В София: Шофьор удари кола, помете втора и избяга

Бил без книжка, по чудо няма ранени
22 май 2022 15:00, Александър Попов
8

Шофьор без книжка катастрофира на метри от оживена автoбусна спирка в София и избяга. Инцидентът е станал снощи около 22:30 часа в столичния квартал "Красна поляна".

Шофьорът не спрял на полицейска палка и започнало преследване по бул. "Никола Мушанов". Минути по-късно удря автомобил, помита втори и катастрофира на метри от автoбусна спирка на бул. "Възкресение". След което бяга от мястото на инцидента, съобщава Bulgaria ON AIR.

По чудо няма жертви и ранени.  

"При такава катастрофа се учудих, че няма пострадали. Много хора се събират, особено вечер на спирката, много, защото много превозни средства спират там. Тенекията ще се оправи, но животът е друго", заяви жена от близкия магазин.  

Вижте още мнения на очевидци във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Софиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
интересно преди 1 година
мама и тати какво ше кажат по въпроса ?
6
0
 
4
 
! Отговори
Totenkopf преди 1 година
Нека сами се избиват овчарите
5
3
 
4
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
Ясно е, че е имал на предвид CDI. Защо е нужно толкова педантично да се заяждате ?Показва само, че няма с какво да допринесете, но трябва да се изкажете все пак.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дежавю. Това май го четох вече.
3
0
 
9
 
! Отговори
ДО 1 преди 1 година
Проблема е в родителите които не предоставят достатъчно обогатена среда за развитие на децата. Виждал съм много родители които си псуват даже пред децата. Съответно и те започват да редят, защото това е нормално в техния свят.За много голямо съжаление медиите по света, не само у нас се съобразяват с масовото общество и падат до тяхното ниво. Вместо да предоставят по-образована точна и да накарат масата да се вдигне, те падат за да се консумират по-лесно.
2
0
 
4
 
! Отговори
До Асан преди 1 година
Асанее, SDI са по 75 кс и ги няма от около 20г.....бате
1
0
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
кък са МЕТЕ, поимита кола?..Да помета пода и аз мога,но кола..?...Адна ударена,друга пометена,..?!...А българския език е един от най-богатите в света !