Кола и пешеходци затънаха в прясно налят бетон в София

Инцидентът станал докато работници полагали нови трамвайни линии
7 апр 2022 09:15, Петя Славова
53

Автомобил и пешеходци затънаха в прясно налят бетон на оживено кръстовище в София. Инцидентът станал, докато работници полагат нови трамвайни релси на участък от трасето, предава Bulgaria ON AIR.

Инцидентът се случва на новоположения бетон на едно от най-оживените кръстовища в столицата на "Тодор Александров" и "Христо Ботев". За няколко дни движението в района е преустроено, за да се положи бетон на трамвайните релси. В петък следобед шофьор пропуска предупредителните знаци и нагазва с автомобила си в бетона.

"Понеже беше пороен дъжда, след 15 мин успяхме да извадим жената от колата, защото беше в средата на бетона и нямаше как да стигнем до нея. След това сложихме едни дървени греди и успяхме да я изведем от колата", каза зам.- директорът на ”Столичен електротранспорт” инж. Асен Ценков.

Специализиран автомобил на градска мобилност изважда потъналата кола. За щастие не се стига до сериозни последици. А в рамките на 5 минути освен автомобилът затъват и двама пешеходци.

"Двама от работниците им помогнаха да се изправят, защото те бяха паднали в бетона. Извадихме ги настрани. Даже се наложи да помагаме на една дама да се приведе в хубав вид с подръчни средства", обясни инж. Ценков.

А експертите съветват да се съобразяваме с указателни табели за ремонти. Движението в района вече е възстановено.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
1
 
! Отговори
Софиянец преди 2 години
Еми като са *** и не гледат къде ходят/карат, да се оправят. На мен що никога не ми се е случвало? Щото гледам къде вървя и по какво ходя. А повечето пешеходци са като овце - само вървят нанякъде безцелно и ник'ва мисловна дейност. По "Женския пазар" са най-често такива овце, но и извън него ги виждам доста такива. Преди няколко дни една такава мъжка овца с телефон на ухото за малко да бъде прегазена от трамвай 22 точно на завоя при "Женски пазар".
44
0
 
0
 
! Отговори
некой нейде преди 2 години
във времената преди жельо желев (лека му пръст) да ликвидира соф. жит-во: който е имал соф. ж-ще ,но е нямал соф. жит-во е бил принуждаван да е или ватман (трамв. шофьор) или в метал. комб-т кремиковци; синджир-марка: нарочно не е обезопасен, което хич не е скъпо, невтвърдения бетон за да плащат пострадалите пари на общината, кой знае дали някоя западноевроп. тв не е публикувала репортажче за този ,,истор." бетон, живи & здрави
43
0
 
6
 
! Отговори
Селянин с колело преди 2 години
"Европейска" столица......
42
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо отмениха жителството
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Простотията не ходи по животните
40
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви указателни табели? Тръгнали площади да преименуват, чужди знамена над общината да вдигат, а не се научили на елементарни законови изисквания за ограждане на строително-ремонтните работи.
39
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие може да сте написали "шофьор", но ние всички знаем кой е седял зад волана :)))
38
1
 
22
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Стигнах до" жената от колата" и всичко ми стана ясно.Празноглава кифла с "Мини".
37
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само със знаци явно не става, трябва да има прегради от край до край.
36
5
 
2
 
! Отговори
hhe преди 2 години
Тук всички коментирате все едно никога не сте правили грешки. Онова с Христос и камъка от преди 2000 години уж е старо, но е актуално за 99% от коментиращите тук в тази статия. Големи безгрешници сте явно.
35
14
 
6
 
! Отговори
добре че не са преди 2 години
заседнали в прясно го вно оставено от протеста на ***
34
3
 
16
 
! Отговори
Евала преди 2 години
Ха ха ха! То женско, то ***! Че и на кола го качили!
33
1
 
38
 
! Отговори
Не е смешно преди 2 години
Народа си оглупява прогресивно. Някой ден тая *** може да мине през дете някъде докато си зяпа в инстаграма.
32
2
 
24
 
! Отговори
трябвало е преди 2 години
Да я оставят да извика кат, за да и съставят протокол са случката, а колата и после за изчукване... на втвърдения бетон. Така щеше да се постанови кой за какво е виновен. А заради такива като тая ще почнат да затварят улиците изцяло при ремонти, защото преди няколко дена минах от там. Стеснение, задръстване, но все пак се минаваше, а алтернативата е била, да се задръстят съседните улици и хората да се чудят от къде да минат с колите.
31
1
 
38
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
То и кьорав да си ще видиш колко стърчат релсите а тая к-ифла се беше засилила все едно я гони някой !
30
1
 
33
 
! Отговори
Mini де... преди 2 години
Тая булка 100% си е ударила главата в кормилото, след това в тавана, после пак в кормилото...и те така, докато затихнат вибрациите. Чак мен ме заболя като гледам ефекта от дефекта...*** то отпред на колата си го пише..." Mini..де, мини "
29
14
 
2
 
! Отговори
1-н преди 2 години
тия ненадарени държат кръстовището на практика затворено за поне две седмици вече и на никй не му пука, аре беееееееее, за хората сте на тия позиции, бачкайте
28
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кифлата с миникупъра не познава знаците. Сигурно много си е блъскала главата в таблата на леглото.
27
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аре таа с колата е ясно просто си е глупувка ама тия пешеходците колко трябва да са кьорави че да не видиш че има ремонт.
26
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредното доказателство, че само със сФирки и скъпа кола не става, трябва и малко мозък в главата.