Свалени знамена и цветя за Елизабет Втора и в София

Британското посолство в София ще отвори съболезнователна книга
48

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Българи и чужденци, които са в София в момента, почетоха паметта на британската кралица Елизабет Втора като поднесоха цветя.

Британското посолство в София осъмна с наполовина свалени знамена в знак на траур след кончината на кралица Елизабет Втора. Още снощи, след като от Бъкингамския дворец съобщиха, че кралицата е починала вчера следобед, пред посолството дойдоха хора, за да отдадат почит пред паметта ѝ и да оставят букети с цветя.

Знамето в Британската резиденция в София също бе свалено наполовина.

В памет на Нейно Величество Кралицата, Британското посолство в София ще отвори съболезнователна книга, съобщиха от дипломатическата мисия.

Съболезнователната книга ще бъде отворена днес от 15:00 до 17:00 часа, а след това от понеделник до сряда - от 10:00 до 16:00 ч.  Тя ще бъде в Британската резиденция на булевард „Васил Левски“ 36 в София.

Всички, които искат да поднесат цветя, не трябва да носят със себе си големи или обемисти предмети. Всички гости подлежат на проверки за сигурност, посочват от дипломатическата мисия и припомнят, че всеки трябва да има със себе си документ за самоличност.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
До ЦСКАр....Е какво да спомене?..Та отдавна стана ясно,че "О Бозе почившата ВЕЧЕ" е наредила Даяна да бъде екзекутирана ,имитирайки "пътен инцидент"..Заради връзката й с египтянина...Разбира се,въпросната "почивша" си е затваряла очите за всеобщо известните факти,че "първородното" й чедо се е заигравало с камилата през това време..Абе,"кралски" истории..-Братоубийства,кръвосмешения,терор и ФАЛШИВА ПОКАЗНОСТ за дамлосване на лековерните "поданици"..
21
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нета е пълен със забавни клипчета за смъртта на бабката. Много от тях са със сюжет как бабата отива в отвъдното и там принцеса Даяна я чака, а бабето се чуди на къде да хукне да бяга... :))
20
2
 
19
 
! Отговори
ЦСКАр преди 1 година
Абе, как една "свободна" медия не спомена принцеса Даяна или не ви е позволено, а "журналисти"????
19
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що пък цветя да им носим? По-добре да им носим детски играчки, както те са хвърляли със самолети над София! Е, ние да им занесем без бомби, но ако схванат намека ще бъде забавно да ги гледаме как ще си ги проверяват всяка една за бомба.
18
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тройнобустерираните бендеролюбци на Бойкикев с чуждите парцали по аватарите почнаха ли да скърбят активно във Фейсбук мимикрирайки поведението на западните си чорбаджии?
17
1
 
16
 
! Отговори
Христо Христов преди 1 година
Цялото ДПС да идат, защото дължат съществуването си на Великобритания.
16
0
 
24
 
! Отговори
ПроСоТо преди 1 година
е,все пак става въпрос за байраците В БРИТАНСКОТО посолство!!..Това си е техно право,ние не можем да им се месим...Виж,друго ме притеснява мен:..-Да не стане така,че Фъндъчка да развее знамето на Империята над сградата на СГС така,както направи с украинското !....Не,не мигайте "на парцали"!..Тая В СЛУГИНАЖА си е готова НА ВСИЧКО !
15
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Знамената да се свалят не наполовина а нацяло и България да се обърне към щатите за присъединяване.
14
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако в съболезнователната книга им напиша от сърце квото си мисля за рептила, дали ще откъснат страницата?
13
2
 
26
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
като се разписвате не забравяите клането в батак англ кораби са на дарданелитеи гледат сеир само виктор юго се обажда в наша защита
12
5
 
26
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
РЕПТИЛ! С НЕЙНО ЗНАНИЕ И ПО НАРЕЖДАНЕ НА ЧЪРЧИЛ БОМБИТЕ ПАДАТ НАД СОФИЯ! МНОГО ПРО СТ НАРОД Е БЪЛГАРСКИЯ!
11
3
 
25
 
! Отговори
Генерал Майтапчийски преди 1 година
Сваляйте още знамена, накдърници. Тази дърта вещица гледаше как София се бомбандира и не каза дума, сега нашите знамена ще свалят
10
0
 
6
 
! Отговори
h преди 1 година
До ЗАЩОЗащото не говорим за БГ знамена , а за тези на Британското посолство и резиденция
9
9
 
3
 
! Отговори
Сенатор Маврос преди 1 година
ГЪРЦИЯ = ЩАТ НА САЩ...А Балхария (както и казваше другарят Леонид Брежнев) - Република или Губерния на Майка Рушия . :))
8
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има всякаква откачена *** в България. Те като чуят "крал" или "кралица" и се подмокрят от кеф по някаква причина. Родени са явно да са роби, да слугуват и искат да имат цар да ги управлява. То и Кобурга като се върна го посрещаха с ревове и сополи, все едно господ-бог е слязъл на земята. Та после и за премиер го избраха.Сервилни мекотели.
7
4
 
26
 
! Отговори
От хората преди 1 година
Бог да я прости,но кой ще заплаче за милионите гладни деца в колониите,за родителите им,за бедността,на която са обречени за да добрува суверена.Знае ли някой колко хора умират по света ежедневно и всеки от тях е направил достатъчно да бъде уважаван.
6
0
 
14
 
! Отговори
ЗАЩО преди 1 година
???
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
цветя в София ?????!!!!!
4
1
 
39
 
! Отговори
кон преди 1 година
България не е видяла нищо хубаво от нея и обкръжението и, затова заслужава "нищо".
3
1
 
40
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Британската колония "България" и нейните поданици следва да е съпричастна към смъртта на кралицата. Иначе сериозно. Лека и пръст на жената, но как може 80% от заглавните новини във всички медии да са свързани с чужд управник? То Борисов ако се спомине няма да пишете толкова. Или викате ... пишете за каквото се плаща.