Свидетел на катастрофата на "Черни връх": Беше невероятен трясък, като бомба

Всяка вечер на мястото имало гонки
6 юли 2022 08:53, Нели Христова
91
Свидетел на катастрофата на "Черни връх": Беше невероятен трясък, като бомба
Снимка: Facebook/European Center for Transport Policies

Юлиян, свидетел на катастрофата на "Черни връх" в столицата, при която загинаха две жени, обясни пред NOVA, че ударът се чул като бомба. „Беше невероятен трясък. Видях разцепения автомобил. Всяка вечер тук има гонки, ускорявания на автомобили. Всекидневно едно и също”, каза той.

Още по темата

Пътният експерт Диана Русинова подчерта, че липсват национална политика и адекватни действия от страна на държавата, които да спрат подобни шофьори, с толкова нарушения, да се движат по пътищата.

„След първото или второто провинение този човек трябваше или да е с отнета книжка, или да е прибран в съответната институция, за да не се движи свободно и да не отнеме два живота. Това е недопустимо - провал на обществото отвсякъде”, категорична е тя.

Като недопустимо определи 50 нарушения на шофьора. „Не сме Зимбабве или някоя бананова република. Или може би сме…Не знам какво да кажа - всичко има граници и институциите е крайно време да се засрамят от това, което се случва”, апелира Русинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нужно ли е да казваме, че на тоя нищо няма да му направят. Намерили били буркан и стоп палка в колата - значи е бандит или полицай или както обикновено и двете. Полицията и прокуратурата ще се помотват докато тоя или офейка от страната или се унищожат доказателства за да няма читаво дело и ще го пуснат. Какво стана с наркомана който уби Милен Цветков пак нищо стои си в къщи и след най много 5-6 месеца е свободен. Когато в една държава има криминални институции няма справедливост.
10
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА
9
0
 
27
 
! Отговори
Хайде да видим сега преди 1 година
колко време ще се точи делото срещу тоя, какво ще е обвинението и какви ще са оправданията. И ще сравняваме с убиеца на Милен Цветков.
8
3
 
2
 
! Отговори
До до 8 преди 1 година
Имаш да си връщаш явно
7
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Просто не мога място да си намеря от безсилен гняв!!! Бог да прости невинните момичета!
6
1
 
35
 
! Отговори
Краси преди 1 година
Поредното доказателство,че в КАТ има нещо сбъркано!Депутатите,които пишат законите ,да проучат опита на страните от ЕС!Няма нищо срамно!
5
24
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ДА ВИ Е ЧЕСТИТА ПРОМЯНАТА НА ЖAЛКИЯ ФИГУРАНТ И ШAЙКAТА МУ ГPИ НДЪPИ БЕ CEЛЯНИ ПPOСTИ!!!!!!!
4
2
 
33
 
! Отговори
чвор преди 1 година
Всичко е толкова просто, закони като в Щатите и съоветно прилагането им и мнооооого хора ще се замислят как карат. Удря те на пешеходна, глоба, предумишлено=затвор и отнемане на книжка доживот, предизвикване на смърт на пътя- кръвнина + предумишлено убийство=затвор! Аре да ги видя тогава тарикатите...
3
42
 
4
 
! Отговори
Минко 47г. ерген преди 1 година
Заминаха си две мадами които можеха да свирят на мандолината и фостенцата и фпутенцето да поемат менмилх.
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
като се хване убиеца - да се овеси на някой стълб или на някой светофар - никаква хранилка и живот в затвор - ПРИМКАТА и чао
1
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не разбрах, тая смачкана кола на убиеца ли е? И как е избягал, на бегом ли? ....