Нови мерки срещу COVID-19 влязоха от полунощ в София

Заведенията ще работят до 22 часа и на 50% от капацитета си
27 яну 2022 07:09, Красимир Ангелов
11
Нови мерки срещу COVID-19 влязоха от полунощ в София
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

От 00.00 часа тази нощ на територията на София, със заповед на директора на РЗИ, са въведени допълнителни противоепидемични мерки.

Още по темата
Според тях заведенията за хранене и развлечения и обектите със значение за общественото здраве ще работят с до 50% от капацитета си.

Въвежда се ограничение за работното време до 22.00 часа и при спазване на подхода за зелен сертификат на игралните зали и ресторантите.

Преустановява се присъственият учебен процес за учениците от 5, 6, 8, 9 и 11 клас, за което ще бъде издадена заповед от министъра на образованието и науката.
 


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
0
 
! Отговори
Режим на тока преди 3 месеца
Скоро ще почнат да спират тока в полунощ в големите градове дори за битовите абонати! Така всеки ще бърза да се прибере у тях преди 12 ч! С един куршум - два заека! Това ви чака!
8
1
 
1
 
! Отговори
Deep Zone преди 3 месеца
Да ги затварят всички до дупка! Барманчетата преди се правеха на велики и искаха ненормални заплати, сега е време да страдат :) А Игралните зали и онлайн заложни къщи направо да ги затварят като Еврофутбол.. Доста хора ще се отърват от хазартната си зависимост...
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен 6А от какво са болни, защото в момента има и здрав сезонен грип, който е много силно заразен, но не е "страшният" ковид. В класа на сина ми до миналата седмица от 25 човека 15 бяха болни, а и моите колеги отсъстват на 30%, но нито един не е положителен за Ковидчето.Да ви подсетя че и други болести има освен това с напомпаният имидж.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Балъци - всеки един, който работи на 50 процента. Излагация и изцепка
5
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Сега е модерно да се снима сметката и да се тагват от заведение в Банско. Символ на престиж и благосъстояние.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До аз. Как да те управляват като искаш непременно да идеш на заведение че всички да те видят колко си убав ? Ако започнат да вардят врещите, че сте били затворени и сте нямали били свобода. Всъщност въобще знаете ли какво искате ?
3
3
 
17
 
! Отговори
аз преди 3 месеца
Благодаря на продължаваме промяната и на г-н президента Радев че така умело управляват. Предвидимо. Да живеят. Да се множат хората като тях. Съответно да намаляват хората като мен.
2
3
 
7
 
! Отговори
Митака преди 3 месеца
Крайно време беше. 3200 нови на ден! И после да се маха тоя вирус, че ме хваща нервата вече!
1
2
 
16
 
! Отговори
Аз преди 3 месеца
Нали трябваше над 80% да са заети болничните легла преди нови мерки? До лятото я приключвайте тази пландимиа ,че незнам какво!