Апокалипсис в центъра на София - гниещи плодове на Женския пазар

Helpbook: Смрад от заведение, прането мирише на въглища и кюфтета
31
Апокалипсис в центъра на София - гниещи плодове на Женския пазар
Снимка: Helpbook.info

В платформата на Helpbook.info наред с многобройните сигнали ни писаха за стар проблем, който възникнал отново.

Ето конкретно за какво става въпрос: „В края на 2019 г, в пряка близост до дома ни беше отворено улично заведение (скара на дървени въглища в каравана), при което започна една ужасна миризма да се носи навсякъде около нас - човек не можеше да си отвори прозорците за проветрение, защото вътре влизаше не така желаният свеж въздух, а дим и ужасна миризма на скара, не можеше да си простне праните дрехи, защото като си ги прибере обратно вътре миришат на въглища и кюфтета, все едно никога не са прани, не можеше да стоим на двора от тягосната миризма, която се стелше наоколо. Слава Богу, тогава бяха взети адекватни мерки и въпросното заведение на колела беше затворено!

Но не за дълго. Към днешна дата, миризмата е пак наш съсед и чистият въздух отново е мираж за живущите в района!

Не разбирам как може да има подобен вид заведение в такава близост до къщите, та то се намира на метри под прозорците ни!

И ето пак дежа вю, няма отваряне на прозорци, няма простиране на прани дрехи на балконите, няма стоене навън на двора на ЧИСТ въздух - има само ужасната миризма, бих казала СМРАД, на кюфтета, изгорели въглища и дим! Нямам нищо против да има подобен вид заведение, но моля, нека бъде на подходящото за това място, а не сред къщите! Не е редно човек да трябва да живее всекидневно в подобна обстановка и да няма какво да направи!

Моля, бъдете така отзивчива институция и вземете необходимите мерки за премахването на това заведение от сегашното му местоположението, тъй като ние нямаме правото и властта, които имате вие, за да го направим, а пък имаме желание да дишаме дълбоко, когато сме си вкъщи!“.

В друг сигнал озаглавен „Апокалипсис в центъра на София“ са ни изпратили клип, на който се вижда сметосъбиращ камион в района на Женския пазар, от който ежедневно изтича тъмно кафява течност, образувала се от изхвърлените гниещи плодове и зеленчуци. Всичко това се случва под прозорците на живущите и според автора на сигнала смрадта от биологичните отпадъци е неописуема. Молбата е в най-кратък срок да спре това безумие.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Българско! От витрината!"
6
3
 
16
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Друго си е в Европа ...
5
2
 
18
 
! Отговори
фън- дъка преди 1 година
този район на София не съществува
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нарочно ги оставят така за да крият миризмата на наркотици. Оградете от лъвов мост до входа на пазара и направете акция. Влезте във всеки магазин и берберница с к9. Магазини за продажба на ножове въобще не ги коментирам. Всички малолетни продават наркотици, наблюдавал съм ги половин година. Отчитат се пред едни вечно усмихнати бради пред магазина за един лев на ъгъла. Вътре в магазина трябва да влезе цяла рота. Цялото централно РПУ София е от дебели и мързеливи *** срам за МВР
3
1
 
21
 
! Отговори
Пияния помак преди 1 година
Гниещи плодове - срам. Нямат ли бидони и на казана
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мириши на българско! БРЕЙЙЙЙЙ !!!!!!
1
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Като не им харесва да се преместят, притесняват ги гнильочите, не ги притесняват арабеските, които са превзели региона.