" заради встъпването в длъжност на Радев

Церемонията е с начало 11:00 часа
22 яну 2022 09:05, Петя Славова
103
Без дронове над пл. "Ал. Невски" заради встъпването в длъжност на Радев
Снимка: БГНЕС

Националната служба за охрана (НСО) предприема мерки за гарантиране на сигурността на гражданите и официалните лица по време на церемонията за встъпване в длъжност на президента и на вицепрезидента на Република България. Церемонията е с начало 11:00 часа на площад “Свети Александър Невски” в София.

За гражданите ще бъде осигурен достъп до събитието след 09:45 часа през три пункта за проверка:

при улиците „Шипка“ и „Париж“;

при ул. „Раковска“ и ул. „Оборище“;

при южната страна на храм-паметника „Свети Александър Невски“, съобщиха от НСО.

Служителите на НСО ще извършват проверки за предмети и вещества на основание чл. 30, ал. 1 от Закона за Националната служба за охрана. Гражданите ще бъдат проверявани с детектори за метал и скенери за наличие на огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, пиротехнически изделия и други. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани до мероприятието. Достъпът на лица във видимо неадекватно състояние също ще бъде ограничаван.

От 08:00 ч. до 13:00 часа се въвежда забрана за използването на безпилотни летателни средства (дронове) в зоната на мероприятието, за да се ограничат рисковете за присъстващите от нежелани инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
16
 
! Отговори
Д-р Челинджър преди 2 години
Народа си го избра със смазващо предимство пред Герджиков ... иначе ако зависеше от мен, щеше да мете софийските улици простия фа т *** к!
23
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голяма гуша направи Радев за пет години. След още 5 ще е новия Шиши.
22
2
 
2
 
! Отговори
Morski преди 2 години
До топоЛВатенко!ИСТОРИЯТА ,АКО Е В БИБЛИОТЕКАТА ЗАЩО ТВОИТЕ ЛЮБИМЦИ ВСЯКА ГОДИНА НА 9 МАЙ ПРАВЯТ ПАРАД? Ако според теб историята е в библкиотеките, то тогава глупаците са с тополите!
21
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На 6 септември 2020 в Пловдив видях на живо как пазят предателя Радев. Около площад "Съединение" всички улици бяха затворени от жандармерия с огромни бусове спрени напряко на улицата. Металдетекторите бяха от страната на Четвъртък пазара, от страната на пешеходния мост и още на 3 места от другата страна на булеварда. Представете си 5 пункта с металдетектори и хиляди жандармерия в мирно време. Кой в мирно време прави това? Какви са тези мерки за сигурност? Защо го пазят като рецидивист психопат?
20
3
 
25
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
РЕЖИМА НА РУМЕН РАДЕВ ОФИЦИАЛНО ЩЕ ЗАПОЧНЕ КАТО НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ С ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР 500 ХИЛЯДИ БРОЯ ПОВЕЧЕ В НЕГОВА ПОЛЗА ОТКРАДНАТИ ОТ ДРУГИТЕ КАНДИДАТИ С МАШИНИТЕ!
19
20
 
2
 
! Отговори
топоЛ преди 2 години
Форума на глупацити тука герб сдс и дпс.Историята е в бибилиотеката живеем в бъдещетото а не в миналото,България е била велика ,но се га е няма на картата.СЛАВА НА РУСИЯ И РУСКИЯ НАРОД ОСВОБОДТЕЛ,ПРЕЗИДЕНТА Е С НАрода.Бандата на герб ще бъде разбита,Рашков работи по въпроса.
18
2
 
27
 
! Отговори
Що за въпрос? преди 2 години
Голям страх, да не би някой да види плешивата кратуна на Фигурант Черепов...
17
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато на 6 септември Радев дойде в Пловдив за националния празник също имаше такива пунктове с металдетектори. Проверяваха хората на металдетектор и дори ни взеха водичката на бебето. Не допускаха със знамена с дръжка и бутилки вода. Тарашиха чантите. От какво се пази Радев? Нали уж народа го избрал? Избрал го народа ама дръжки. Машините на Мадуро му осигуриха втори мандат и заверата с Херо Мустафа да продаде България. Радев, ИМПИЙЧМЪНТ!
16
3
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
***. Какво го пазите този кютук, никой няма да го убива.
15
2
 
20
 
! Отговори
Mr . STARBUCKS преди 2 години
*** сигурно,ще е с бронижилетка и с каска
14
3
 
17
 
! Отговори
генерал Нахуйников преди 2 години
Клетвопрестъпника Румен Радев! Руското острие в НАТО! ЧЕР-ВЕ-НИ ***!
13
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като Президент би трябвало да милее за народа си.Първия мандат нито запалти бяха вдигнати ,нека отиде да работи за 800 лв Кауфланд и да създаде семейство ,нито пенсии.Еено нищо за хората .Аз ако бях никога нямаше да оставя хората да се гърчат в Кауфланда ,Кисели,Били за 800 кинта или добри заплати да си гледат децата или марш от България
12
2
 
9
 
! Отговори
Morski преди 2 години
До топоЛ" Баратска Сърбия" ни нападна в гръб 1885, отне ни част от България 1878- Ниш и района, т.нар. "Западни Покрайнини", Отказа да признае правото на България над Македония 1913 и се стигна до междусъюжническата война с ОГРОМНИ загуби за България,извършваше геноцид над българите след 1-вата и 2-рата световни в същата тази Македония, и до днес се бори в РСМ да унижи,унищожи и разграби отново България!!! ЗА ТАЗИ " БРАТСКА СЪРБИЯ" ЛИ СТАВА ВЪПРОС? Ако така мислиш си срам за род и Родина!
11
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИМПИЙЧМЪНТ!!!
10
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без дронове. Ще се допускат само гранатомети.
9
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един дрон с граната и ойде мандата у реката.
8
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Махнете тази военна диктатура и този фашист Фатмако Франко. Сега сме 21-ви век, средновековието отдавна свърши.
7
6
 
4
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 2 години
правилно
6
18
 
1
 
! Отговори
топоЛ преди 2 години
Успех на Българския Президент офицер.НАТО -референдум с народа.Няма нужда да воюваме с Русия и братска Сърбия-браво изгониха австралийските авиолинний заради Джокович.
5
2
 
17
 
! Отговори
Morski преди 2 години
ха,ха,ха!!! Само дрона на Радев може, щото е Резидентски!